BICEPS OCH TRICEPS MED ELINA

nu tänkte jag skriva om passet som jag och elina körde på gymmet idag! lyckades även klippa ihop en liten video som jag hoppsa att ni uppskattar hehe! men den får ni gå in på insta och kolla! @fitness_alice
glöm inte att följa mitt fitnesskonto där ni kan se fler mat- och träningsbilder än vad jag kanske lägger upp på bloggen. uppdaterar oftast den direkt efter ett pass också!

 
vi började iallafall med biceps och då körde vi de här övningarna:
dubbla drag i cable (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
bicepsurl med skivstång (bild nedanför här i detta inlägget)
drag med rep i cable (som curl fast med rep i cable-maskinen) superset
drag med en arm åt gången i cable (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice) superset
bicepscurls i maskin

 
och detta är de tricepsövningarna vi körde:
push down med rep i cable
drag med rep över huvudet (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
press med skivstång liggandes (video finns på mitt fitnesskonto: fitness_alice)
tricepsmaskin superset
tricepsmaskin superset

vet inte riktigt vad alla övningar/maskiner heter så döper dom lite själv haha men jag hoppas att ni fattar!
kolla gärna min instagram också som sagt så kan ni se videos på när jag gör några av övningarna!

EN LITEN UPDATE

heej på er!! tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att jag har haft en bra söndag! trots fem väldigt sega timmar på jobbet så det gick faktiskt ganska bra! mötte upp elina direkt när jag slutat för att köra biceps och triceps på gymmet, efteråt så skrev vi även inlägg om bloggutmaningen, eller jag gjorde det! de två som ni såg innan. jag hoppas att ni inte har missat dom! skrolla bara ner lite isåfall!
vi var på gymmet i nästan två och en halvtimma och när jag kom hem så duschade jag, käkade, pluggade och har även redigerat lite blogginlägg eftersom att ännu fler har anmält sig till utmaningen nu vilket är jätteroligt verkligen!! kan äntligen koppla av lite och ska strax sätta ihop ett inlägg om gympasset vi körde innan. sen måste jag bara planera morgondagen också innan jag kan gå och lägga mig! längtar efter sängen för är död i hela kroppen<33 


TILL ER SOM ÄR MED I UTMANINGEN

(annars behöver ni inte läsa om ni inte VILL)
men om ni är med är det viktigt att ni läser hela detta inlägget!!
 
jag länkade inlägget om bloggutmaningen lite längre ner i bloggen ifall ni glömt reglerna eller bara ville läsa igenom det igen så att ni verkligen vet att ni har full koll!
 
lite ändringar har jag och elina dock gjort så här kommer ett litet förtydligande:
 
 
(rebloggade denna från elinas fitnessinsta: @elinasfitspo, följ gärna våra konton där om ni är med i utmaningen!! @fitness_alice)

förutom reglerna om att ni ska ta bort godis och sånt onyttigt, komma igång med träningen och att ni får ha 2 cheatdays, så får vi inte glömma att det är en tävling där ni har chans att vinna fina priser! 
 
 
det kommer vara så att vi lottar ut två personer som får priser hemskickade, men för att överhuvudtaget ha chans att vara med i själva lottningen måste man på något sätt visa att man har engagerat sig i utmaningen. man måste skicka tre bilder var till oss sammanlagt under hela månaden! men självklart får ni skicka flera! bilden kan ni skicka till mejladressen: workoutwithea@hotmail.com eller till våra mobiltelefoner om ni har vårt nummer då!
vi kommer sedan lägga upp bilderna under den gemensamma hashtagen via våra fitnesskonton. så där kommer det rulla in bilder lite då och då under hela månaden. på så sätt kommer vi att motivera varandra! hur bra? om det är en bild som ni verkligen inte vill att vi ska lägga upp så skriver ni det! men hoppas ni fattar, TRE bilder var, MINST! helst flera, det är bara kul!!
ni som inte skickat in minst tre bilder är tyvärr inte med i lottningen så glöm inte detta nu! 
 
ni kan även själva hashtaga #workoutwithea på bilderna på era egna instagramkonton om ni vill! det är bara skitkul om det inte bara är jag och elina som lägger upp! desto mer bilder, desto mer motivation!!
 
vad kan man ta bild på då? 
• det kan vara en bild från en powerwalk/löprunda (t.ex. printa rundan om man använder någon app)
• på en träningsoutfit
• på en god lunch eller frukost
• en efterbild (som typ alltid jag tar) på crosstrainern eller vad som! 
 
det spelar egentligen inte så stor roll! men det ska i alla fall bli SÅ kul att se era bilder!!
lycka till nu allihopa och GE GÄRNET!!

BLOGGUTMANING

utmaningen börjar ju imorgon så jag tänkte att jag lägger upp detta igen så alla kan läsa igenom det så man inte missar några regler eller så! så ni som är med - läs igenom detta en gång till!

jag och elina har en gemensam bloggutmaning, som vi vill ha med er läsare i! desto fler, desto roligare och bättre. utmaningen börjar den 1a september och håller på månaden ut.

reglerna är enkla och det enda ni behöver tänka på är att under månaden får ni INTE:
* äta godis, chips, kakor eller sånt "snacks"
* inte läsk, inte snabbmat så som pizza osv
ni får anpassa er efter hur långt ni själva kommit med er träning. om ni aldrig testat på att leva nyttigt innan så ska ni självklart inte ha FÖR höga krav på er själva. om ni brukar hålla kosten i vanliga fall så kan ni även ta bort saker som glutenprodukter, pasta, bröd.. även såser, oboy, ja ni fattar.
* försök även få in lite träningspass utöver vad ni hinner. om målet är att gå ner i vikt – få in morgonpws, löpträna lite mer, stå på crossen 20minuter mer än vad ni brukar osv... men glöm inte att veva in styrketräningen med lägre vikter och många repetioner. cirkelträning är ett stort tips. om ni vill bygga och gå upp i vikt fokuserar ni på det. anpassa det efter era egna mål och förutsättningar helt enkelt!

(vi svarar väldigt gärna på mejl om ni vill ha hjälp med hur ni ska träna eller äta. huvudsaken är att ni får så bra resultat som möjligt på er träning. det blir både vi och ni själva glada av)


lite syftet med utmaningen är att ni ska bli peppade och motiverade till att fortsätta kämpa även efter denna utmaningen. det är alltid första månaden som är tuffast så därför har vi valt att göra en utmaning där vi kan peppa varandra och hjälpas åt när det är som jobbigast! vi kan lova att det kommer bli enklare efter den första månaden!

* under hela månaden FÅR ni ha två cheat days där ni får unna er något (till det som ni räknar som måttlig mängd) typ lite godis, mc mat eller vad som – det ni är sugna på!

TVEKA inte utan gå med i utmaningen nu!! det kanske är början på en förändring av ert liv. det är ingen idé att vänta..Inget kommer hända om du inte själv bestämmer dig för att göra något åt det NU

vi lottar även ut fina priser för att motivera er ännu mer!
det är mycket större chans att vinna tävlingen om man på något sätt visar någon av oss att man engagerat sig. det kan räcka med att mejla en bild på en nyttig frukost, en bild från morgonpwn eller efter en svettig legday. bilden måste alltså inte vara på dig själv om du inte vill! ni kan även instagramma och tagga våra fitnesskonton på insta eller vad som helst. desto mer engagemang ni visar desto större chans helt enkelt. i slutet av månaden lägger vi upp bilder som ni alla mejlat och instagrammat. om det är någon bild ni inte vill att vi ska posta på våra bloggar är det bara att säga till så gör vi självklart inte det.
tillsammans kommer vi alltså motivera, tagga och peppa varandra, hur kul?!

 

VINSTER
1:a pris / en valfri färg på shaker och två valfria smaker från deras portionspåsar med proteinpulver
2:a pris / en valfri färg på shaker

våra fitnesskonton: fitness_alice och elinasfitspo

 

våra mejladresser: alicebomberg@hotmail.com och elinafront@hotmail.com 

 


för att visa att du är med i utmaningen är det bara att mejla antingen mig eller alice!

 

kom igen, NU KÖR VI!! 


SÖNDAG


godmorgon! idag var jag riktigt trött, nästan omöjligt att gå upp haha... låg uppe ganska sent igår kväll och kollade på filmen "endless love". SE DEN om ni inte har gjort det!! den var jättebra!
men nu har jag iallafall gjort mig iordning för jobb. börjar om en halvtimma så pappa ska skjutsa mig om en liten stund. slutar klockan fyra och då ska jag gymma, förhoppningsvis med elina, sen ska jag hem och plugga och bara ta det lite lugnt. ladda upp inför en ny skolvecka! puss /A ♡

UTMANING - SISTA DAGEN ATT ANMÄLA SIG IMORGON

här nedan är namnen på de som hittills anmält sig till min och elinas (elinafront.blogg.se) bloggutmaning! om ditt namn inte finns med fast att du har anmält dig hade det varit snällt om ni ville mejla någon av oss igen så att vi säkert inte missar någon!
 
 
Ebba B
Raymok T
Julia E 
Tea S
Hanna C
Moa E
Emmie H
Sofie L
Sonali C
Lena R
Linnea M
Emmi K
Julia Z
Olivia J
Emilia S
Clara R
Ida E
Emelie F
Linnea S
Sophie R
Alice S
Moa G
Moa P
Matilda L
Camilla C 
Efteranmälda
Nellie K
Kajsa T
Tova J
Alice G
Louise T
Ellen J
Wilma E
Elin H
Ebba S
Malin T
Sofia A
Alva H
Victoria W
Erica J
Felicia H

 
vi skriver inte efternamnen så långt som möjligt ifall folk vill vara anonyma!! 
 


hittills är vi 40st (42 med mig och elina) och det är endast en dag kvar att anmäla sig!! troooor ni att vi kan bli ännu flera? hade ju varit grymt isåfall!! sprid till er familj, släkt och vänner som eventuellt har missat detta! anmäler er gör ni enklast genom att mejla mig eller elina: alicebomberg@hotmail.com / elinafront@hotmail.com
 
om ni vill ha hjälp med kost eller träning så är det bara att höra av sig till någon av oss för vi hjälper er mer än gärna! inga frågor är dumma så har ni frågor om utmaningen eller vad som helst, så tveka inte att höra av er! puss /A 

JUST NUäter fjärde målet för idag! känns som att jag äter hela tiden men det är inget jag klagar på haha

DAGENS LUNCH125 gram kyckling, 50 gram ris och 200 gram grönsaker har jag nu proppat i mig, det var såå himla gott! har målat naglarna också och kollat lite oth. tänkte skriva dagbok nu och sen förflytta mig till soffan och kolla på serier. så skönt att ha gjort allt jag skulle göra idag så ska bara ta det lugnt resten av dagen! puss /A ♡

GÅRDAGENS GYMPASS

godmorgon! tänkte skriva lite om gympasset igår. det är en av sakerna jag har på min att göra-lista idag! ska även städa mitt rum, plugga, fixa matlådor och lite annat. men blogga gör jag nu innan jag ska fixa lunch och allt sånt.
körde ju som sagt ben och rumpa med elina och sen vader och mage själv medans hon gick på löpbandet. jag hade druckit en celsius innan passet (ovanligt hehe...) så fick väl lite energi från den men det var riktigt roligt och gick superbra faktiskt! det var så himla längesen jag och elina tränade tillsammans med så det var kul att göra det igen. såhär la vi upp passet:
squats i smithmaskinen 8-12x5
drag utåt i sidan i cable 25x2 på varje ben
squatpress 8-10x4 (+ att vi efter varje set körde jättekorta och lite snabbare längst ner i botten om ni förstår vad jag menar hehe, det var RIKTIGT jobbigt)
höftlyft i bensparken 10x3 (+ att vi "juckade" upp och ner efter varje set, video finns på fitness_alice @instagram!!)
utfallsgång med hantlar i liten uppförsbacke, 7-8 steg x4
gluteus + liggande bencurl (supersetade dessa två övningar) 15x3 på bencurlen och 8x3 på varje ben på gluteus
 
(printade denna från videon på min instagram, därför den är så suddig)
 
efter att vi var klara med dett MÖRDARPASSET så körde även jag vader och mage, som sagt hehe. körde stående vadpress med lite push (samma grej som juckande i bensparken när vi körde höftlyft i den, vet inte riktigt hur jag ska förklara det men hoppas ni fattar, annars kan jag filma nästa gång jag kör så!) efter varje set så det brände rejääält mycket. sen körde jag tre tuffa magövningar. men de är svåra att skriva om så får kanske filma dom också någon gång istället!
är så glad över att benpasset gick bra! ska dock gå och kolla vad det är med mitt lår men det får jag göra efter helgen någon dag. tror att jag går till skolsköterskan först eftersom att det är smidigast och så har jag inte överdriver mycket tid över efter skola, gym, plugg osv. men det ska nog hinnas med också! har iallafall sån himla träningsvärk idag och det är så gött! ska bli skönt med en vilodag för är rätt så slut och mör i hela kroppen...

Q/A - SKAFFA BLOGG

Q: hur skaffade du denna blogg? har försökt att skapa en på blogg.se men det går inte. kan du hjälpa mig?
A:
självklart! det är superenkelt. gör bara ett konto och sen står det tydligt hur man gör. men lyckas du inte kan du mejla mig - alicebomberg@hotmail.com

01:57


precis hemkommen från en mysig liten celsius-dejt med weber. vi tänkte gått en promenad men hennes säng lockade mer så vi låg där i några timmar och bara pratade. nu ska jag soooova och imorgon ställer jag inte ens alarmet. första gången på flera veckor<3333

BÄSTA FREDAGEN PÅ LÄNGE

såååå, nu har jag tid att blogga! berättar om dagen först så skriver jag om gympasset sedan. min fredag har varit jättebra faktiskt!! efter skolan så följde som sagt alma med mig hem, vi la oss i min säng direkt för båda var sjukt trötta haha. vi låg bara och pratade i flera timmar och det var jättemysigt, kul att träffa henne igen för det var så längesen! vid halv fem åkte jag till gymmet där jag mötte upp elina. gympasset gick SUPERbra men skriver mer om det om en liten stund! fick även lite bra nyheter osv idag. så denna fredagen kunde nog inte varit bättre faktiskt!
bestämde nu att jag ska till weber en liten väng så får blogga om passet när jag kommer hem, om jag orkar, annars gör jag det imorgon!! PUSS

MER UPDATE SNART


precis hemkommen från ett SVINbra gympass! har lite videos att visa er tror jag om dom blev bra men ska fylla på med mat sen så bloggar mer om en stund! 

FREDAG - DAGENS OUTFIT

fredaaaaaaaaaag. älskar fredagar förutom att vi har tråkiga lektioner i skolan... men vi slutar ganska tidigt så det är helt okej ändå faktiskt! efter skolan så följer alma med mig hem så ska vi bara chilla och sen vid fem ska jag gymma med elina. vi ska köra ben och rumpa tillsammans, sen kör jag även vader och mage! förhoppningsvis rullar det på utan några problem med mitt lår, har ju fått någon sträckning eller något som jag glömt/inte orkat kolla upp hehe... men det ska nog gå bra ändå, bara att kämpa på!!
såhär ser jag ut idag:
tröja - chicy, armband - thomas sabo

EN LITEN FREDAGSHÄLSNING

tänkte bara ge er en liten fredagshälsning! jag vet att hösten är på g och att vissa hatar det. jag vet att vissa har världens ångest över att allt plugg håller på att dra igång som vanligt. jag vet att inte alla är glada hela tiden för det är svårt. så därför tänkte jag bara säga att snart är det helg och då kan man iallafall koppla av lite förhoppningsvis. gör detta till en BRA fredag nu. ät god mat, kör ett roligt pass på gymmet, skratta med dina vänner, krama dina föräldrar, kolla på en bra film, whatever. men deppa INTE IHOP för det är fredag. puuusssss ♡♡

MYS MED EMELIE


min torsdag har bestått utav mys, gym och mera mys! även lite food prep har jag haft tid till. emelie kom till mig vid åtta ungefär och då åt vi mat innan vi la oss i bastun! vi gjorde ansiktsmask och bara pratade, jättemysigt!! 
nu ligger vi i sängen framför en film och ska strax fixa lite att äta. blir casein och äggvita för min del! när filmen är slut ska vi sova för imorgon är det skola klockan åtta! puss /A ♡

MIN TORSDAG + DAGENS OUTFIT

hej på er! hoppas att ni har haft en bra torsdag hittills, min har varit jättebra faktiskt. det är klänningväder och endast en dag kvar till helg!! såå skönt!
imorse var jag ju iallafall som sagt på gymmet och gick på löpbandet i 45 minuter. gick på hög fart och med lite mindre lutning! ville inte köra slut på benen för mycket med tanke på att det står legday på schemat imorgon (förhoppningsvis). men det gick superbra och efter det åkte jag hem och gjorde iordning mig för skolan!
har precis ätit lunch och snart har vi samhäll. efter det har vi två lektioner kvar och direkt när vi slutar vid fyra ska jag hem och äta mellanmål sen plugga lite. gymmet drar jag till lite senare sen men tror det blir innan middagen iallafall för måste fylla på med maaaat typ direkt efter att jag har tränat! iallafall så är det rygg och biceps som gäller idag och jag längtar redan!! men vill gärna göra klart plugget först så jag bara kan chilla när jag har tränat.
jaja, nu börjar samhällen så ska sluta babbla så mycket hehe. puss /A jacka - H&M, klänning - min systers från bik bok, väska - tessie, skor - johnny bulls från ellos

PÅ BUSSEN

redo för morgoncardio med en celsius och lite frukost i magen!!

FRÅN MIN TUMBLR

♡ följ gärna - sadnlucky.tumblr.com

ONSDAG 19:33

det är dåligt med motivation nu för tiden på gymmet... har typ en motvationssvacka, så himla jobbigt! men jag försöker ändå att göra mitt bästa så jag kan gå därifrån nöjd med min insats sen. är ju trots allt på gymmet av en anlednnig och vill att det ska vara värt tiden. ska inte ha åkt dit i onödan liksom.
men idag gick det ändå ganska bra! vi körde tre bröstövningar och tre tricepsövningar! vi körde med nästan noll vila egentligen så det blev väldigt effektivt och svettigt! ville även hinna köpa lite grejer på stan innan det stängde vid sex. bland annat ansiktsmaskar och kollegieblock. tog dock bara bild på en tricepsmaskin för orkade inte ta på fler övningar och så körde vi inte så som vi brukar, så får fota de passet nästa gång helt enkelt!
nu är jag hemma och väntar på att riset ska bli klart. har duschat, rakat benen, packat upp och lite annat med! när jag har ätit så tänkte jag plugga lite och sen ska jag planera mogrondagen lite snabbt innan jag lägger mig i sängen och kollar lite one tree hill innan jag ska sova. imorgon är det morgoncardio igen och jag LÄNGTAR efter att få svettas!! puss /A 

MELLIS


hej på er!! kom hem från skolan för en timma sen ungefär och nu ligger jag i sängen. äter kvarg, kollar på oth och laddar upp för ett gympass! är huuur trött som helst så sköt fram träningen någon timma. tänkte tagit en powernap nu men då somnar jag aldrig ikväll. ska iallafall gå till bussen snart och köra bröst och triceps med weber. skriver om gympasset senare! puss /A ♡

JUST NU - SOCIOLOGIDAGENS OUTFIT + DAGENS PLANER

godmorgon på er! idag är jag glad för idag är det en braaa dag. solen skiner idag igen och jag har fått lön!! plus att jag har tre celsius i kylen som står och väntar på att drickas upp, så ska ta med en till skolan idag igen tror jag hehe. är faktiskt ganska trött och slutar halv fyra... men det ska jag nog överleva med en celsius! efter skolan ska jag hem och chilla en stund och sen gymma, förhoppningsvis med weber och då ska jag försöka ta bilder på alla övningar så att ni får se dom!
ikväll ska jag plugga lite med min syster också tror jag, måste även fixa lite matlådor, sen ska jag kolla på one tree hill också för det gjorde jag inte igår (haha..)
men nu måste jag cykla till skolan, börjar 9:50 med matte. önskar er alla en TOPPEN dag, puss /A 


kofta/kavaj - gina, armband - thomas sabo, jeans - bik bok, johnny bulls - ellos! så skönt att inte ens ha jacka idag!!

ville haft mina vita jeans egentligen men dom var smutsiga... :-)

LEGDAY


idag stod legday på schemat!! tyvärr körde jag själv så blev inga bilder från gymmet idag... men körde ett riktigt effektivt och intensivt pass! är sååå mör i hela kroppen nu verkligen. har precis fått i mig sista målet för dagen och ska nu göra mig redo för sängen. ska läsa lite bloggar oså innan jag somnar också bara.
imorgon ska jag inte träna på morgonen men ska ändå upp vid sju för att duscha håret innan skolan börjar och eventuellt svara på era bloggkommentarer (fått 2st)! annars kommer de upp senare under dagen.
hoppas att eran tisdag har varit bra iallafall, min har varit toppen!! ytterligare en dag närmare fredag! puss /A ♡

FÖR ATT ÖVERLEVA DAGEN

hej på er, hoppas att ni har haft en bra morgon! min har varit jättebra faktiskt, började med en pw på gymmet i 40 minuter samtidigt som jag lyssnade på ett avsnitt av body radio. om jag lyssnar på musik hela tiden under tiden jag kör cardio blir jag så uttråkad så måste ha något annat att lyssna på. så det är ett litet tips till er!
när vi var färdiga så åkte vi hem till mig och gjorde oss iordning. sen gick vi till skolan, vi började halv elva och har precis haft första sociologi-lektionen, jag gillar såna ämnen men vet inte riktigt om detta verkar vara så kul hehe... jaja, snart börjar engelskan och sen har vi lunch, längtar redan till min matlåda! men drack en celsius innan så nu har jag lite mer energi än vad jag hade imorse. vi slutar fyra idag och då ska jag hem och plugga lite, sen är det leeegday. puss /A 


Q/A - VAD DROPSET ÄR

Q: hej jag undrar om du kan förklara vad dropset är :)  jättefin blogg verkligen!
A:
tack så mycket! ja alltså det är inte alls komplicerat. om vi säger att man kör dropset i benpressen (det är ju samma "upplägg" för alla övningar men det är enklast om man har en övning att jämföra med) så börjar man kanske på 90kg och så gör man 10 repetitioner, sen sänker man vikten ett snäpp typ och gör 10 repetitioner igen, direkt! och sen sänker man en gång till och gör 10st repetitioner där! jag brukar försöka göra 10 reps på alla tre vikter iallafall, ibland blir det kanske 8, 8, 12, det är lite olika! sen vilar man lite, eller om man har en kompis som kör emellan, sen kör man samma sak igen, och sen likadant igen!
så det blir liksom 3 set x 3 set kan man säga! hoppas att du fattar, annars är det bara att kommentera igen!

NYKLIPPT

hej på er!! idag har jag inte gjort mycket. kom hem från skolan strax efter fyra, weber följde med hem också så vi snackade, käkade och lite sånt. sen vid sex hade jag, mamma och ebba klipptid hos mammas kompis som alltid klipper oss. jag toppade bara 2-3 cm och det ser ni ju här att det inte blev jättemycket skillnad precis...

men det är så jag vill ha det så jag är nöjd!! vi kom hem för en timma sen ungefär och sen dess har jag ätit, fixat matlådor och chillat lite i soffan. ska gå och lägga mig nu för imorgon ringer alarmet 6:40 och då är det dags för morgoncardio! kämpa kämpa. puss /A ♡

förresten, så tycker jag att alla ska in och kolla på min fina vän emelies blogg!! hon har precis skaffat den så vill gärna ha lite läsare; emeliefritzon.blogg.se

AXLAR OCH MAGE

här kommer bilder på de axelövningarna vi körde! eftersom att vi bara körde två magövningar så tog jag inga bilder på dom, plus att vi var så stressade. eller tre magövningar körde vi förresten! crunches i maskin, plankan och "vanliga" crunches på golvet.
men här kommer bild på de fyra axelövningarna vi körde, vi tänkte kört fem axelövningar men vi var såå slut och hade så jäkla ont i axlarna efter den sista övningen och vi ville ju hinna köra lite mage med. jag skriver dock inte hur man utför övningen men har tagit bild på start och slut så ni borde första ändå! annars är det bara att fråga så kan jag försöka filma nästa gång. tänkte filmat någon övning idag men nu fick det bli bilder istället!

1. axelpress, slog pb (person-bästa) i denna så det gick skitbra! är riktigt nöjd över det faktiskt! när vi tog bilden så hade jag ingen vikt på dock haha för hade inte kunnat hålla upp den eftersom att vi tog bilden efter att vi kört övningen.


2. axellyft, även i denna maskinen slog jag pb vilket ocks var väldigt kul! förstår inte var all min energi kom ifrån idag haha.


3. baksida axlar i cable, en riktigt jobbig övning! man har inga handtag utan man tar bara bort krokarna och håller i de gula knopparna. sen håller man i kors och drar bakåt.

 4. maskin som jag inte minns vad den heter hehe... men den har jag höjt mig rejält i för har alltid älskat den maskinen, dock körde jag inte den på mitt förra axelpass och inte gången innan det heller tror jag inte, så det var roligt att göra det idag igen! vi körde även dropset på den så det brände rejält i axlarna!

STRESSIGASTE MORGONEN

hej på er! vaknade vid sju imorse ungefär och gick upp och åt frukost. sen chillade jag lite innan jag tog bussen till gymmet! körde axlar och mage med weber, dock så hann vi bara köra två magövningar för vi blev jättestressade. och blev ännu mer stressad i omklädningsrummet när jag insåg att jag hade glömde jeans... KUL. så fick duscha snabbt som sjutton och sen halvspringa hem till weber där jag fick låna ett par icke-svettiga löpartights och en vit långarmad tröja. så blev svettig igen och så kom jag försent :-) bra start på denna måndagen...

i shakern har jag bcaa, glutamine och arginin

jag tänkte blogga om passet senare men nu sitter jag i skolan så tänkte hänga med på lektionen! elina ska fixa någon dag i veckan nu med ett litet inlägg om våran utmaning tror jag, haha orkar typ aldrig skriva såna långa inlägg om sånt så det får hon fixa! men kolla in senare så får ni se bilder från passet. puss /A 

SISTA FÖR IDAG - CASEIN OCH ÄGGVITA


goooodaste på hela dagen ♡♡

Q/A - BILD PÅ ÖVNINGAR

Q: kan du inte ge lite tips på arm-, rygg- och axel-övningar? jag har jättebra koll på ben och mage men just armar, rygg och axlar är så svårt tycker jag när man ska hålla på med hantlar å sånt hehe! du kanske skulle kunna köra typ ett inlägg för varje eller nått? vore suuuper!
A: som jag skrev i den förra frågan som jag precis la upp, så ska jag självklart försöka fixa det! det handlar bara om tid och ork och så ska jag ha någon som tar bilderna med. men får försöka att träna mycket tillsammans med någon hela tiden denna veckan. LOVAR!!

Q/A - MINA GYMPASS

Q: kan du inte skriva hur du brukar lägga upp olika pass med reps och övningar? GRYM BLOGG!!
A: tack så mycket!! jovisst, jag ska försöka svara så bra som möjligt så ni fattar och så det inte blir för rörigt hehe...
vi kan börja med hur många reps jag brukar köra för varje muskelgrupp:

ben (lår, rumpa, vader), det kör jag två gånger i veckan, på tisdagar och fredagar. så ena dagen kör jag med lite lättare vikter och fler repetitioner, t.ex. 25-35x4, och när jag kör tyngre den andra dagen så kör jag färre repetioner, t.ex. 8-10x3-4! om jag kör dropsets brukar jag göra det i benpressen och bensparken! sen kör jag supersets ibland och då brukar jag köra det i gluteusmaskinen och liggande bensparken. tycker det bränner på riktigt gött faktiskt, så prova det om ni inte har gjort det!
när jag kör ben, så är det alltså framsida lår, baksida lår, rumpa och vader, så att ni vet!

mage kör jag två gånger i veckan och då brukar jag göra 4-5 övningar, ibland använder jag någon app men oftast gör jag lite vad jag känner för! och då kör jag oftast så många reptitioner som jag orkar x2-4 set, tills jag är helt död i magen verkligen!
jag hatar verkligen att köra mage egentligen, eller jag gjorde det innan, just nu vet jag inte haha det kommer i lite perioder... men det är något jag måste fokusera lite extra på då jag verkligen vill att "formen" på den ska förbättras! så är det någon som kan en riktigt mördarövning för absen, tveka inte att kommentera! tar emot all hjälp och alla tips som jag får!!

rygg kör jag en gång i veckan. har testat pyramidträning någon gång i lats drag-maskinen, men fick typ sånt pump i mina underarmar haha så asså jag fick JÄTTEont verkligen, så det gick inte så jättebra... jag kunde köra det men inte med så tung vikt som jag önskade och då kändes det ju nästan slöseri med tid! så oftast kör jag även här ganska tungt och så 8-10 repetitioner x 3-4 set!
 
axlar, biceps, triceps och bröst kör jag en gång i veckan (inte allt samtidigt såklart) och då brukar jag lägga upp passen på samma sätt som jag gör när jag kör rygg! försöka slänga in lite dropset och superset och gärna slå pb i någon övning!!
 
 
övningar för alla muskelgrupper får ni inte idag, eftersom att jag inte tagit några bilder det senaste. men imorgon ska jag köra axlar och mage med weber och då ska jag verkligen försöka ta bild på alla övningar. vi ska träna innan skolan så det beror på hur mycket tid vi har, men det brukar ju inte ta mer än två sekunder att ta en bild, men det ska vara hyffsat ljus och bra vinkel och hit och dit... MEN jag ska iallafall göra mitt yttersta för att försöka lösa det! måste bli bättre på att ta bilder när jag är på gymmet! men ibland glömmer jag, ibland orkar jag inte och ja ni vet väl kanske hur det är. men ska som sagt försöka!!
 
hoppas du blev hyffsat nöjd med svaret iallafall, hoppas det var såhär du menade? annars är det bara att kommentera/fråga igen om det är något annat/mer du undrar! kram kram

SÖNDAGhär avslutar jag denna dagen! jobbade 11-16 och när jag kom hem så åt jag mellanmål och pluggade matte med pappa en stund. sen hoppade jag in i duschen, gjorde ansiktsmask (eller vad man säger haha?), rakade benen och sen bäddade jag sängen också! så nu känner jag mig jättefräsch och ganska redo för en ny skolvecka! puss /A ♡

MYS INNAN JOBB
ETT BRA AVSLUT PÅ EN BRA DAG

heeej och sorry för att jag inte har bloggat idag! när jag hade degat i soffan någon timma så följde jag med mamma till affären och handlade. lätt bästa vardagssysslan, haha älskar det!! så nu är det fullt med kvarg, kyckling, ris, lax, grönsaker och celsius i kylen. när vi hade handlat så övningskörde vi lite, det var roligt för det var jättelängesen jag gjorde det! måste börja göra det mer regelbundet för vill ta mitt körkort så fort jag fyller år och tiden kommer gå snabbt...
annars har jag inte gjort jättemycket idag! fixat lite matlådor, städat osv. har börjat svara på den där frågan jag fick innan också, men orkade inte svara klart på hela tyvärr... men förhoppningsvis så kommer svaret upp här imorgon! insåg att det tar lite tid, men det kommer inom någon dag iallafall, så nu vet du det du som frågade!


i eftermiddags var jag så full av energi och kunde bara inte sitta hemma resten av kvällen och glo haha. så jag smsade ebba spjuth och frågade om hon ville gymma med mig, tack och lov sa hon JAA!! så vi åkte ner till gymmet och körde rygg och biceps. jag måste nog säga att det var ett utav de bästa passen på länge! särskilt efter denna veckan också då alla passen har varit sega pga att jag har varit så jäkla trött efter skolan oså. sen hatar jag att köra biceps och har oftast ganska dålig motivation till det... men idag var jag supertaggad och gav verkligen 110% i varenda övning och varenda reptition!. är så glad att vi gymmade för det gick så jäkla bra! 
jag höjde även vikten lite i någon övning och fokuserade verkligen på att få perfekt muskelkontakt och det gick kanonbra i varenda övning! och ebba peppade verkligen mig asbra, och jag henne såklart! så denna lördagen, som för övrigt har varit väldigt bra trots att den har varit lugn, avslutades helt enkelt på bästa sätt! PÅ GYMMET.
bild på en av ryggövningarna vi körde idag

ligger just nu hemma i sängen och halvsover lite till en film, men ska snart fixa casein och äggvita att äta så jag kan sova sen. ska upp ganska tidigt imorgon och jobba några timmar. sen får jag se vad som händer. har en skön vilodag iallafall, om jag inte tar en powerwalk, men det beror på vädret! hoppas ni har haft en bra lördag iallafall, puss /A 

MYSIG LÖRDAGMORGON

godmorgon! jag ställde mitt alarm på klockan sju imorse meeen somnade om till nio hehe... så fick ändra mina mattider lite idag men så blir det ibland! lite svårare att sköta tiderna exakt nu när det är skola för då vill man gärna sova lite längre på helgerna, men det är okej! allt funkar bra ändå!
direkt när jag vaknade sen igen så gick jag upp och gjorde frukost och la mig i soffan, så himla skönt! nu tror jag bara att jag ska ta det lugnt resten av dagen, får se om jag går ut och går eller något sen. ska förresten svara på en fråga om mina gympass som jag har fått också men det kommer upp lite senare. jaja ni får ha en bra lördag iallafall, puss /A 


LEGDAY OCH PÅFYLLNING


detta goda slank ner i magen efter dagens gympass! lax, ris, majs, tomat och sommargrönsaker. på gymmet körde jag beeen och det gick mycket bättre idag än i tisdags. kände av sträckningen i låret lite men kunde ändå köra på som vanligt, så himla gött! svettades som sjutton och det brände verkligen i ben och rumpa.
nu ligger jag hemma i soffan och kollar på film, ska fortsätta med det resten av kvällen! är hur utmattad som helst i heela kroppen verkligen så ska försöka att somna tidigt ikväll så jag kommer upp hyfsat tidigt imorgon! puss /A ♡

NY HEADER OCH EFTERLÄNGTAD HELG

som ni ser så har jag fixat en ny header! hade en annan tidigare idag med men ville ha någon egen bild så det får bli denna nu tills vidare!
 
äntligen är det HELG och guud vad skönt det är!! ska visserligen jobba i helgen så får inte så mycket sovmorgon ändå men det ska bli skönt att slippa skolan i två dagar nu haha. tiden gick hyffsat fort i skolan idag och har bara legat i sängen sen jag kom hem (ovanligt??). tanken var att jag och my skulle gått ut på en pw tillsammans men sen krockade våra tider lite när vi slutade med när jag skulle äta osv så vi sköt på det!
men ska äta mellanmål om en stund och sen drar jag till gymmet. är lite sugen på att gå upp till nw på racketcentrum faktiskt! men troligtvis blir det stan då det är några maskiner jag skulle vilja köra där, men vi får se sen! ni får ha en bra fredagseftermiddag iallafall, puss /A 

FREDAGSINSPIRATION


ÄNTLIGEN FREDAG IMORGON

fredag imorgon, äntligen!! det innebär legday för mig samt pw med my och sen bara ta det lugnt hemma i soffan. puss /A ♡

MIN TORSDAG I BILDER HITTILLS


såhär har min torsdag sett ut än sålänge! började dagen på bästa sätt - med en celsius och 50 minuter pw på löpbandet. sen åkte jag till skolan och det var helt okej att gå till halv fyra idag faktiskt. har varit på jättebra humör och så fick vi ju sluta en halvtimma tidigare.
la mig i sängen framför oth direkt när jag kom hem. är såå himla trött, fattar inte att jag blir det av skolan haha... jaja! sen när jag har ätit middag ska jag till gymmet och köra rygg och biceps. puss /A ♡

GOOD MORNING

detta bestämde jag mig för igår kväll. jag var ju så deppig hela eftermiddagen för träningen gick dåligt och idag är det vanlig skoldag och ja, livet var inte på min sida igår helt enkelt. men bestämde mig på kvällen att jag inte skulle somna deppig. utan smsa med fina vänner, läsa bra quotes/citat, uppdatera min fitnessinsta osv. lite såna grejer bara! inte tänka så mycket alltså.
och citatet på bilden här uppe har jag haft ett tag i min mobil, jag tycker det är ganska bra faktiskt! enkelt men säger ändå ganska mycket. så igår kväll bestämde jag mig för att - "imorgon, då ska jag vakna upp glad. jag ska äta min frukost och dricka min celsius, sen ska jag svettas som en gris på löpbandet. sen ska jag ha en fortsatt bra torsdag", för det är precis vad jag ska ha! trots att jag slutar fyra så kommer denna dagen bli bra, det känner jag på mig. puss /A ♡

MIDDAG


detta blev min middag idag! ris, nötfärs och grönsaker. måste bli bättre på att göra sallad haha, är så lat när det gäller att laga mat... men hade inte jättemycket hemma nu så detta fick duga! sitter just nu i soffan framför paradise hotel. har packat inför imorgon, ska till gymmet innan skolan och köra cardio! längtar lite faktiskt. men det kan vara för att en celsius väntar på mig i kylen haha... SÅ GOTT JU.
jaja. ska inte äta mitt sista mål för idag förrens om TVÅ timmar. så ska kolla på ph nu, sen vänta på att det ska gå en timma typ hehe. puss /A ♡

SÅ JÄVLA SKRATTRETANDE

verkar som om du gillar att visa upp dig på gymmet? hoppas verkligen inte du är en sån som tränar bara för att synas...
 
fick alltså denna kommentaren innan haha okiii??
först och främst - vadå "verkar som"? alltså ber om ursäkt till er som tar detta på fel sätt nu - men vem gillar inte att visa upp sig på gymmet? om man är stolt över vad man åstadkommit hittills så vill man väl att folk ska se det? därför är jag en tjej som kan gå med huvudet högt och bara kolla rakt framåt för det är dit jag ska. jag skiter i vad alla andra gör på gymmet sålänge det inte stör mig, därför kan jag gå med hakan högt och ja, kolla rakt fram.
vissa tycker att man framstår som en bitch då, men jag tycker bara det visar att man har ett bra självförtroende.
 
alltså menar verkligen inte att man tycker att man ser snyggast ut i hela världen, men alltså jämför det med att om man går runt och ser osäker ut och tittar ner i golvet så fort man möter någon. det ser löjligt och osäkert ut ENLIGT MIG. sen menar jag inte att man inte ska gå runt och vara glad, för det är jag när jag är på gymmet!!
men självklart så tränar jag inte för att synas. hahaha alltså garvar åt såna här kommentarer ska du veta. så sjukt, jävla patetiskt. tror du det själv, att jag tränar för att synas, vem du än är? för ni som skriver sånt här ska ju alltid vara anonyma haha...
 
KAN VI TA DETTA EN GÅNG FÖR ALLA NU? MITT MÅL ÄR ATT TÄVLA I BIKINI FITNESS. OKEJ? DET ÄR DÄRFÖR JAG ÄR PÅ GYMMET MÅNDAG, TISDAG, ONSDAG, TORSDAG OCH FREDAG. INTE FÖR ATT VISA UPP MIG. JAG GÅR TILL GYMMET FEM GÅNGER I VECKAN, FÖR ATT KUNNA VISA UPP MIN KROPP I BIKINI I SOMMAR OCH KÄNNA MIG SÅ JÄVLA NÖJD OCH STOLT ÖVER VAD JAG HAR GJORT. FÖR JAG KÄMPAR.
såå, fattar alla det nu eller?
går inte till gymmet för att visa upp mig? visa mig gör jag ju i skolan, på stan, i mataffären, haha överallt annars också liksom. det är precis samma sak som att fråga någon "är du på gymmet för att kolla på folk?". alltså ni hör ju själva hur dumt det låter hahaha

BAD DAY


tanken var inte att jag skulle träna idag. tänkte köra detta passet på söndag istället men jag skulle ändå till jobbet och skriva mitt schema inför hösten så tänkte, varför inte? MEN det gick piss. körde tre bröstövningar och sen åkte jag hem. det var längesen det gick så dåligt och var inte taggad någonting, så himla tråkigt blir det då!
så nu ska jag ligga i sängen och kolla på serier resten av kvällen. känner att jag är lite nere, vet dock inte varför. men ska bota ångesten med serier och poddar! puss /A ♡

Q/A - VAR JAG TRÄNAR

Q: tränar du bara på nordic wellness i jönköping? tycker du det är ett bra gym?
A:
ja det gör jag! det som ligger bredvid åhléns alltså, det finns ju ett till jämte hemköp eller vad det är också där vid june!
innan tränade jag alltid på nw racketcentrum för det var så nära men tröttnade lite för det inte är så mycket maskiner där och så tycker jag det är ganska tråkigt när det inte är så mycket folk. samtidigt så är det inte kul när alla maskiner är upptagna som de typ kan vara nu i stan på måndag- och tisdagkvällarna. men hellre lite mer folk än typ inga alls! blir mer motiverad då än om jag skulle gå runt på gymmer helt ensam...
jag tycker det är ett jättebra gym! dom anstränger sig med medlemsfester (dock måste man vara 18), personalen är väldigt bra, omklädningsrummen är jättefräsha, det är bra system, dom har en bra app, bra gruppledare! har väl typ ingenting på att klaga på egentligen. förutom att typ när det är våffeldagen så bjuder dom på våfflor med grädde och sylt och på disken står det godis osv ibland...tycker det är jättegåligt faktiskt med tanke på att det kommer folk till gymmet som ska förändra hela sina liv. och då är det inte alltid lätt att säga nej till våfflor eller godis när det brukade vara en del av ens vardag. men aja, det är väl upp till var och en om man äter det eller inte! men gymmet är jättebra, plus att det är ganska stort vilket jag gillar!

Q/A - BN

Q: vad är bn?
A: bn = body nutrition, skrev bara bn för att jag inte orkade skriva hela namnet typ hehe... och för er som inte vet vad body nutrition är så är det en butik här i jönköping som ligger precis mittemot ica på cigarren! den ägs av ett par som heter mia och anders och det är alltså anders som har hjälpt mig med mitt kostschema!
ni kan ju gå in på deras hemsida om ni vill och läsa om dom och kolla priser osv om ni är intreserade av något sånt! http://www.bodynutrition.se/
sen var även anders med nu i body radio's senaste pod-avsnitt så tror att jag antingen ska lyssna på det ikväll, eller när jag kör cardio imorgon!

ÖVERLEVER


har överlevt de två första dagarna av andra året på gymnasiet. jag överlever men vet att det fan inte kommer bli lätt. jaja idag har vi bara bowlat iallafall så det var helt okej. ligger just nu i sängen och kollar på orange is the new black. är HELT död, somnar vilken sekund som helst men ska försöka hålla mig vaken så jag är trött ikväll istället! puss /A ♡

TYCKER SYND OM MIG SJÄLV

usch sämsta benpasset ever och jag är förbannad och ledsen. tänkte kört dropset i benpressen det allra första men när jag började så stramade det till på insidan av låret. fick så JÄVLA ont. jag måste ha sträckt mig eller något för kunde inte köra varken benpressen eller kickbacks i maskin sen... haltade till och med lite?! åh blir såå sur. jag var så jävla taggad på att verkligen kötta sönder benen men när jag fick så ont så blev jag tjurig så sen gick det inte alls bra... men vi körde lite iallafall, bland annat dropset i bensparken och DET brände ska jag tala om!
nu ligger jag i min systers säng (i mina gamla piratlakan haha<33) och tröstar mig med orange is the new black och en celsius!! om en timma ungefär ska jag äta casein och äggvita, sen tar jag nog cykeln till emelie och sover där. puss /A ♡

SÄNGENHar legat och slappat enda sen jag kom hem från skolan! Första dagen var helt okej, det var kul att träffa alla igen men är så arg över att jag har underskåp i år igen... Jaja inget att göra åt antar jag!
Om en liten stund ska jag ta bussen till gymmet och köra ben med Weber, sen ikväll kanske jag sover hos Emelie. Puss /A ♡

Q/A - VAD DET KOSTAR MED KOSTSCHEMA

Q: Hejsan! Jag har två frågor. Hur mycket kostar det att få ett skräddarsytt kostschema som du har skaffat på BN? Och hur gör du när du börjar skolan med ditt kostschema? Tar du med dig mat och värmer i skolan eller kommer du äta i skolan? Vill bara säga att du har gjort ett sjukt bra jobb med din träning! Ge dig aldrig utan bara fortsätt mot ditt mål :D
A: Hejhej!! Det kostar 700:- första gången och då tar han formbilder, väger mig, gör calipermätning, kollar min träningsbakgrund typ och så snackar man lite allmänt om mål osv. Sen kostar det 350:- för återbesök som är ungefär en gång i månaden!
Jag äter ju var tredje timma så jag kommer ha med mig matlåda till skolan med kyckling och ris! Så värmer jag det, sen tar jag oftast salladen från skolan för den är oftast ganska bra på sanda tycker jag faktiskt!
Tack så jättemycket sötis!! Kram!

Q/A - CELSIUS JORDGUBB KIWI

Q: Är den god? Har själv bara köpt lemon lime.
A:
Ja jag tycker den är jättegod! Jordgubb kiwi och lime är mina två favoriter så den tycker jag verkligen du ska prova!

TILLBAKA TILL SKOLANSåhär började min morgon! Gick upp vid sex för 40 minuters powerwalk på gymmet, sen åkte jag hem där Emelie var och så fixade vi oss tillsammans! Sitter just nu i skolan:-)) Vi går igenom schema och lite sånt bara och snart är det någon föreläsning! Vi slutar vid ett och då ska jag bara chilla i några timmar innan jag ska gymma med Weber! Ska även svara på en fråga som jag har fått! Puss /A ♡

NOLL PROCENT REDO

Är NOLL procent redo för skolan imorgon. Orkar verkligen inte sitta på massa lektioner i flera veckor nu och bara ta in massa som man sen ska sitta hemma och plugga på ännu mer. Orkar verkligen inte det. Behöver ha sommarlov typ tre år till haha. Det ska dock bli skönt att komma tillbaka till lite vardagsrutiner och även få träffa tjejerna som vanligt varje dag igen! Det är bara att kämpa på antar jag och ta tag i saker så fort man får dom, läxor osv. Säger varje år att jag ska bli bättre i skolan men så blir det ju aldrig. Någon som
känner igen sig haha? Dock måste jag börja fokusera mer i skolan oså för annars kommer inte det gå ihop med alla träningar och mitt kostschema osv! Men det ska nog bli bra! Man får se det från den ljusa sidan, att det snart är helg igen,

Duschde håret innan för orkade inte det på gymmet imorse. Målade även mina naglar, rakade benen och hade ansiktsmask och lite såna saker! Har packat väskan för imorgon också. Ska nämligen till gymmet tidigt imorgon innan skolan börjar! Får se hur bra det går att komma upp klockan 05:40 med tanke på att Emelie sover här och vi har en del att prata om nu efter ph. Haha men det löser jag! Ska ladda upp med frukost och celsius innan och ska "bara" gå pw en timma så behöver inte så mycket ork i själva musklerna.

JAJA måste sluta med de här milslånga inläggen... Nu ska jag fixa mitt casein och äggvita sen ska vi lägga oss i sängeeeen. Puss /A ♡

HOS FARFAR OCH FARMOR

Heeej på er! Nu har jag internet! Imorse vaknade jag runt åtta ungefär och vid nio åkte jag till gymmet med min syster. Vi körde axlar och mage och det gick riktigt bra faktiskt!


Här är bild på två av de axelövningarna vi körde! Båda tar riktigt bra faktiskt så prova dom om ni inte har gjort det.

Vi avslutade med ett dropset på axlarna som brände rejält och när vi körde mage så testade vi några nya övningar som tog riktigt bra!!

När vi kom hem så hann jag i princip bara fixa min matlåda och packa upp lite, sen tog vi bussen till farfar och farmor. Jag hade med mig kyckling och ris men Ebba fick äta farmors goda mat. Blev såklart lite avis men nöjer mig med kyckling och ris, tycker faktiskt det är riktigt gott! Vi är fortfarande kvar här och jag har precis ätit mellanmål. Vi chillar mest, pratar och halvsover typ. Är såå himla trött haha! 
Vi ska hem om en halvtimma ungefär och då ska jag duscha håret och göra iordning lite tills imorgon för så börjar skolan. Förhoppningsvis kommer Emelie ikväll och sover hos mig, så ska vi kolla på Paradise Hotel och bara mysa! Hoppas att ni har haft en bra sista dag på sommarlovet/första dagen i skolan. Puss /A ♡

@FITNESS_ALICE


Två bilder från min fitnessinsta, följ ni som vill! Lägger upp bilder varje dag, ibland flera gånger om dagen, på min mat och träning!
fitness_alice
fitness_alice
fitness_alice

Q/A - MITT NYA KOSTSCHEMA

Q: Kan du inte berätta lite mer om din diet? Hur du äter, när osv?
A: Jo självklart! Vill bara börja med att först skriva att detta schemat är skräddarsytt för just mig och jag kämpar 110% varje dag nu för att komma i tävlingsform. Så detta är inget ni ska gå efter, utan då är mitt tips att gå till en kostrådgivare och berätta vad ert mål är så att ni får ett eget kostschema! För mat och träning fungerar olika på alla men det är såhär jag ska äta iallafall och om någon vecka ska jag ju tillbaka till BN och se hur det har gått!

Men såhär ser då mina dagar ialalfall ut i matväg:
FRUKOST - gröt/proteinshake och ett kokt ägg
MELLANMÅL - nötter och BCAA
LUNCH - ris, kyckling och grönsaker
MELLANMÅL - kvarg och äpple
MIDDAG - lax/kött/nötfärs, ris och grönsaker
MELLANMÅL - casein och äggvita

Celsius får jag dricka om jag vill så försöker att inte dricka föör många hehe!
 
Jag äter alltså sex gånger om dagen och alltid med tre timmars mellanrum. Så om jag äter frukost klockan sju äter jag första mellanmålet klockan tio, lunch vid ett, andra mellanmålet vid fyra, middag vid klockan sju och sista målet på dagen klockan 22!!
Det kommer bli lite svårare att hålla tiderna när skolan börjar (på tisdag) men ska iallafall äta allt under dagen, tiderna får jag göra det bästa av! Har som sagt planerat kommande vecka iallafall och det ser hyffsat bra ut faktiskt.
 
Anledningen till att jag ville skaffa en "coach"/kostrådgivare, vad man nu ska kalla det, är för att jag vill tävla i bikini fitness. Jag träffade honom på gymmet av en slump i måndags, alltså dagen innan jag hade bokat tid med honom. Då hade jag träningskläder och var svettig och helt slut efter benpasset med My. Men hann prata lite med honom och jag blev faktiskt väldigt positivt överraskad. Men självklart har vi inte bestämt något än. Utan bara att jag ska äta såhär nu i några veckor framöver och förhoppningsvis blir det bra resultat utav det. Ska på återbesök om ungefär fyra veckor så då får vi se hur det har gått och hur min kropp har reagerat på en sån här förändring! Ska bli jättespännande faktiskt!
 
Jag hoppas att du fick svar på din fråga, annars är det bara att kommentera igen eller fråga något annat ni undrar! Försöker att svara så bra som möjligt på de frågorna jag får och tycker bara det är kul när folk undrar liksom!
 
Nu ska jag göra iordning caseinet och äggvitan och käka det i sängen framför tumblr, godaste målet på hela dagen måste jag nog säga att det är!! Puss /A

PRIORITERAR RÄTT


Intagit denna positionen nu i sängen! Umgicks lite med familjen innan med vilket var väldigt behövligt. Var bjuden på fest hos Emil men var inte jättetaggad på det eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och träna och då orkar jag inte ta bussen dit för att bara vara där typ två timmar. Varit väldigt trött idag också. Beror förmodligen på att jag inte har gjort något vettigt alls, har baara legat inne och kollat på serier. Förutom att jag var på a6 en sväng för att kolla på skor. Blev dock inget köp så skickade tillbaka mina Johnny Bulls och väntar nu på att få hem en storlek mindre...
Nog om massa babbel nu! Planerna för ikväll är inte mycket alltså. Har planerat hela min vecka redan så det är klart, så skönt. Ska dock prata med sis och se om vi kan få ihop något gympass tillsammans. Annars ska jag bara sitta i sängen vid tumblr och lyssna på musik hela kvällen. Känner att det var bäst att prioritera det nu ikväll. Men hoppas att ni har en bra söndagkväll, sista lediga kvällen på sommarlovet så NJUT, ni som fortfarande går i skolan! Och inte börjar imorgon då...
JAJA detta blir godnatt-inlägget för idag. Förutom att jag ska svara på en fråga så det kommer nog upp i kväll också! Puss /A ♡

GLEST PÅ BLOGGEN

Idag kan det bli dåligt med inlägg här för mitt 3G tog precis slut så surfar med låg hastighet nu för köpte massa surf förra månaden hehe så blir jättedyrt. Och så är det något fel med vårat wifi med, men jag hoppas att det ska funka snart igen! Annars vet ni varför det kanske inte kommer upp så mycket inlägg idag!
Det blev ingen pw imorse, var jättetrött när jag vaknade så minns knappt att jag stängde av alarmet haha. Men vaknade igen vid nio så gick upp och åt frukost då! Sen la jag mig i sängen direkt igen och sen dess har jag bara degat. Kollaade High School Musical, haha sån nostalgi verkligen!!<33
Idag är det inte mycket som händer, food prep och slappa bara, eventuellt lite festligheter ikväll. Får se hur jag gör! Men ha en fin söndag alla, puss /A ♡

Q/A - MITT FEL


A: OJ!!! Haha JA det är helt rätt, jag går på en slags diet nu! Men när jag svarade på de flesta frågorna så hade jag inte börjat än. Och hann inte publicera frågorna då ju så gjorde ju det idag. Tänkte läst igenom frågorna och se så allt stämde men orkade inte.
Men ja det stämmer, haha sorry!! Går på en diet för att komma i bättre form och äter på särskilda tider!

MIN LÖRDAGKVÄLL

God kväll på er! För en timma sen kom jag hem från gymmet, åkte dit lite spontant av ganska många anledningar haha. Dels för att jag inte hade något annat för mig, sen ville jag inviga min nya jacka lite lätt med (haha typiskt mig så fort jag har inskaffat något nytt) och även för att jag i förmiddags kom på att jag glömde köra vader på gymmet igår! Så det blev sittande vadpress och även den stående, sen övade jag på lite chins också! Var inte där jättelänge precis men det är absolut bättre än ingenting. Och jag fick ju faktiskt ut något utav det för sjutton vad det brände i vaderna!!

När jag kom hem så åt jag kvällsmat (godaste på heela dagen), sen hoppade jag in i duschen lite snabbt. Nu ligger jag i en nybäddad säng i ett nystädat rum med nyrakade ben. SKÖNASTE KÄNSLAN EVER. Ska alldeles strax sova! Ställer klockan ganska tidigt imorgon så får jag se om jag orkar ta mig ut på en powerwalk. Beror på min eneri men även vädret. Har vilodag egentligen, som idag, så får se när jag vaknar helt enkelt! Men nu säger jag godnatt, puss /A ♡

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Q: Hur lång är du?
A: Runt 175 cm.
 
Q: Har du lätt för att bli brun?
A: Har väl vanligt pigment tror jag, så det är helt okej haha!
 
 
Q: Ska du och din familj flytta?
A: Vi kollar på hus men har inte hittat något som passar oss än!
 
Q: Vad har du för mål med din träning?
A: Just nu går jag inte på någon speciell diet som sagt, utan tränar bara väldigt hårt (från och med idag, efter semestern och helgen) och försöker äta nyttigt samt hålla mig borta från godis osv (börjar ju idag, haha åt ju godis igår så tänkte att någon skulle kommentera det). Men om några år är mina planer att tävla i fitness! Har redan lite på gång eller hur man säger (för att nå det målet behövs professionell hjälp) vad gäller detta, men mer om detta kommer nog upp på bloggen imorgon tror jag!
 
Q: Varför började du gymma från början?
A: Allt började väl typ i 6an, 7an någon gång. Pappa började bli orolig för min hälsa. Jag var inte överviktig men hade blivit det om jag fortsatte äta som jag gjorde då. Kunde äta glass varje dag och rörde verkligen aldrig på mig. Innan det hade jag provat fotboll, friidrott och badminton. Men inget av det passade mig. Fotbollen gick jag gock på i 8an typ kanske, men det varade bara i ett år! Men någonstans efter det så började jag gymma. Hela min familj gymmar ju så blev peppad och inspirerad av dom.
 
 
Q: Vad hände mellan dig och din pojkvän?
A: Oj vi gjorde slut för några månader sen!
 
Q: Umgås inte du och Wendela längre?
A: 
Nej, vi pratar lite ibland och kan ses på nån fest eller så men vi umgås aldrig själva.

Q: Tips på hur man blir av med celluliter?
A:
Jag tror att det går att behandla på något sätt men har ingen aning om hur eller så! Det är nog bättre att du söker på google för jag kan inget om sånt hehe.
 
Q: Var köpte du tröjan på bilden?
A: Den är min systers men hon har köpt den på Gina Tricot!

Q: Tips på filmer?
A: 
Love and other drugs, White house down, Safe haven, Trust, The perkfs of being a wallflower, Pitch Perfect, Flipped, 50 first dates, (500) days of summer, Bitchkram, 50/50, Dear John.
 
Q: Hur kör du kondition? (Vilka övningar?)
A: Brukar oftast gå snabt på löpbandet eller köra crosstrainer!

Q: Har du någon träningsförebild?
A: 
Ja absolut! Det är väldigt många jag följer på instagram som jag tycker är duktiga men det finns ju vissa som är lite extra speciella. Såna som man ser upp lite extra till! Och för mig är det ingen mindre än My Jagborn!! Vi har känt varandra sen vi började gymnasiet typ för vi går i samma tyska, sen började vi gymma tillsammans också. Jag har alltid tyckt att hon är skitduktig, så det är nog en av mina största förebilder! Mikaela Flygare är sjukt duktig också, men har inte följt hennes instagram så noga, så vet inte så mycket om hennes resa eller hur man ska säga.

Q: Hur ofta tränar du kondition?
A:
3-4 gånger i veckan och helst på morgonen eller efter styrkepasset!

 
Q: Jag skulle gärna vilja springa med bara sport-bh, dock så ser man mina bröstvårtor då. Har du några tips på några sport-bh:ar som inte visar bröstvårtorna?
A:
Tyvärr inte, vet inte om det finns såna särskilda bh:ar ens. Men jag tycker man kan springa med bara sport-bh ändå! På vissa syns bröstvårtorna till och med genom träningslinnet, men jag tycker absolut inte att det gör något! Vet en kompis som tycker det är snyggt till och med haha! Så skit i det tycker jag och bara kör på med löpningen!

Q: Jag har gymmat ganska länge nu och så! Är väldigt nöjd efter mina resultat MEN jag har typ inga bröst kvar haha. Har du någon aning om varför och vad ska jag göra? Måste jag sluta träna?
A:
Nej, det är klart att du inte ska sluta träna!! Men det sägs att man får mindre bröst av att träna just bröstmusklerna, sen har jag aldrig vetat om det är sant eller inte. Men sökte på google och fick upp detta så det kan du ju läsa, för jag själv har tyvärr inget bra svar på det - http://fitnessdreams.se/2013/november/trana-dig-till-storre-brost.html

Q: Har du och din pojkvän gjort slut?
A: Ja men det var i mars någon gång ungefär...

Q: Shoppar du mycket kläder?
A:
 Har mina shoppingperioder men inte just nu, behövde ju jacka, skor, block osv nu inför hösten/skolan så allt sånt brukar mina föräldrar oftast betala! Men är det något jag hittar på stan när jag går och kollar så betalar jag det själv, beroende på vad det är och vad det kostar med tanke på att jag typ alltid är pank haha. Men om jag ska shoppa så brukar jag oftast göra det med mamma faktiskt hihi.
 
Q: Brukar du använda klänningar?
A:
Jag hatade verkligen både det och kjolar innan, trivdes inte alls i det. Har alltid älskat att gå runt i jeans och träningstights typ haha... Men i våras kärade jag ner mig i just klänningar så har väl fallit för det nu då! Det finns så himla fina klänningar och även kjolar, och har börjat trivas mer i det än i shorts som annars gick runt i på somrarna innan!

 
Q: Kan du börja lägga upp mer outfitbilder? Du har jättefin klädstil!
A:
Åh, tack så mycket! Känns typ som att jag alltid har samma kläder på mig haha?? Men tyvärr så har jag sällan tid för det, dock kan jag försöka ta mig den tiden om jag har sovmorgon sen när skolan börjar och inte ska träna på morgonen. Sen så använder alltid jag min systers systemkamera och är inte jättebra på inställningarna som är på den, så tycker det är svårt att ta riktigt fina bilder. Men får väl försöka för eran skull haha! Tycker själv det är roligare att ha en blogg med "ordentliga" outbilder med, och inte några selfies som man tar snabbt i spegeln innan man går hemifrån typ haha... Så lovar att försöka!!

Q: Röker du?
A: Nej!
 
Q: Umgås du med Lina Johansson från Tenhult något?
A: 
Vi pratar i skolan lite ibland och om vi ses på någon fest oså, men vi träffas aldrig själva nej.
 
Q: Hur ska din kille vara? Personlighet? Ålder? Hårfärg? Ögonfärg? Kroppsform?  Längd? Svensk/invandrare?
A: Han ska heta Jake Gyllenhaal<33 Skoja, är trött haha...
Men okej, för det första ska han vara snäll och rolig. Inte dryg, men ROLIG. För det är så jävla viktigt att man har roligt tillsammans. Och snäll, ja vem vill ha en elak pojkvän liksom haha? Men han får inte vara för snäll heller för då blir det nästan jobbigt. Men lagom är bäst såklart! Och så ska han vilja hitta på saker, inte bara sitta inne och kolla på film. Och vara mysig och omtänksam, och ja allt sånt där som alla tjejer vill antar jag?
Han ska vara född melkan typ 96-94, dock känns en 20-årig vädigt gammal haha men då skiljer det bara tre år ändå. Håret får gärna vara brunt och ögonen ska vara fiiina, färgen spelar ingen roll, men dom ska vara fina. Blåa eller gröna helst kanske! Kroppsformen - normal tänkte jag säga, men vad fan är normalt egentligen haha? Men snygga, vältränade armar, ben och aa helst vältränad i allmänhet, för då har vi samma intresse - äta hälsosamt och gymma, vilket är ett stort plus! Längd - han får inte vara kortare än mig, skulle nog inte trivas då tror jag inte haha, så mellan 178-185 kanske. Och om han är svensk eller invandrare kvittar HELT för mig!

SHOPPINGEN FRÅN IDAG

Detta är vad jag fick av mamma idag när vi var på stan! Behövligt med nya skor och ny jacka nu till hösten!Johnny Bulls<333 ett år efter alla andra känns det som men var inte sugna på dom förra året haha! De här beställde vi på ellos häromdagen iallafall och så hämtade vi dom på posten idag! De är lite stora i storleken så jag kanske måste byta men tror inte det. Ska gå i dom lite här hemma idag tänkte jag haha och se hur det känns.

Tunn dunjacka från Everest som vi köpte på Stadium! Har letat efter en sån här på internet väldigt länge men bara hittat såna utan luva. Men idag fick denna följa med hem och den är huur skön som helst! Och som ni säkert fattar så är det min spegel som är vändigt smutsig. Glömde visst putsa den när jag städade innan hehe...

Doftljus från Lagerhaus som luktar uunderbart!! Doftljus är ett måste på mitt rum på hösten. Ska se om jag kan hitta några fler någon annan dag med att ha på mina hyllor över min säng. Men detta ska få stå på nattduksbordet.

Köpte även en kalender, ett block och en stiftpenna. Allt rosa haha<33 självklart!! Men det är såna där saker som jag alltid måste ha innan skolan börjar. Och denna gången ska jag försöka använda almanackan flitigt!

JUST NU

Chillaaaaaar i sängen, och det är så gött. Var på stan en liten sväng med mamma i förmiddags. Fick med mig lite hem som jag visar er om en stund! När jag kom hem så åt jag kyckling och sen dess har jag bara tagit det lugnt. Är så sjukt trött och verkligen seg i hela kroppen så snacka om att det passade bra med en vilodag idag. Kanske blir en promenad senare men det beror på om jag orkar och hur vädret är!
Ska städa lite i min garderob nu, städade hela rummet innan idag, såå skönt! Och känner att garderoben behöver bli lite fin med. Det ligger verkligen kläder huller om buller och vissa lådor går knappt stänga. Ja ni hör ju, KAOS. Efter det ska jag svara på de sista frågorna till frågestunden. Så håll utkik!


TIDIG LÖRDAGMORGON


Gick upp vid åtta idag, efter fem timmars sömn... Gjorde frukost som jag åt i min ensamhet eftersom att alla andra ligger och sover haha. Ligger just nu i sängen igen och tänkte snart fixa frukost till min syster. Bara för att typ, mysigt att hitta på sånt ibland tycker jag! Tror att jag ska göra bananpannkakor och smoothie. Kommer ju bli sååå sugen själv, men jag har redan ätit och snart är det bara två timmar kvar till mitt mellanmål. Längtar redan haha!! Hoppas att ni får en mysig lördagmorgon, puss /A ♡

ÄNTLIGEN HEMMA


Har haft en jättebra kväll verkligen, men nu är det skönt att äntligen ligga i sin egna säng. Är så sjukt trött! Imorgon ska jag baaaara chilla. Det ska bli så jäva skönt. Har även vilodag från gymmet men kan bli en pw om jag orkar hehe. Annars ska jag bara mysa och kolla på serier hela dagen. Hoppas på att det är dåligt väder imorgon med då!
Kom på innan också att jag inte har svarat på frågestunden än hehe, så det ska jag faktiskt göra imorgon! Men nu ska jag sova. Alarmet ringer om fem timmar, dock ska jag bara upp och äta frukost då och sen intar jag sängen igen. Godnatt /A ♡

FREDAG

Ååh vad träningen gick bra!! Körde ben och mage, det brände som skööen med en hel del supersets och även ett dropset i bensparken (döden verkligen!!). Helt död nu verkligen! Sitter i bilen påväg till Lekeryd, eller lite utanför. Vi ska äta gott och bara umgås! Självklart har jag med mig min dietmat, sköter det såklart trots helg. Unna sig kan man göra senare i livet haha!
Hoppas att nu får en bra fredagkväll, puss och kraaaam 👼

GLÖM INTE DETTA HÖRNI!Bläddra ner till detta inlägget på bloggen om ni har missat det! Och glöm inte att anmäla er. Det går bra att kommentera här på bloggen eller mejla, dom som känner oss och har vårat nummer får självklart också skicka iväg ett sms!

NEXT - LEGDAY


Dricker denna goda i soffan just nu samtidigt som jag kollar Tumblr, tänkte även uppdatera min fitness-insta. Haha, måste verkligen bli bättre på ta bilder på typ övningar oså på gymmet. Kanske skulle ha en mat-insta istället...? Skämt åsido! Kommer nog träna mer med vänner när skolan börjar och då blir det mer bilder både på min instagram och självklart här på bloggen också!
Nu bara babblar jag MEN ska dricka upp denna (självklart matchar jag sugrör med färgen på burken höhö), sen om en halvtimma ungefär skjutsar pappa mig till gymmet. Det är leeeegday som gäller!! Är taggad (???)!!

13:30

Var lite barnvakt åt denna sötisen på förmiddagen idag för min moster och Iris skulle iväg och köpa lite kläder! De åkte hem runt tolv och då fixade jag lite matlådor och packade väskan till gymmet. 

Har precis ätit detta goda nu, sallad, kyckling och ris, ska chilla en stund innan det är dags för att åka till gymmet! Sen hem en snabbis och duscha bara för ska följa med mamma och pappa till ett par familjekompisar ikväll. Puss /A ♡

GODASTE EVER


Äcklig och ful bild som jag tog på snapchat haha men vad gör det när det är insidan/smaken som räknas? Casein och äggvita, några minuter för tidigt men FASEN vad gott det var! Och jäklar vad trött jag är så nu blir det alldeles strax sängen.
Har för övrigt haft en mysig eftermiddag med massa lek och bus hos mina kusiner. Imorgon ska jag upp rätt tidigt här, dels för att de kommer väcka mig haha och dels för att jag har mina mattider jag måste äta på! Men åker hem runt elva och då ska jag chilla lite på dagen, samt fixa matlådor. Sen blir det gyyyym

LEKERYD

Ännu en lång dag med mycket att tänka på, men det gillar jag! På jobbet gick det hyffsat bra. När jag kom hem så fixade jag lite matlådor osv tills ikväll. Just nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till Lekeryd. Ska bli mysigt att träffa mina kusiner igen som jag saknar typ hela tiden!


Här är toppen/t-shirten jag köpte på gina igår!

Förresten så tycker både jag och Elina att det är jätteroligt att redan några stycken har valt att vara med i utmaningen, fler ska det bli!

BLOGGUTMANING FÖR ALLA

Detta inlägget har jag kopierat av Elina för att jag inte orkar skriva ett själv plus att det är bättre om båda är exakt likadana osv så, men ja, läs haha!!
Jag och Alice har en gemensam bloggutmaning, som vi vill ha med er läsare i! Desto fler, desto roligare och bättre. Utmaningen börjar den 1 september och håller på månaden ut.

Reglerna är enkla och det enda ni behöver tänka på är att under månaden får ni INTE:

*äta godis, chips, kakor eller sånt "snacks"

*inte läsk, inte snabbmat så som pizza osv

Ni får anpassa er efter hur långt ni själva kommit med er träning. Om ni aldrig testat på att leva nyttigt innan så ska ni självklart inte ha FÖR höga krav på er själva. Om ni brukar hålla kosten i vanliga fall så kan ni även ta bort saker som glutenprodukter, pasta, bröd.. Även såser, oboy, ja ni fattar.

*Försök även få in lite träningspass utöver vad ni hinner. Om målet är att gå ner i vikt – få in morgonpws, löpträna lite mer, stå på crossen 20minuter mer än vad ni brukar osv.. Men glöm inte att veva in styrketräningen med lägre vikter och många repetioner. Cirkelträning är ett stort tips. Om ni vill bygga och gå upp i vikt fokuserar ni på det. 

Vi svarar väldigt gärna på mejl om ni vill ha hjälp med hur ni ska träna eller äta. Huvudsaken är att ni får så bra resultat som möjligt på er träning. Det blir både vi och ni själva glada av :DLite syftet med utmaningen är att ni ska bli peppade och motiverade till att fortsätta kämpa även efter denna utmaningen. Det är alltid första månaden som är tuffast så därför har vi valt att göra en utmaning där vi kan peppa varandra och hjälpas åt när det är som jobbigast! Vi kan lova att det kommer bli enklare efter den första månaden!*Under hela månaden FÅR ni ha två cheat days där ni får unna er något (till det som ni räknar som måttlig mängd) typ lite godis, mc mat eller vad som – det ni är sugna på!


TVEKA inte utan gå med i utmaningen nu!! Det kanske är början på en förändring av ert liv. Det är ingen idé att vänta..Inget kommer hända om du inte själv bestämmer dig för att göra något åt det NUVi lottar även ut fina priser för att motivera er ännu mer!

Det är mycket större chans att vinna tävlingen om man på något sätt visar någon av oss att man engagerat sig. Det kan räcka med att mejla en bild på en nyttig frukost, en bild från morgonpwn eller efter en svettig legday. Bilden måste alltså inte vara på dig själv om du inte vill! Ni kan även instagramma och tagga våra fitnesskonton på insta eller vad som helst. Desto mer engagemang ni visar desto större chans helt enkelt. I slutet av månaden lägger vi upp bilder som ni alla mejlat och instagrammat. Om det är någon bild ni inte vill att vi ska posta på våra bloggar är det bara att säga till så gör vi självklart inte det.

Tillsammans kommer vi alltså motivera, tagga och peppa varandra, hur kul?!VINSTER

1:a pris - en valfri färg på shaker från fitnessguru och två valfria smaker från deras portionspåsar med proteinpulver

2:a pris - en valfri färg på shaker från fitnessguru


Våra fitnesskonton: fitness_alice och elinasfitspo

Våra mejladresser: alicebomberg@hotmail.com och elinafront@hotmail.com 


För att visa att du är med i utmaningen är det bara att mejla antingen mig eller alice!

Kom igen, NU KÖR VI 


STRESSAD

Blev väldigt stressad nu ikväll då jag var tvungen att fixa matlådor, kolla igenom mitt nya kostschema och massa annat! Börjar på det imorgon och jag hoppas att det ska gå bra. Ryggpasset idag gick också bra! Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen. Det är torsdag och gym, jobb och sleepover hos kusinerna i Lekeryd står på schemat! Puss /A

Bild på de produkter jag köpte på Body Nutrition idag för er som är intresserade av det!

EN VÄLDIGT BRA DAG


Blir ingen jättenoga update nu för är strax framme på gymmet! Men jaja, var ju som sagt på stan med Moa efter jobbet. Vi åt sallad på alcamo och sen kollade vi på lite träningskläder till henne. Jag fick med mig en topp från gina tricot hem också!
När jag kom hem så beställde jag höstskor med mamma, skulle beställt jacka också egentligen men den jag ville ha fanns inte i min storlek så det får vänta! Sen åkte vi och handlade massa mat. Kvarg, lax, kyckling, grönsaker, kokosolja, celsius osv! Börjar ju som sagt på mitt nya kostschema imorgon så det gäller att vara redo för det ikväll! Sen åkte jag till Body Nutrition med pappa där vi köpte massa grejer som jag ska börja använda imorgon. Tog en bild på allt innan men den slänger jag upp sen!
Nu väntas ett ryggpass med syrran, ska även hjälpa henne när hon kör baksida ben, sen kommer vi avsluta med 20 minuter på crossen. Ångrar att jag inte tog med en celsius för har massa hemma, är så trött haha men får la köpa en på gymmet då... Jaja, hörs sen!!

Q/A

Q: Äter du _bara_ en sån liten kvarg och en kiwi? Tycker inte det är någon vidare frukost..
A: Nej jag drack ju en celsius med för att få lite extra energi! Äter ju oftast mer än det dock, typ en tallrik gröt. Men var fortfarande illamående på morgonen efter benpasset i måndags, så kände att jag inte hade fått i mig mer ändå! :)

LÅNG DAG

Idag har det verkligen varit en lång dag! Jobbade ju 9-13 och det gick skit rent ut sagt. Men när jag hade slutat så köpte jag sallad med min syster som vi åt hemma och sen chillade jag bara lite hemma.
SEN åkte jag ner till stan och det är detta jag har sett fram emot så mycket. Åkte ner till en butik som heter Body Nutrition där jag skulle träffa han som äger den. Han är coach, kostrådgivare och ja, you name it. Mejlade med honom i Kreta och bestämde mig för att jag vill ha ett skräddarsytt kostschema osv. Alltså ett han gör utifrån mina mål oså! Jag var jättespänd och nyfiken på vad han skulle säga men vi vägde mig, gjorde calipermätning, kostschema, gick igenom mål osv. Så detta kostschemat kommer jag att börja med på torsdag. Anledningen till det är att jag inte han handla allt idag plus att jag vill att mamma/pappa följer med vilket dom inte heller hann idag. Så imorgon ska förhoppningsvis jag och pappa till Body Nutrition igen och köpa lite pulver och sånt som jag behöver. Ska även åka till mataffären och handla med mamma.
Det kommer bli en tuff omställning men jag kommer fortfarande äta kyckling, lax osv. Kommer inte äta något äckligt haha! Och träningen ska jag fortsätta på som vanligt med. Ska dock göra om mitt träningsschema nu ikväll innan jag somnar tänkte jag. Men är såå peppad till detta nu inför hösten då det är nya rutiner med skolan oså också. Ska bli roligt att se förändringen när jag är tillbaka hos honom igen om några veckor. Men nog om detta, har ni frågar så är det bara att fråga. Vill dock inte skriva ut för mycket i bloggen eftersom allt är skrivet efter mina mål osv, så det hoppas jag att ni förstår!
 
Efter att jag varit hos honom, ungefär vid halv fem, så blev jag förbannad över en annan grej som händer en liten stund efteråt. Så istället för att gå till gymmet gick jag till busshållplatsen och väntade på bussen. Var så arg att jag var lipfärdig och tänkte åka hem för att samla kraft och gymma senare, eller rent av skita i det. Men vem fan når sina mål genom att skita i bästa passet på veckan? Nämligen AXLAR. Så när jag ser bussen komma går jag till gymmet istället. Satte på några favorit-pepplåtar och blev så taggad. Köpte en celsius (blir pank pga celsius, inte bra) på gymmet och så taggade jag till lite i omklädningsrummet och bestämde mig för att GE ALLT verkligen. Så jag körde fyra övningar riktigt tungt och lite fler repetitioner än vad jag trodde jag skulle orka, plus att jag körde ett drop set efter det. Sen ställde jag mig på crossen och bara köttade sönder i tjugo minuter tills jag var dränkt i svett. Snacka om att jag tog ut min ilska på gymmet idag. Bästa sättet att bearbeta ilskan/sorgen/ångesten whatever, är ändå på gymmet tycker jag! Så från att vara på botten till att gå till gymmet till att vara uppe på toppen, så blev det trots allt bra till slut.
 
Åkte sedan hem och käkade, packade, samt planerade kvällen lite. Vid halv nio mötte jag Elina på gymmet. Hade med mig proteinpulver, riskakor och lite annat. Så satte vi oss där och planerade våran bloggutmaning. Hon ska lägga upp det på sin blogg imorgon och efter det så kommer den komma upp här också! Så håll utkik. Det kommer bli riktigt nice tror jag, hoppas på det iallafall!
 
 
Nu ska jag sova för imorgon väntas ännu en lång dag! Eller ska försöka få ihop ett göttigt träningsschema först och SEN ska jag sova sååå skönt i min egna säng, vilket var så jäkla längesen. Evigheter typ!! Imorgon ska jag jobba 9-13 och efter det ska jag gå på stan en sväng med Moa. När jag kommer hem ska jag beställa höstskor och höstjacka med mamma tror jag, sen ska vi som sagt åka och handla till mitt nya kostschema (love love love<33) och efter det åker jag förhoppningsvis till BN med pappa då som jag skrev här uppe hehe. På kvällen ska jag gymma med Weber om hon kan, annars drar jag med syrran till gymmet. På kvällen ska jag planera helgen och antagligen fixa matlådor osv! LÄNGTAR. Nu jävlar ska det bli förändring på riktigt, med pepp av familj och vänner samt proffshjälp vad gäller min kost och träning, så tror jag denna hösten kommer bli kanon vad gäller den fronten!!
 
Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig och cred till er som orkade läsa detta förbaskade långa inlägget haha. Cred till mig som lägger ner tid på bloggen haha<3.

EN LITEN UPDATE

Sitter på bussen påväg hem från gymmet. Berättar mer om min dag när jag kommer hem!FITNESSINSTA - TREDJE GÅNGEN GILLT

Har gjort ett fitnesskonto på instagram igen! Följ ni som känner för det! Ska försöka satsa lite mer på detta än vad jag gjorde på det förra. Tredje gången gillt typ hehe let's gooo


FRUKOSTEN BRA DAG

Idag är jag glaaaaad!! Vaknade upp jämte My för en timma sen så låg vi bara och pratade lite innan vi gick upp. Jag fixade bara mig, borstade tänderna osv innan hon skjutsade mig till bussen som jag sitter på nu! Är framme i stan om några minuter och då ska jag bara gå och köpa frukost innan jag börjar jobba. 

Jobbar 9-13 och efter det ska jag möta min syster i stan så ska vi äta tillsammans, blir nog sallad på alcamo idag igen haha! Sen på eftermiddagen ska jag göra en jättespännande grej som har med träningen att göra, ser verkligen fram emot det! Men skriver nog mer om det när jag vet lite mer.
Sen ikväll ska jag träffa Elina på gymmet och så ska vi planera bloggutmaningen som vi ska ha på våra bloggar. Och ja, jag vet att jag inte svarade på frågestunden. Men jag började faktiskt på det när jag låg i sängen och drack min celsius. Dock så kom snapchat och instagram lite i mellan hehe. Men kanske hinner svara på den idag då istället! Ha en fin tisdag! Puss /A 

BÄSTA OCH JOBBIGASTE PÅ LÄNGE

Detta gympasset var verkligen det jooobbigaste på länge. Körde baksida lår, mage och cardio med My. Det var längesen vi tränade tillsammans så det var jättekul verkligen! Det blev sex benövningar och fyra magövningar. Redan efter första benövningen var jag helt slut verkligen, sen körde jag på högsta lutning på crossen och mellan 60-100 på motstånd! Det brände rejält men det var svingött, hoppas på grym träningsvärk imorgon!


När vi hade tränat färdigt så gick vi och köpte sallad sen åkte vi hem till My. Vi badade i hennes jacuzzi med Linnea och Wilma och bara satt och pratade i några timmar. Nu chillar vi lite, jag sover här inatt och imorgon åker jag direkt till jobbet på morgonen. Puss /A ♡

CELSIUS I SÄNGEN INNAN GYM


Ligger just nu i sängen och dricker denna goda! Denna och lime-smaken är mina favorit. Är dödstrött verkligen, varit det heela dagen. Men kämpade på fyra timmar på jobbet och sen åt jag lunch hos Weber. Ska dricka upp denna i hopp om att få lite mer energi till dagens gympass med My. Vi ska köra ben, mage och cardio. Jag är taggad till 1000 trots att jag nästan somnar haha. Ska bli roligt att gymma igen, framför allt med henne!
Är lite extra glad idag också för beställde lite kläder innan med mamma och har även bokat biljetter till James Blunt!!!!! Men nu medans jag ligger här så tänkte jag passa på att svara på frågestunden. Så kolla in här om en stund. Puss /A 

JOBB


Gjorde denna frukosten till mig och Weber idag som vi åt i sängen, jättegott var det! Nu är jag på jobbet och ska jobba till klockan ett. Sen går jag till Weber och ska äta lunch där, senare ikväll ska jag gymma med My och umgås med vänner! Puss /A ♡

REUNION MED WEBER


Tacos och skitsnack runt Munksjön med Weber. Finally!!! Sen tog vi en promenad med Lisas hund också som hon är hundvakt åt, haha väärldens gulligaste ju!! Nu ligger vi i sängen, äter proteinbollar, dricker smoothie och kollar på Greys Anatomy. Försöker förbereda mig menalt för jobb imorgon. Men har en del planerat på eftermiddagen/kvällen med friends så blir ändå en bra måndag! Puss /A ♡

MYSSÖNDAG


Detta med Emelie i hennes säng framför OTH idag och sen kinamat. Satt som en smäck! Gick hem vid tre och umgicks med mina kusiner lite. Nu är jag hos Weber, vi ska ut och gå lite och sen sover jag som sagt här!

GRÄNNA

Lite rörigt med inläggen här på bloggen känner jag nu haha. MEN var hemma i Jönköping vid tre igår. Emelie kom direkt och det var såå himla kul att se henne! Medans jag packade upp så pratade vi igen massa som vi missat på en vecka. Sen åkte vi ner till stan och käkade och fixade lite ärenden (höhö gissa, skoja). Sen hem till Emelie och göra oss iordning. Och efter det åker vi till Gränna!
Dääär var det kaos. Inget blev verkligen som planerat. Jag träffade vänner som jag inte har träffat på hela sommaren vilket var jättekul såklart! Och det var en rolig fest men jag hade ingen tid för det typ haha utan fick prioritera andra grejer. Lösa lite saker osv. Men somnade på en madrass hemma hos My med snällaste människorna.


Vi har precis ätit frukost och nu ligger vi i hennes soffa och bara chillar och snackar lite. Om en timma ungefär ska jag ta bussen hem med Emelie, Robin och Axel. Då ska jag och Emelie till hemmakväll, som vi inte hann med igår haha. Jag måste verkligen ha mitt lösgodis. Längtat efter det hela veckan och sen lär det inte bli något på ett tag. Vi ska bara mysa hela dagen och senare i eftermiddag ska jag till Weber. Gym och sleepover står på schemat! Ha en great söndag alla, puss /A ♡

SISTA DAGEN I PARADISET
Såhär såg våran sista dag ut i Grekland, alltså i fredags. Vi åkte ut med en båt och kollade på fiskar och snorklade! Man kunde också dyka och så från båten också, det var huur fint vatten som helst och verkligen jättemysigt!

HEMFÄRD

Nuuu åker vi hemåt! Eller snart. Vi sitter i receptionen och väntar på att bussen ska komma och köra oss till flygplatsen. Vi landar runt tre hemma i Jönköping ungefär.
Det ska bli skönt att komma hem men det har varit väldigt skönt att vara iväg också såklart. En vecka på ett sånt här ställe är precis perfekt för min del! Har verkligen njutit av att ha semester och försökt att inte tänka för mycket på det som väntar där hemma. Har haft en jättemysig vecka i fina Grekland med världens bästa familj men nu är det dags att komma hem till vardagen, vännerna, gymmet och allt vad det är! Dock så kör jag inte igång med ordentliga rutiner förrens på måndag.
JAJA nog om allt detta. Nu ska jag försöka sova så mycket av hemresan som det bara går för ikväll blir det festligheter med bästis. Längtar såå tills jag får pussa på henne!!

TILL EMMA


A: Det verkade så men då ber jag om ursäkt för att jag lät arg! Okej då förstår jag, men en hel vecka låter väldigt osannolikt enligt mig. MEN som sagt så är det olika från person till person, så end of discussion. 

Q/A

Q: Varför svarar du typ "EHH ja vem har inte??" typ dryga svar, när du själv har valt att svara på frågorna haha?

A: Asså va? HAHAHAHAH. Är redan uppretad nu men alltså ser du själv vad du har frågat? Det är samma sak som att skriva "ja" men antagligen var det en självklar fråga man svarar ja på, därför skrev jag typ "eh ja vem har inte"?:)

FRÅGESTUNDEN

Q: När ska du svara på frågestunden?

A: Det blir nog någon gång nästa vecka om jag inte hinner på söndag! Så fortsätt fråga tills dess om ni har fler frågor. Puss /A ♡

OM ALKOHOL, IGEN

Emma: Det är inte så att det bara gör mindre resultat, utan grejen är att kroppen slutar förbränna HELT. Asså totalt HELT, spelar ingen roll om crosse visar att du förbrännt 600 kalorier, har du druckit alkohol inom ca en vecka tror jag det är förbränner det absolut INGET :)

Alltså såna här kommentarer är så jävla skrattretande hahaha. Printade till en kompis som har fått samma sorts kommentarer någon gång, och detta fick jag som svar:
För det första, SOM JAG SKREV IGÅR, så tränar jag framför allt för att jag tycker det är så jävla roligt. Kicken man får efter ett bra gympass är det inget som slår. Vilket ni som kommenterar nog inte förstår då antar jag? Kan tänka mig att ni är såna som tränar för att ni tror att ni är lite bättre än alla andra, och kan skryta om att ni tränar osv, så att andra ska få dåligt samvete och berömma er? Ja ni är duktiga som tränar haha, MEN tänk på att man ska göra det för sin egen skull. För att det är roligt tycker jag framför allt!

Sen så är detta så olika från person till person. Allas kroppar är ju olika. Men som jag sa, så är det väldigt sällan jag dricker alkohol när det är skola och vanliga rutiner. Jag tycker dock som sagt man ska få göra det när man är ung. För man är fan bara ung en gång. Så medans jag är ung och inte har några särkilda krav på mig så vill jag faktiskt dricka när jag känner för det.
För vissa låter kanske det helt jävla knäppt men så känner jag iallafall. Och det är mitt liv och min kropp. Så jag tycker ni ska ta hand om era egna problem istället för att tro att ni lär mig en läxa! Och när jag svarar på såna här kommentarer menar jag aldrg att låta elak vilket säkert vissa kanske tror. Eller det kanske låter så. Men jag menar bara att man kan skriva såna kommentarer på ett snällt sätt isånafall.
Det kanske du, Emma, gjorde nu men den kommentaren jag fick igår var jävligt dryg enligt mig. Och jag retar lätt upp mig på sånt så då kan det bli att jag svarar lite drygt och bitchigt. Men jag tycker bara att man inte behöver lägga sig i alla andras liv så mycket eftersom att man har ett eget. Fattar inte hur man orkar sitta och skriva massa såna kommentarer. Precis som att jag ba skulle "jaha men åh det måste ju vara sant eftersom att någon random tjej skriver det på min blogg, så nu får jag aldrig mer dricka i hela mitt liv om jag vill fortsätta träna", haha seriöst är det vad ni tror?

EN LISTA

Tio saker om ditt liv:
1. Har du nånsin varit kär? Ja
2. Tror du på kärlek? Åh jaa hihi hahah
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Sagt till min familj att jag hatat dom, men självklart inte menat det
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja usch aldrig mer snälla
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Ja
6. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän? Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? Nej SHOW UR LOVE PPL
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Beror ju såklart på med vem, men allmänt - nej
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Vet inte, då är det inte hemligt antar jag?
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaa venne
11. Vem vill du bli full med? Jake Gyllenhaal eller Zac Efron, eller MILEY CYRUS!!!???


Tio saker, det där eller det här:
1. Kärlek eller pengar? BÅDE OCH??? Men kärlek om jag måste välja tror jag hihihi. Men helst vänskap och pengar, mmhhhh
2. Vin eller öl? Vin
3. Dag eller natt? Dag, sover hellre på natten än att vara uppe
4. One night stand eller förhållande? Förhållande<333
5. Tv eller internet? Internet LÄTT, kollar aldrig på tv
6. Pepsi eller Cola? Inget av det helst men annars - vilket som hehe bra svar
7 . Vild fest eller romantisk hemmakväll? Beror på mitt humör faktiskt
8. Färgfoto eller svartvita? Svartvita om det är på människor haha annars färg på typ naturen, havet osv
9. Telefonkontakt eller face to face? F 2 F
10. Bilddagboken eller myspace? Hahah asså INGET AV DE

Tio ”Har du nånsin”:
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? Nej behöver inte smita ut ens hahaha
2. Har du nånsin velat ta ditt liv? Inte så jag planerat det, gud va hemskt, men det är klart man ba "usch orkar inte leva" nån gång
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? Jaa hallå vem har inte??
4. Har du hoppat bungy jump? Nej och vill aldrig haha fyfaan
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Inte vad jag kan komma på haha?
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? EUW FYFAN SPYYYR, hatar tårta!!!
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? Ja tyvärr ganska ofta haha...
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej haha varför skulle jag det
9. Har du nånsin fått utegångsförbud? Japp
10. Har du någonsin gråtit? Neej är ju inte människa lix;-) MEN JO klart jag har gråtit??

Tio känslor:
1. Saknar du någon just nu? Saknar alltid någon
2. Är du glad? JAA LOVE LIFE JUST NU
3. Är du fundersam? Jag tror det haha tänker typ för mycket på allt hela tiden
4. Är du uttråkad? Lite grannaaa
5. Är du tysk? Nein
6. Är du italienare? No no
7. Är du svensk? Yes sir
8. Är du fransk? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? De har aldrig varit
10. Gillar du någon just nu? Jaa massa<33

Fyra grejer:
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2. Har du en hund? Nej :(
3. Sover du helst själv eller med någon? Beror på vilken dag det är och MED VEM det är haha
4.Tror du på spöken? Gjorde typ det innan men nu vet jag inte

Kan du:
1. Kan du röra på öronen? Ja hahaha var asstolt över det när jag var liten
2. Kan du slicka dig på näsan? Ja typ 0,5 mm ifrån bara iallafall
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jaa
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Japp
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Neej, förutom om jag sover haha OFTA
6. Kan du vara på en fest utan att dricka? Jaa herregud
7. Kan du ljuga? Ja men det är något jag verkligen aldrig gör, usch hatar när folk ljuger
8. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln?  Njaa 

KOMMENTAR OM ALKOHOL

Malin: Läst igenom din blogg nu! Och inte för att vara sån, men du verkar festa/dricka en hel del alkohol och din träning ger absolut ingenting om du håller på så, bara ett tips! Vill du någonting med träningen, sluta drick :)


Hahahha älskar såna här kommentarer<33
För det första Malin så är det skillnad på att festa och dricka, enligt mig iallafall. Festa för mig är att vara på en fest med sina vänner, dansa och ha kul osv. Som jag gjorde i lördags till exempel för att jag skulle gå upp halv fyra! Dricka är DRICKA.
Och för det andra, tror du inte att jag VET att det ger dåliga resultat på träningen? Haha asså jag är ingen amatör. Som jag sagt såå många gånger - så går jag inte på någon speciell diet just nu och därför har jag tillåtit mig själv att dricka alkohol. Plus att jag ändå förbränner så himla mycket på gymmet.
Visst, det jämnar inte ut sig, men är det någon som "får" dricka så är det väl såna som jag som är på gymmet näst intill varje dag och går pw 70 minuter och svettas som en gris bland maskinerna osv?? Och sen så brukar jag inte dricka såhär mycket som jag gjort på sommarlovet. Vanligtvis blir det max två gånger i månaden och då super jag mig inte stupfull liksom.
Man kan också se det såhär - man är bara ung en gång och därför vill jag festa och ha kul med mina vänner medans jag är det! (Ja man kan ha kul utan att dricka men NI FATTAR herregud)
OCH jag kan träna och köra stenhårt med diet osv senare i livet för det är det aldrig för sent för! Jag tränar för att det är roligt, har ju självklart mål också men jag ÄLSKAR att träna och svettas och allt vad gymmet innebär. Skulle ju aldrig stå på crossen en timma om jag tyckte det var dötråkigt. Så även om min träning inte får lika bra resultat när jag dricker alkohol så går jag till gymmet ändå för det är roligt. 
Men i höst som sagt, så kommer jag och Elina ha en utmaning på bloggen vilket bland annat kommer att handla om detta. Så du ser nog det nästa gång du "läser igenom" min blogg ;)

JUST NU - POOLEN

CHANIA

Igår kväll tog vi bussen in till Chania. Det är en större stad här på Kreta! Vi åt god mat (jag åt kyckling med ris, såå jävla gott var det!! Kyckling levererar alltid) och gick i massa affärer och shoppade. Fick med mig en plånbok, ett par öronhängen och en väska hem. Kan visa allt när jag kommer hem kanske om ni vill!

Idag är näst sista dagen här så nu sa det stekas i solen. Klockan är tio över nio här och jag är först nere vid poolen. Ska inte missa en enda soltimma nu för VILL BLI BRUN. Imorgon är allra sista dagen i solen och på lördag åker vi hem. Ska bli mysigt att komma hem till katten, tur att han har haft sällskap hela veckan! Framför allt längtar jag efter mina tjejer och såklart gymmet och rutiner.

OM IGÅR + AVSLÖJANDE OM UTMANINGKöpte färskpressad apelsinjuice samt åt kyckling och ris på favoritrestaurangen! Såå himla gott!! Blir lite för mycket av det goda här nere nästan hehe. Men har sjukt bra planer för mina matvanor och mitt träningsschema när jag kommer hem! Ska bland annat börja träna med My igen vilket kommer bli sjukt kul. Eftersom att både hon och jag har haft fullt upp så var det väldigt längesen nu men det ska bli roligt att äntligen få köra slut på varandra på gymmet. Så det längtar jag till! Men mer om allt sånt när vi kommer hem.
Har jag förresten berättat att jag och Elina ska ha en utmaning tillsammans på våra bloggar? Antagligen inte haha för vi har knappt planerat något än. Men idag bestämde vi vilken dag vi ska ses och planera iallafall och det blir nästa vecka! Så håll utkik på bloggen då!
Nu ska jag hoppa i poooolen. Puss /A ♡

ÄLSKAR DETTA

Sol och bad hela dagen, varje dag. Såå gött, vill aldrig hem! Längtar hem till mina fina tjejer dock och fick även bra besked idag vilket gör att jag vill hem lite mer. Men sjutton vad jag njuter här alltså. Jag önskar att gymmet, tjejerna och allt annat där hemma (utom skolan såklart höhö) kunde komma hit till mig så jag slipper lämna detta fina stället.

IGÅR KVÄLL


Försökte blogga flera gånger igår men det verkade inte funka så gav upp till slut. Drack iallafall godaste milkshaken och åt på en restaurang med jättefin utsikt över fina hus och gator och även det fina vattnet som är klarblått!!

MYSIG KVÄLL

Ätit kyckling på en jättefin restaurang precis vid havet. Kollat i affärer. Köpt världens fulaste glajjor HAHAH<33 Skrattat till magen har krampat. Kollat på fyrverkerier från balkongen. Ätit b&j-glass. Myst med familjen heela dagen. Har haft en toppendag + toppenkväll helt enkelt! Älskar detta livet. Finns verlligen inget att klaga på. Förutom lite dåligt internet ibland haha som vanligt. Men trivs iallafall jättebra här!
Och försöker som sagt att uppdatera bloggen så mycket som möjligt. Kan hända att det kommer upp inlägg med endast bilder någon gång men det är väl bättre än inget antar jag? Bara för att läska er lite med sol och bad hela dagarna hehe. Hälsa Swe, puss /A ♡


Glöm inte bort frågestunden!! 

FRÅN EN TRÄNINGSTIDNINGLåg och läste en träningstidning innan och hittade de här recepten på juicer/smoothies som jag tänkte dela med mig av! Puss /A ♡

ON THE BEACH - SONIC PALMS


Hur himla skönt är inte detta då??? Ligger på stranden nu och solar och äter djungelvrål. Alltså vill ju aldrig, aldrig hem!! Önskar att jag fick stanna här i all evighet.

Förresten, för er som undrar vad jag äter osv nu när jag är på semester: jag har med mig träningskläder men det finns inget gym här på hotellet. Tänkte annars gått på löpbandet varje dag för det är så skönt att ha kommit in i dom rutinerna så är rädd att jag tappar det när jag kommer hem. Menmen, inget att göra åt! Har ju mina appar eller andra övningar jag kan göra om jag vill. Så när jag känner för det kan jag ju göra det! Men har inga krav på mig själv. Varken vad gäller träning eller mat. Äter det som faller mig smaken, men försöker att dricka vatten istället för cola osv. Och kyckling/lax/kött istället för pizza, för tyvker det är lika gott egentligen. Bara att man är mer sugen på pizza, cola, pommes osv. Men jag har som sagt inga krav och ni kommer säkert förstå det på alla matbilder som kommer komma upp här på bloggen hehe!

IKVÄLL
GREKLAND

Fyra bilder från första dagen på Kreta! Favoritön forever verkligen. Vi har endast solat och badat, både i havet och poolen. Självklart sov jag lite i solstolen med, livet<333 Vi bor en minut från havet och vattnet är ju sååå fint!! Kommer trivas som sjutton här. Ska BARA njuta verkligen. Denna semestern är min, sa en väldigt bra vän till mig. Och det är såå sant. Behöver verkligen detta nu. Puss /A 

I BILEN

Festen i Bankeryd ikvällbjöd på både gamla och nya vänner, samt lite kramkalas med min goa Moa som jag inte har hunnit krama om! Blev förvånad men glad när jag såg att hon var där så det var roligt! Det var massa andra goa tjejer och killar där med, vi dansade, skrattade och hade jättekul! Kvällen slutade dock lite tråkigare men jag antar att det är sånt som hör till? Tråkigt nog...

Nu sitter jag i bilen med en sovandes syster jämte mig. Är påväg till Axamo flygplats med familjen. Kom hem från Bankeryd vid halv två och har inte sovit något sen dess så ska försöka sova på flyget så kommer man fram snabbare också hihi!!
Hade planer på att ha någon här på bloggen som gästbloggar denna veckan, men struntar i det eftersom att vi förmodligen har wifi på hotellet så jag kommer nog kunna uppdatera hyffsat ofta ändå. Vi är framme på Kreta någon gång under dagen idag så kanske kommer upp något inlägg senare! Ha det bra i Sverige, puss /A 

FAVORITPASSET OCH BRUNCHmin morgon i två bilder! vi gick upp runt tio och körde axlar och mage på gymmet samt gick 40 minuter på löpbandet. när vi kom hem så gjorde vi pannkaksbrunch och det var såå gott!! nu ligger vi ihennes säng och bara tar det lugnt, smäler fortfarande maten typ haha. ska nog åka hem om en stund. senare ska jag träffa emelie och ikväll kanske jag ska på fest med weber och några eller så stannar jag bara hemma och tar det lugnt! måste packa också, vi åker imorgon!!!!!! 

MYSIG KVÄLL PÅ BALKONGENhär har vi suttit hela kvällen/natten och bara pratat och lyssnat på musik, så himla välbehövlig kväll! imorgon ska vi gymma vid tio och sen käka pannkaksbrunch! puss /A ♡