Ett sånt där bra sms


När man får detta smset av den personen man som mest ville ha det av, den man verkligen behövde höra det ifrån, då blir man glad. Man blir lycklig av att höra att man gör någon annan lycklig. Det känns så himla bra. En person man spenderade en hel sommar med, bokstavligen VARENDA DAG. Från soluppgång till solnedgång. Sen gled man ifrån varandra. Har ni varit med om det? Tror alla har det någon gång i sitt liv faktiskt, tråkigt men sant.
Jag upplevde det och det SÖG verkligen. Blev nästan mer ledsen än glad när jag kollade på alla sommarbilder vi hade tagit tillsammans. Bara för att jag saknade den tiden såå himla mycket. Vet ni hur skönt det är att börja umgås med den personen igen sen då? För det vet jag nu och det känns så himla skönt. Det är inte stelt, inte tråkigt, aldrig tråkigt. Man behöver inte göra något, man kan bara VA med personen. Man trivs när man är med den personen. Det är precis som det var förr. Det är som det var den där sommaren 2012 när det var hon och jag i blått hår. Det känns så himla kul. För ärligt talat trodde jag aldrig att det skulle kunna bli som förr. Men nu ses vi igen, vi pratar och umgås och skrattar. Jag litar verkligen på denna tjejen. Hon är en av mina vänner, en av dom, som jag nog gjort mest med. Den jag har mest minnen med. Och fler kommer det att bli.

En fråga om min träning

Är det lättare att träna och gå ner i vikt och liksom bli smalare än att träna och bygga på med muskler osv?? 
Tränar du för att bygga på eller liksom bli mer smal och fit?? Berätta gärna! :)
 
 
Hej! Jag vet faktiskt inte. Kvinnor har svårare att gå ner i vikt/förlora fett, än män. Det vet jag iallafall. Men jag tror att om man tränar kondition tre gånger i veckan och styrka tre gånger i veckan, att man förlorar fett snabbare än man får de muskler man vill ha. JAG VET INTE. Är inte bra på sånt, jag tränar bara det jag känner för och som känns bäst för mig liksom! Så jag vet faktiskt inte... Men det känns så? Men lita inte på det för är inte alls säker haha...
Jag tränar för att bygga mer muskler, men även för att bli mer slimmad typ haha? Alltså vill inte säga att jag vill bli smal för tycker inte det är alls så snyggt att vara smal! Alltså hellre en hel del muskler och lite fett än typ inga muskler och lite fett, så tycker jag iallafall!! Men jag har ju börjat gå powerwalks nu och det bränner bort fett snabbare än om man löptränar (då löpträning tränar mer kondition) + att jag orkar gå pw 45 minuter, löpa orkar jag inte göra alls länge för har så dålig kondition, så den ska jag nog börja träna upp senare i vår!
Men om vi tar min mage som exempel, har inte så mycket bukfett men det är det sista precis längst ner typ som jag vill få bort. Så därför går jag powerwalks och försöker även hitta så många övningar som möjligt som tränar just den nedre delen av magen! Sen insida lår, jag har ganska muskliga ben, tycker jag själv iallafall... Så jag går även powerwalks för att förlora fettet på insidan av mina lår! Men mina armar, axlar och ryggen vill jag bara bygga muskler på! Hoppas att du fick svar på din fråga! Sorry för sent svar dock... Puss&kram

Lately on my tumblr