MAT MAT OCH ÅTER MAT

ikväll gjorde jag och weber finmiddag till oss och det var såå himla gott! orkar inte skriva ner receptet så länkar bara till sidan, men prova att göra det om ni inte gjort det!! sååå himla gott!
http://www.ica.se/recept/primorsallad-med-rucolakram-och-kyckling-716630/

nu kollar vi på "sommaren med göran" och dricker denna goda smoothien och äter proteinbollar!
i smoothien är det vaniljyoghurt, blåbär, hallon, isbitar och mjölk! och proteinbollarna gjorde vi på jordnötssmör (fitnessguru), proteinpulver från fitnessguru med smak av strawberry white chocolate, havregryn, naturell kvarg, kakao, digestivekex, proteinbar från fitnessguru, hasselnötter och mjölk! först mixade vi de torra ingredienserna och sen blandade vi i kvarg, jordnötssmör och mjölk med händerna. sen formade vi dom och bra lät de ligga inne i kylen lite. 
mängden av alla ingredienser tog vi bara lite på känn, men börja med lite mindre och tillsätt mer av något om det behövs sen!

SEMESTER


ni som inte har testat denna celsiusen MÅSTE göra det, lätt min favorit! så himla god är den!!

ÄNTLIGEN SEMESTER. jobbade mitt sista pass idag på 10 dagar och det ska bli såå skönt att åka iväg till sol och bad på lördag! sagt det typ hundra gånger, jag vet haha men längtar ju för sjutton ihjäl mig efter havet<33
efter jobbet så käkade jag min matlåda på jobbet, blev kyckling och ris idag! och sen mötte jag upp weber så gick vi till gymmet. det var så kul att äntligen gymma med henne igen, det var så himla längesen. vi passar så bra ihop på gymmet. vi kan prata hur mycket som helst och flamsa oså hehe men vi gör ändå det vi ska och vi har alltid lika roligt, vilket också är väldigt viktigt när man tränar!
vi körde ju som sagt rygg och rumpa, sen gick vi på löpbandet i 45 minuter med hög lutning och snabbt tempo!! här kommer tre bilder på 3/5 rumpövningar vi körde:


vet att denna sista övningen ser helt cp ut haha men först gjorde vi den i smithmaskinen (den man brukar köra bänkpress och knäböj i, googla om ni inte fattar hehe) men då fick jag så ont i halsen för spänner nacken så mycket. får alltid det när jag gör situps och så med, så jävla jobbigt!!
iallafall så körde vi 10x3 på denna övningen och efter varje set (alltså när vi kört 10st) så typ "juckade" vi lite hahahaha FÖRLÅT jag vet att det låter helt sjukt. men brukar göra så i vadpressen med och det tar så jäävla mycket mer tycker jag. så man bara typ spänner rumpan lite i några sekunder så bränner det jättemycket, tips!!

så där har ni lite tips ni som vill det, har suttit med detta blogginlägget i flera timmar typ för har aldrig hunnit skriva färdigt det men nu börjar det bli klart, äntligen. är hos weber nu, vi har precis ätit och ska snart kolla på film.
receptet på världens godaste mat som vi åt får ni om en stund. ha en bra torsdagkväll, puss /A ♡

08:53

godmorgon! sitter på jobbet nu och väntar på att vi ska börja! jobbar 9-13 och efter det ska jag till gymmet, längtar redan!! men är väldigt trött så det är tur att jag har med mig en celsius (<333) som jag ska dricka sen!
idag blir det ett ryggpass och samt lite rumpövningar, sen kommer jag avsluta med en powerwalk på löpbandet! ikväll blir det sleepover med weber och det ska bli supermysigt. hoppas att ni alla får en bra dag, puss /A  ♡


MYSIG KVÄLL MED FAMILJEN


förrätt på twin city / hemmgjord glass på kvarg och hallon

jag har haft en mysig kväll med familjen! vi var på twin city och åt mat, pratade och mös. det var fullt med folk och härligt väder! sen gick vi till piren där mamma, pappa och ebba köpte glass. är stolt över mig själv som avstod då det verkligen var ett craving idag men nepp, blev inget med det! åt istället glass hemma sen som min syster gjort på kvarg och hallon, det var också gott så det dög åt mig. 
nu ligger jag i sängen hur trött och seg som helst, ska alldeles strax sova. blir skönt med sovmorgon imorgon eftersom att jag bestämde mig för att träna efter jobbet istället. får bara sovmorgon till 07:30 men ändå, det är ju alltid något. bättre än att gå upp 05:50 hehe. är lite velig fortfarande egentligen men vill ta det lite lugnt på morgonen osv. 
nej nu ska jag sluta babbla på haha så säger godnatt nu, puss /A ♡

DET HÄR MED MOTIVATIONEN

som jag skrev igår så var jag verkligen jättetrött när jag skulle till gymmet. ögoneon gick i kors och kroppen i slow motion kändes det som, huvudet med för den delen. jag var så himla nära på att strunta i att gymma, det var längesen jag kände så men igår var jag så himla seg och trött så ville väl typ egentligen inget annat än att ligga inne i sängen hela eftermiddagen och sova.
men vad gör jag då? för jag släpade ju mig ändå till gymmet och gjorde det jag skulle, så något inne i mitt huvud är det ju som säger åt mig att ta gymmet före sängen.
jo jag tänkte såhär, att antingen slösar jag bort två timmar på att ligga och sova, vilket jag bara kommer bli ännu tröttare av och så kommer jag inte kunna somna på kvällen, plus att jag skulle ha ångrat mig senare för att jag inte gymmade. ELLER så gör jag det bästa av de två timmarna och faktiskt åker och gymmar, som jag hade bestämt att jag skulle göra. så jag tog mig i kragen och åkte dit. på bussen så lyssnade jag på mina favorit-pepplåtar och bestämde mig för att köpa en celsius när jag var framme. jag skrev även upp de övningar jag skulle göra och hur länge jag skulle gå på löpbandet osv. för om man kommer dit och har bestämt sig för att köra vissa övningar så får man (iallafall jag) ångest om man sen går ifrån gymmet utan att ha gjort alla dom för man vet att man egentligen orkade.
 
man får tänka lite såhär - "vad tjänar jag mest på? gymma eller slappa?", "kommer jag ångra mig om jag gymmar" osv. för man tjänar faktiskt mest på att gymma och, nej du kommer troligen inte ångra dig. så man får bara ge sig fan på att man ska dit och göra det man har bestämt sig för. sen är ju detta individuellt från person till person, vissa säger att om man inte alls känner för att gymma så ska man inte heller göra det. andra är som mig - det blir oftast roligt när man väl kommer dit. det är ju inte säkert men man har ändå åkt dit så varför inte försöka göra det bästa av tiden man ändå är där? man är ju trots allt där av en anledning, eller hur?
 
så detta är vad jag brukar tänka när motivationen sviktar lite och andra saker så som sängen lockar mer än gymmet. man får bevisa för sig själv att det är värt det. att man inte gick till gymmet för att gå runt och luffa och chilla. eller ja då går man iallafall dit, vilket är första steget! men jag har alltid samma inställning: skriv upp vad du ska göra på gymmet, sen gör du det, du går inte därifrån förrens du är helt klar
och nej, visst, det är inte alltid det funkar till 110% men det är tusen gånger bättre, lättare och roligare om man har den inställningen, än om man tänker "fan va jobbigt", "usch vad trött jag är" osv...
jag hoppas att detta kunde hjälpa vissa av er lite! skrev detta inlägget ganska snabbt så har knappt hunnit läsa igenom det men det är iallafall något!

NEW IN

heej! är äntligen hemkommen från jobbet och har även fått i mig lite mat i magen. när jag hade slutat innan så gick jag på stan lite för jag skulle köpa nya hörlurar, så köpte ett par rosa (<333) inne i 3-butiken. sen gick jag och kollade i lite affärer och hittade denna underbaringen:
blev kär i den direkt och tror att jag ska inviga den redan ikväll när jag ska ut och äta med familjen. hade sån himla beslutsångest dock för kunde inte bestämma mig för om jag skulle ha en svart eller en vit. men det blev den vita nu! känns som att jag bara äger massa svarta kläder, har mycket vita linnen i och för sig... men känns ändå finare med vitt nu till sommaren oså! dock är et ju höst snart hahaha men om den svarta finns kvar då så köpe jag den då! denna ska jag iallafall använda flitigt, hoppas jag hehe. finns på H&M för er som undrar!

(och nej det är inte fläckar på den hahah det har kommit in något i min kamera som gör att den där lila jävla fläcken är med på varenda bild...)

ONSDAG


tog lite bilder idag på gymmet men få blev bra hehe så lägger bara upp dom här! de är på när jag gjoede squats med en app jag har i mobilen (skriver om den senare). körde även "30 day push up"-appen och "30 day ab"-appen (som jag också skriver om senare). sen körde jag mage i ungefär 20 minuter till innan jag gick på löpbandet i en halvtimma! nu sitter jag på jobbet. slutar klockan ett och då ska jag hem och äta och sova<3333 är så sjukt jävla trött haha!
sen ska jag fixa lite blogginlägg till er och kanske börja packa lite till kreta också för känner mig lite stressad... men hörs senare, puss /A 

OM MIN DAG + MORGONDAGEN



två bilder från gymmet idag!

herrejesus va trött jag var när jag skulle gymma idag, sjukt... min motivation var verkligen nere på noll och höll på att somna innan jag gick till bussen hehe. men det skriver jag lite mer om imorgon så kika in då ni som vill läsa det! på förmiddagen idag var jag ju som sagt och hjälpte morfar med lite ärenden. skulle tränat innan det egentligen men bestämde mig för att ta sovmorgon till 9, såå skönt! sen körde jag framsida lår + cardio på både löpbandet och crossen innan jobbet istället. jobbade 17-21 och efter det övningskörde jag lite med pappa och sen åkte vi och handlade lite till dena goda fruktsalladen som jag gjorde:
(vindruvor, ananas, mango och banan)

när jag hade ätit upp det så gjorde jag inget speciellt, kollade sociala medier typ haha för har inget 3G kvar (även därför jag inte har bloggat på hela dagen...), sen packade jag om väskan! nu är klockan ställd på 05:50 igen för morgongym innan jobbet. jobbar 9-13 och efter det ska jag umgås med moa. på kvällen blir det lite kvalletid med familjen! puss /A ♡

ska förresten försöööka hinna skriva ett litet inlägg om motivation osv imorgon! är jättestressad med allt innan kreta verkligen då jag vill att både jobb, gym, familj och vänner ska komma i första hand. så försöker planera mina dagar så gott det går!! så jobbigt att inte ha något 3G kvar nu heller så alla inlägg kommer typ på kvällarna nu och blir aslånga...
men cred till er som orkar läsa, och till mig som orkar skriva haha... nu kallar en god natts sömn! puss igen hehe

GODNATT

hade det jättemysigt hos emelie, har verkligen saknat att umgås med henne. det var så längesen! var hos henne till ungefär halv tio innan jag gick hem. sen dess har jag bara suttit och pratat med min syster och skrattat och hållt på haha. nu ligger jag i sängen och ska snart sova!
imorgon blir det ingen morgoncardio för känner att jag behöver min sovmorgon till halv nio hehe. så kör cardio på dagen iatället och förmodligen gym på kvällen om jag inte hinner det också på dagen. på morgonen/förmiddagen ska jag umgås lite med min kära morfar, hjälpa honom med lite ärenden och så! sen jobbar jag på kvällen, men tro det blir en jättebra dag faktiskt! puss /A ♡

DETTA OCH OTH MED BÄSTIS



RIKTIGT BRA DAG


hej på er!! träningen imorse gick bra som sagt och likaså jobbet. skönt att de flyter på nu så jag kan ta en veckas ledigt sen på lördag med gott samvete. efter jobbet var egentligen tanken att jag skulle hem och vila någon timma men istället traskade jag och weber till alcamo i ösregnet (vad är det med att detta vädret aldrig kan bestämma sig??). vi köpte med oss varsin sallad och hade picknick på hennes golv och småpratade om lite allt möjligt, det var hur mysig som helst!
nu ligger jag emelies nybäddade säng<33 vi har precis städat hennes rum vilket även jag glädjs åt haha fy alltså det var verkligen KAOS. får se hur länge det är såhär rent och fint nu eheheh... hon håller på att fixa något att äta och sen ska vi bara mysa!
hoppas att eran måndag är lika bra som min, puss på er /A ♡

FRÅGESTUND

glöm inte att jag har frågestund just nu! ni kan ställa frågorna i vilket inlägg som helst för jag ser det i vilket fall /A 




GYM OCH JOBB

godmorgon!! idag var det riktigt segt att gå upp men jag känner mig verkligen tvungen att träna nu efter att ha legat inne sjuk i en vecka. så jag åkte hemifrån halv sju och började med mage och rumpa, sen gick jag en timma på löpbandet. nu sitter jag på gymmet och fyller på med lite proteiner och energier innan jag ska jobba 9-13. ha en bra dag så hörs vi senare, puss /A ♡


22:39 - SÄNGEN


hej på er!! ligger just nu i sängen efter en mysig kväll med emelie. ska alldeles strax sova för åker hemifrån 06:30 imorgon. då är det nämligen ett gympass som står på schemat! efter det ska jag jobba några timmar, sen gymma igen och resten av dagen tillbringar jag med kompisar. puss /A ♡

BANKERYD

åååh va gött det var att köra lite styrka! rygg och pw 70 minuter på löpbandet sen var jag färdig. det gick jättebra och jag längtar självklart redan tills imorgon när jag ska dit igen!
just nu är jag hos farfar och farmor med släkten och äter. eller har matkoma efter all mat rättare sagt. precis så det ska vara! snart ska vi åka hem och ikväll ska jag som sagt träffa emelie! puss /A ♡

22:51


mår sååå bra när jag äntligen har varit på gymmet igen efter över en vecka!! åt sallad i soffan framför "emil i lönnerberga" haha. sen tog jag en dusch och nu ligger jag i sängen och kollar på "one tree hill"! imorgon ska jag förhoppningsvis till gymmet igen (<333) och sen äta mat hos farfar och farmor. på kvällen ska jag nog träffa emelie. så det ser ut att bli en bra söndag! puss /A ♡ 

SÅ JÄVLA GLAD

vaknade så sent som halv fyra idag (haha??) och har varit såå uttråkad sen dess... men pappa skulle till gymmet så han frågade om jag ville följa med<333 så just nu står jag på löpbandet!! går bara på 5,0 men har lite mer lutning istället. vill inte bli anfådd eftersom att jag fortfarande är lite förkyld. men det är skönt att röra på sig iallafall och bara vara här typ haha!! ska gå i en halvtimma ungefär och sen ska pappa och jag köpa sallad. blir en mysig hemmakväll med honom för resten av familjen är inte hemma! puss /A ♡


02:46

precis hemkommen efter en väldigt blandad kväll. först barnarp - bankeryd - mariebo - och nu är jag hemma i sängen! träffade en del personer jag kände så det var kul men själva festerna var inte så mycket att ha! nu ska jag sova och morgondagen har jag inga planer alls för! puss /A ♡




BEACH DAY

heej och förlåt för kass bloggning idag men har inte orkat! mötte moa på vätterstranden vid tio imorse och efter en liten stund kom även hennes kusin linnea och linneas kompis ida. vi låg där till tre ungefär, solade och badade, såå skönt!! även idag köpte vi sallad på alcamo.

nu är vi fyra tjejer hemma hos ida. vi sitter på hennes uteplats och chillar och lyssnar på musik. vi ska snart göra oss iordning och sen lite senare ska vi käka något och även förfesta här! sen när linnea och ida ska ut så ska jag, moa och emma på lite festligheter.  emelie och elina ska även med. ska bli jätteroligt att träffa dom igen!! de har ju varit utomlands en vecka så ska krama om dom rejält!
hoppas att ni har en lika bra dag som mig och är ute och njuter av det underbara vädret!! puss /A ♡

EN BÄTTRE TORSDAG


bilden är från idag när jag och moa var på vättern! vi slutade jobbet vid ett och då gick vi direkt till alcamo och köpte sallad sen la vi oss på vätterstranden. det var sjuuukt varmt så det var typ vi plus en miljon andra människor där! men det var mysigt!
vid tre-tiden åkte jag hem och bara laddade min mobil lite snabbt och sen gick jag ner till vättern i huskvarna. där var min moster och hennes familj, min morfar, mamma, pappa och ebba! vi grillade, badade (kommer aldrig bli frisk haha jippie..) och bara mös! det var jättekul faktiskt. tog även lite bilder men lägger upp dom sen om det blev någon bra. nu ligger jag i sängen och kollar på one tree hill efter en riktigt bra dag. imorgon väntas ännu en solig dag och den ska jag spendera med fina vänner. ÄLSKAR SOMMARLOV. puss /A ♡

JOBB


HATAR DETTA


HATAR att vara sjuk. börjar snart gråta för imorgon är det en hel jävla vecka sen jag gymmade!! känns inte bra alls. men fan vad jag ska ta igen det. förhoppningsvis kan jag gymma på fredag igen, då är det (bland annat!!!) favoritpasset som står på schemat.
men nu ligger jag i sängen och ska snart sova. tänkte försöka jobba imorgon, 9-13, och efter det ska jag till vättern och sola och bada med moa. sen vid tre ungefär ska jag hem och träffa mina kusiner och min moster och hennes sambo. min morfar kommer även också. så det ska bli mysigt! om jag känner mig helt frisk imorgon kanske det till och med blir ett lugnt litet gympass. men vill vara helt frisk först så jag inte blir sjuk igen tills vi ska åka utomlands...
innan jag somnar nu så tänkte jag lyssna på en pod! hoppas att ni har haft en bra dag, min har varit väldigt enformig med endast massa oth-tittande. puss /A ♡

LÖSGODIS


så jävla värt att cykla i typ 30-graders värme och en äckelförkylning som vägrar försvinna, för denna godispåsen. nu är det kvalletid med sis framför oth som gäller resten av kvällen. puss /A ♡

FRÅGESTUND

har bestämt mig för att ha en frågestund igen! så fråga vad ni vill och hur mycket ni vill så ska jag besvara alla frågorna innan vi åker till kreta, vilket är om 10 dagar! om jag inte har fått in tillräckligt med frågor då så kanske jag väntar med att svara på frågestunden tills när jag kommer hem!
men fråga fråga fråga!! puss /A 
 

Q/A - FÖRLORA FETT PÅ TRE VECKOR

Q: hej! tack återigen för en inspirerande blogg. jag har en fråga du gärna får svara på, helst i ett inlägg, eftersom jag tror att det är flera som undrar samma sak. 
jag ska börja på en ny skola om lite drygt tre veckor, och är lite missnöjd med min kropp. jag har lite fett på magen (inte supermycket) och på låren. jag undrar om det finns något sätt som gör att man kan slimma till kroppen lite extra, eller bränna fett effektivt på tre veckor? förväntar mig inga superresultat, men det vore kul om det hände något!! förlåt för en lång fråga, du är grym!

A: hej och tack så jättemycket!!
innan jag svarar på din fråga så måste jag bara säga att du ska inte känna att du behöver få en snyggare kropp bara för att du ska börja på en ny skola. man skaffar inte vänner genom att ha en snygg kropp, det får man inte glömma! kom ihåg att du är fin som du är! och en sak innan jag svarar på din fråga: jag är ingen bantningsexpert eller något sånt och rekommenderar ingen att tänka "jag måste förlora fett/gå ner i vikt snabbt". men förlora fett på magen och låren är något jag själv vill och jag jobbat på väldigt länge. har även fått bra, men långsamma resultat. eftersom att jag inte har haft något speciellt mål. men ditt är tre veckor ju och då är mitt tips såhär:
powerwalka varje morgon innan frukost. och då ska man gå så snabbt så att man knappt kan prata. mitt tips är att lyssna på podcasts, så att man inte blir så uttråkad vilket jag ofta blir hehe... ni hittar ett inlägg om det på min blogg den 2a juni!! kunde tyvärr inte länka inlägget.
men powerwalka 45-60 minuter varje morgon innan frukost. sen äter du gröt, antingen utan något alls på eller så kan du toppa med kvarg och funlight och kanske bär också! sen till lunch (nu är det ju sommarlov så då äter man väl oftast hemma antar jag, antingen om man lagar maten själv eller om ens föräldrar gör det) kan man äta soppa, kyckling och ris, kött och potatis. alltså normal mat egentligen men försök helst att undvika fet köttfärssås, pasta osv! skulle du någon gång äta ute med dina vänner kan du ta sallad, lax, kyckling. försök också att undvika såser!
mellanmål ska man helst äta också och då brukar jag ta kvarg 
(undvik vaniljkvarg, jordgubbskvarg och blåbärskvarg och ät istället naturell och de andra smaksatta fast de i små burkar!!) och hallon, en banan, fruktsallad eller liknande! sen till middag så äter man väl kanske med familjen, försök då att undvika sås, ketchup och såna saker! ät mycket sallad också!! om de nu skulle äta typ makaroner och köttbullar så kan man ju ha gjort iordning egen mat dagen innan till exempel!
och skulle din familj nu vara som min var innan, att man alltid har fika och godis hemma i skåpen, ÄT INTE DET. antingen bestämmer du dig för att bara skita i att äta det. eller så pratar du med dina föräldrar och se om ni inte kan rensa ut allt sånt. skulle inte det gå så struntar du bara i att äta det!
och ta bilder på din kropp också, idag och den dagen då skolan börjar till exempel. så att du ser om det har hänt något, för lite borde man märka iallafall!
blanda gärna in lite styrketräning också, ett ben- och magpass två gånger i veckan till exempel!

hoppas att du fick det svaret du ville ha och hoppas att det går bra, du får gärna kommentera igen när de här tre veckorna har passerat och berätta hur det har gått för dig. skulle vara kul att höra!! kämpa på, kram kram!

B&J

1110 kalorier rakt in bara så. MEN det är okej när man är sjuk. ska LÄTT träna bort det sen när jag är tillbaka på gymmet!! åååh fan va jag längtar. vill lyfta vikter, svettas, känna hur jävla mycket det bränner och allt det där!! men jag antar att det är min kropp som säger ifrån nu och då är vila det bästa. åker till kreta nästa lördag och innan det har jag iallafall fetaste träningsschemat jag ska köra efter. längtar med stort L. puss /A 

FYRA FRÅN MIN TUMBLR



JUST NU

hej på er!! jobbade två timmar idag från 9-11 ungefär innan min hals sa ifrån. jobbigt att hosta nästan hela tiden och sitta och prata med massa människor. så jag gick en liten sväng på stan och köpte nya underkläder innan jag åkte hem! ligger just nu i sängen och lyssnar på en pod av body radio samtidigt som jag dricker denna goda.


lättmjölk, ägg, vaniljproteinpulver, isbitar

när jag har lyssnat klart på detta avsnittet ska jag äta mat (kyckling och massa sallad) sen ska jag nog kolla på oth! allt fokus på att bli frisk nu så jag är redo för lite gym imorgon. kan jag inte träna så ska jag ändå följa med weber när hon tränar!

KLOK VÄN



VÄTTERN

har varit vid vättern idag igen! med mamma, pappa och några familjekompisar. vi satt i kvällssolen och grillade och pratade! har tillbringat mycket tid med mamma och pappa denna helgen, det har varit jättemysigt faktiskt, och framför allt välbehövligt. inte orkat göra mycket annat nu när jag varit/är sjuk heller... 

drack denna goda vid vättern innan! är precis hemkommen därifrån och nu ligger jag i sängen helt utslagen och kollar på one tree hill. ska ta hostmedicin snart så hoppas jag att denna himla skithostan går över snart. förhoppningsvis kan jag jobba tisdag, onsdsg och torsdag också! och på onsdag har jag även en gymdate inbokad med min saknade weber. så MÅSTE vara frisk då!! kanske inte jättesmart att ligga i solen vid vättern varje dag då. men får fan panik av att bara ligga inne hela dagarna haha... nog om det, hoppas att ni har haft en bra dag! puss /A ♡

TACOS


har precis ätit tacos. tredje dagen i rad haha... vi har kyckling hemma också men ska äta det ikväll tror jag! sjukanmälde mig från jobbet idag för är fortfarande inte frisk. om en stund kommer pappa hem och då ska vi köpa hostmedicin. hoppas att skiten går över snart, orkar inte mer. är så jäävla uttråkad

TRE BILDER FRÅN IKVÄLL

såhär mysigt hade jag det innan! bestämde mig för att ha en egen liten tjejkväll eller vad man ska kalla det. tände ljus och la mig i badet! skrubbare hela kroppen, rakade benen, gjorde ansiktsmask, lyssnade på lugn musik och bara slappnade av! känner mig mycket fräschare efter det och känner även att jag är på bättringsväg, så himla skönt! men ska nog till vårdcentralen med mamma imorgon ändå för att se om jag kan få hostmedicin eller något som dämpar lite på den fronten.


när jag hade badat innan så åt jag hemmagjorda hamburgare med mamma och pappa. det var såå jäkla gott och blir typ hungrig nu igen när jag kollar på bilderna haha...
men nu är det sovdags för min del! har ställt alarmet på halv åtta imorgon för ska jobba 9-13 om jag är frisk, men det återstår att se då. annars ska jag bara ta det lugnt tills mamma kommer hem.sov  gott finisar, puss /A ♡

SÖNDAGSFIX

har precis ätit tacos, andra dagen i rad men jag klagar inte. bästa maten som finns typ!! ligger i sängen nu, som jag har gjort hela dagen. tröttnade på att kolla på greys för det laggade så kollar på film nu istället. ikväll tänkte jag raka benen och allt sånt som jag skulle gjort i fredags, så jag iallafall känner mig lite frsächare haha! har även planerat kommande veckans träning som ni kan se här under bilden:

förhoppningsvis så är jag frisk imorgon så jag kan träna igen. ska försöka starta igång lite lugnt på gymmet då men det brukar inte funka så bra för min del hehe... iallafall, här är mitt träningsschema för kommande vecka:

måndag morgon: powerwalk 45 minuter + mage
måndag eftermiddag: axlar och biceps med my
(om jag lyckas ändra jobbtider imorgon, annars gymmar jag med my en annan dag)

tisdag morgon: powerwalk 60 minuter
tisdag kväll: bröst och triceps

onsdag morgon: powerwalk 60 minuter + ben och mage med weber
onsdag kväll: axlar

torsdag morgon: rygg och biceps

fredag: ben och mage med weber + axlar

lördag: vila/cardio

söndag morgon: powewalk 45 minuter + ben och mage med weber
söndag kväll: rygg och biceps

- HANNA FRIBERG



SJUK

är fortfarande sjuk vilket SUGER. har sovit jättedåligt inatt, gråtit och gråtit på grund av att min hals har gjort så himla ont, och så har jag svettats som en gris också. fy vad detta suger. måste bli frisk så jag kan gymma och komma tillbaka i lite vardagsrutiner igen. hoppas jag är frisk tills imorgon för jag och my tänkte gymma tillsammans. det är ju måndag med vilkrt betyder att jag ska jobba. idag ska jag bara ligga i sängen och kolla på serier. tänkte avsluta min favoritserie greys anatomy en gång för alla och sedan vänta på att säsong 11 ska komma ut!!!!!!!<33333


VÄTTERN HELA DAGEN

är hemkommen från vättern nu! skulle egentligen legat inne i sängen hela dagen och vilat upp mig och kollat på film, men så blev det vusst inte. vid ett så cyklade jag ner till vättern (inte i stan, utan här i vättersnäs) där mamma och pappa var med några familjekompisar. de grillade så jag åt med dom och sen hade pappa med sig båten med så vi åkte ring med. dock inte jag, med tanke på att jag fortfarande inte är frisk. dock var jag i vattnet lite vilket kanske inte var det smartaste hehe... men ikväll ska jag bara vara hemma så jag kan bli frisk någon gång! ska äta tacos med min syster och hennes pojkvän och sen ska jag bara kolla film! imorgon ska jag nog inte heller göra något speciellt, hoppas att ni har en bra helg iallafall!! /A

FRUKOST OCH FILM


godmorgon! ligger i soffan nu och kollar på "farsan" och äter frukost. har sovit skitdåligt inatt för har haft sån himla feber. men tog en alvedon vid halv två och då kunde jag sova till nio imorse. är dock fortfarande sjuk så ska bara ta det lugnt idag! är så arg för vill bli frisk och MÅSTE bli frisk. vill till gymmet!!

BUNN






fem bilder från min dag i bunn! var där i någon timma med mamma och pappa, hade jättekul och mysigt faktiskt. mina föräldrar är dom bästa ♡
vi solade, badade, fikade lite (jag hade med mig celsius, cola zero, en corny och kellogg's cracker crisps). väldigt onödigt av mig att bada dock. för det första var det inte ens skönt för det var ISkallt hehe, och för det andra så är jag ännu sjukare nu... känns som jag ska spy hela tiden och är sjult seg i huvudet. men ska om sagt bara vara hemma ikväll så hoppas jag är frisk snart igen!
hade iallafall på mig favoritbikinin som är från gina för er som undrar! och jaa jag vet att bilderna inte är dom bästa, men dom duger antar jag hehe.
nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar, sen ska jag ligga i sängen resten av kvällen och kolla på film! puss /A ♡

CHEAT DAY

idag har jag cheat day på grund av att jag är sjuk, har sjukt ont i halsen och då tillåter jag alltid mig själv att äta islass! och det blir även vilodag vilket suger då jag hade tänkt att köra två pass idag... men blir hellre frisk än att träna och bli ännu sjukare känner jag just nu.

så istället så följde jag med mamma imorse till pappas jobb och så hjälpte vi honom en stund. sen övningskörde jag med mamma efter det också! nu har vi precis kommit hem och jag ska packa ner kameran och lite annat tills senare. ska nämligen följa med mamma och pappa ut till bunn där vi har våran båt. jag har faktiskt inte varit där en enda gång i sommar så det ska bli mysigt. vi tre hade egentligen tänkt att åka bort någonstans över helgen men ingen orkade det sen hehe, så vi ska nog åka ut till bunn imorgon med. om inte jag ska jobba, men det får vi se då!
hade egentligen planer för ikväll med moa och emma men jag hade aldrig orkat festa hela kvällen/natten med såhär ont i halsen och när jag känner mig lite hängig, men det kommer fler gånger! så ikväll tänkte jag (om jag orkar) bada, kolla på "one tree hill", skrubba kroppen, raka benen, göra ansiktsmask osv. ha en ta-hand-om-mig-själv-kväll helt enkelt! ska iallafall bara vara hemma och vila upp mig. 
hoppas att ni får en bra fredag, puss /A ♡

Q/A - RYGGÖVNINGAR

Q: kan du ge exempel på ryggövningar?
A: visst, detta är dom jag brukar köra! inte alla i samma pass men det varierar lite.

chins: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/394.mp4
(rekommenderar dock att ta hjälp av en kompis istället och försöka lära sig att göra så många som möjligt utan hjälp)
marklyft: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/711.mp4
lats drag bakom huvudet: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/187.mp4
rodd med skivstång: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/182.mp4
enarmsrodd med hantel: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/183.mp4
lats drag: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/186.mp4
lats drag med smalt handtag: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/378.mp4
pull down i cable: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/190.mp4
rodd: http://movies.styrkeprogrammet.se/mp4-200x160/395.mp4


sen finns det olika typer av lats drag, men gå in på styrkeprogrammet.se så hittar ni massa bra övningar för hela kroppen där! jag brukar gå in där och kolla om jag har slut på inspiration eller bara vill testa någon ny övning, så det är verkligen ett tips!!
 

18:52 - RAST

sitter på jobbet nu och äter kvarg! har rast i några minuter till så tänkte passa på att uppdatera bloggen lite om mitt träningspass innan bara, så här kommer det:

körde som sagt rygg på gymmet innan. de övningar jag körde var bland annat lats drag och lats drag bakom huvudet. tycker båda dom är sjukt bra och börjar nästan alltid mina ryggpass med dom övningarna! när jag hade köttat färdigt ryggen så ställde jag mig på löpbandet. ställde in tiden på 70 minuter men trodde aldrig jag skulle palla gå så länge. dels för att jag blir ganska uttråkad och dels för att jag får lite ont i benhinnorna. så blev nöjd när jag väl var färdig och faktiskt hade gått hela den tiden! även idag gick på väldigt snabbt motstånd, mellan, 6,8 och 7,2 under hela tiden. det var jobbigt och blev ganska tråkigt i slutet haha men det var skönt när jag väl var färdig!!
när jag har slutat så ska jag åka hem och bara äta innan jag lägger mig i sängen och kollar på serier. puss /A ♡

Q/A - MINA SPOTIFYLISTOR

Q: kan du länka dina spellistor? vardagliga/sova/träning?

A: min "vanliga":
http://open.spotify.com/user/nillekmx/playlist/4nDLhX5QVqJJhV7ur21ZBq

sovlista:
http://open.spotify.com/user/nillekmx/playlist/1nLTt5kz4wjQDmcDjPSrx0

gym:
http://open.spotify.com/user/nillekmx/playlist/5oeL9dKGRfamKiVgYU6J14
 
cardio:
http://open.spotify.com/user/nillekmx/playlist/38vr2XDfLHBGV0R4YQqpxF

MIN LUNCH IDAG


detta är vad jag åt idag!! kyckling, bulgur, kvarg och melon. nu sitter jag på bussen redo för ett ryggpass följt av lite cardio. 

MIN TORSDAG

hej på er!! vaknade vid nio imorse ungefär och åt bara lite frukost innan jag åkte till gymmet. hade tänkt att köra rygg och sen gå en stund på löpbandet, meen så blev det inte. när jag skulle byta om så märkte jag att jag hade glömt mina skor:-) så istället körde jag axlar och mage, det gick sådär men det var roligt iallafall!! måste börja köra lite mage mer och även komma på lite fler övningar som tränar nedre delen. hoppas även att jag kommer se någon skillnad om någon vecka när jag gått massa pw.s!

nu är jag hemma igen och ligger i sängen och lyssnar på mathilda's och andrea's senaste pod. snart ska jag äta mat och sen ska jag packa ner gymgrejer så jag kan köra rygg och även gå pw på löpbandet innan jag börjar jobba i eftermiddag!
jag ska även svara på lite kommentarer som jag har fått och så ska jag också försöka börja skriva lite tidsinstälda inlägg tills jag är i grekland. om jag inte ska ha någon som gästbloggar! får se hur det blir med det. nu ska jag ta tag i livet, puss /A ♡

14:15


hade en bra och kul (men jävligt kaosartad) kväll/natt med min fina moa samt många andra goa människor hos linus! jag kom hem sent imorse när solen hunnit gå upp och somnade ensam, vilket sög. men vaknade ut hyfsat utvilad för bara en liten stund sen, nu har jag precis ätit lite och ska sova nån timma till innan jag ska jobba fyra timmar ikväll! puss /A ♡

BRA DAG


denna dagen är bra, hittills iallafall!! såhär såg det ut när jag var klar på gymmet, gick på motstånd/fart 7,2 under hela tiden, 50 minuter gick jag. så blev riktigt svettig vilket var gött! på jobebt går det bra så denna dagen är riktigt bra redan nu. och förhoppningsvis så blir den ännu bättre. den väger helt klart upp gårdagen och jag slår vad om att den kommer sluta minst lika bra! hoppas att allt är bra med er, puss /A ♡

MORGON-PW OCH DAGENS PLANER

godmorgon! är uppe med tuppen idag och sitter just nu med pappa i köket och dricker celsius. vi ska snart åka till gymmet, för min del blir det nog bara powerwalk på löpbabdet. är väldigt förvånad över att jag kommit igång med cardion utan att ens bestämma något speciellt. men det kanske är så jag funkar - vakna på morgonen och köra det jag känner för. dock sjukt förvånad över att jag går på löpbandet och inte ute haha? jag hatade att gå på löpband innan. men samtidigt tycker jag det är rätt gött för man håller samma fart hela tiden och man slipper ta hänsyn till bilar och annat ute i trafiken. bara gå gå gå. det är sjukt skönt att förbränna lite iallafall!! så det får bli dagens träning. jag skulle egentligen kört bröst och triceps ikväll men vet inte om jag hinner det.

jobbar 9-17 idag och när jag har slutat ska jag åka hem för att träffa min kusin lite som jag har saknat såå mycket! och senare ikväll ska jag förhoppningsvis umgås med min jobbarkompis moa. ha en bra dag, puss /A ♡

FRUKT OCH SERIER


ligger i sängen och äter melon och mango, kollar på orange is the new black. smider även lite planer för imorgon, så hoppas på en bra kväll! men ska sova när detta avsnittet är slut för ska till gymmet med pappa imorgon! sov gott lovies /A 

FRÅN TOPPEN TILL BOTTEN

att bli sviken kan fan vara det värsta alltså. särskilt när det är en person som man verkligen bryr sig om, en person som man trodde att man betydde något för. men herregud så fel man kan ha. att man ens vågar lita på folk hit och dit, man öppnar sig för denna personen och lättar på hjärtat för den. men så får man inte ett skit tillbaka sen. man borde veta bättre nu alltså. man ska fan inte lita på någon och man ska verkligen inte ta någon skit. man ska stå upp för sig själv och visa att man är jävligt stark. för innerst inne så är man egentligen det.

fick sånt sjukt magont på jobbet innan så jag gick hem tidigare. sen dess har jag lyssnat på en pod, ätit, vilat och fått ännu mer ont i magen. fan, jag som tänkte tränat ikväll igen. får inte inte inte bli sjuk. sämsta läget nu. hoppas ni mår bra iallafall, puss /A ♡

MÅR BRA OCH ÄR GLAD



ÄR SÅ GLAD OCH MÅR SÅ BRA. alltså det är så sjukt skönt att få saker bekräftat. sånt man gått och undrat över och grubblat på i typ flera veckor. ibland är det allt man behöver, en bekräftelse. och så hamnar allt till rätta typ. så himla skönt! trött och glad ska jag nu iväg till jobbet, puss /A ♡

ÄNTLIGEN TILLBAKA

påväg hem från gymmet nu! mamma hämtade oss tjejer i stugan imorse vid nio ungefär och när jag kom hem så hann jag i princip bara packa och byta om innan jag tog bussen till gymmet. körde favoritpasset - axlar och mage. det blev en del drop set och super set och sjutton vad bra det gick!! det brände rejält i musklerna och jag fick verkligen riktigt bra kontakt! när jag var klar med styrkan så gick jag 45 minuter på löpbandet och sen stod jag på crossen i 20 minuter. svettades som en idiot verkligen haha men det är så det ska vara! kul att vara tillbaka på gymmet igen efter helgen.


nu ska jag hem och städa samt äta (lax<333) sen bara ta det lugnt innan jag ska jobba ikväll. känns skönt att vara tillbaka till lite rutiner igen! hoppas att ni får en bra dag, puss /A

NATTDOPP

vi bestämde oss för att ta ett nattdopp och det var faktiskt ganska skönt! nu sitter vi i soffan och äter jordgubbar med mjölk. imorgon kommer mamma och hämtar oss och då ska jag direkt till gymmet<333




22:18



EFTER EN HELGS FESTANDE


tre bilder jag hittade på tumblr som lite inspiration inför kommande vecka. efter en helgs festande så känner jag att min kropp inte är on top direkt haha. är inte van att festa två kvällar i rad och det var inte ens tänkt att det skulle bli så men nu blev det så ändå. har haft sjukt kul men den kommande veckan är det 110% fokus på gymmet och även att äta rätt! ska försöka handla kyckling osv så jag vet vad jag ska äta i veckan. har blivit en hel del makaroner på sommarlovet när jag och syrran har varit själva hemma på dagarna haha och inte orkat handla. men har också ätit en jävla massa sallad så det väger väl kanske upp lite!
sen i helgen vet jag inte om jag ska åka iväg med mamma och pappa någonstans eller om jag ska vara med kompisar, får se lite vad jag känner för. men ska iallafall jobba måndag-torsdag och kansle lördag också om jag inte åker iväg. men ska försöka träna stenhårt och lägga upp passen ordentligt med lite nya övningar samt pyramidträningar och även en del drop set och super set också!

BRA HELG







dom två översta bilderna är från i fredags som emelie skickade till mig igår. de andra är från igår kväll då tim bjöd på fest. det var massa folk där och även såna som inte borde vara där hehe meeen så blir det alltid. stör mig bara på vissa som inte visar respekt och inte kan sköta sig när någon faktiskt fixar fest. menmen, det är inget att göra åt! vi tre hade kul iallafall! vi var hemma vid halv fyra ungefär i emelies stuga och nu ligger vi i soffan. snart ska vi bada och sen vet jag inte riktigt vad vi ala hitta på. imorgon åker vi hem och då är det tillbaka till rutiner igen efter denna helgen, jobb och träning står på schemat!

IGÅR


bild på mig och linn från igår kväll

igår kväll var jag, emelie och linn hos emelie och åt mat innan vi åkte till en fest på bymarken. den var väl typ som alla andra fester haha. dans, nya människor, gamla människor, skratt och lite kaos på det också!
kom hem och somnade i min egna säng jämte min syster, men imorse åkte jag, sophie och emelie och handlade. sen fick vi skjuts av sophies syster till emelies stuga. här ska vi vara tills måndag och förhoppningsvis så kommer linn ikväll efter jobbet med!

LITE NYTT


detta fick jag med mig hem idag! linnet är från BIK BOK och shortsen är från H&M. kollade efter bikini med men hittade verkligen ingen, det är alltid så när man letar... aja nu ligger jag hemma i solstolen iallafall! väntar på att pappa kommer hem så ska hela familjen grilla. sen i eftermiddag ska jag till emelie och resten av helgen spenderar jag med mina fina tjejer! kommer bli så mysigt!

Q/A - LINNET

Q: var kommer linnet ifrån?
A: det är min systers men tror att hon har köpt det på lager157!

TIPS PÅ GYM-LÅTAR

ett litet tips på två låtar som jag gillar att lyssna på när jag gymmar! lyssna på dom om ni inte har gjort det, båda är riktigt bra och man blir taggad på att köra gäääärnet /A

TERAPI

åååh alltså jag är så glad just nu!!! fick till ett såå himla bra pass på gymmet! tänkte först kört lite rumpa och avslutat med lite cross men ändrade det och sjutton vad bra det gick! påvägen till gymmet från jobbet drack jag en celsius med<33
jag var så sjukt sugen på att köra rygg. eller först var jag inte speciellt taggad på något egentligen och motivationen var nere på noll verkligen... men jag smsade weber som är flera tusen mil bort och trots det så fick jag massa bra pepp tillbaka. såå skönt! men övade på att göra chins iallafall och sen gjorde jag kanske tre övningar till ungefär!
efter det så gick jag på löpbandet i 20 minuter och efter det blev det även 30 minuter på crosstrainern! det var skönt att förbränna lite kalorier och det var faktiskt jättekul att köra cross eftersom det var så himla längesen jag gjorde det!
blev helt slut verkligen för körde på högsta lutning och väldigt högt motstånd på crossen som jag höjde lite hela tiden nästan hehe. men det gick superbra och jag fick såna jävla endorfiner av det passet. sjukt vad träning gör med en egentligen!!

påvägen hem drack jag mitt proteinpulver med smak av vanilj, inget speciellt direkt. måste verkligen beställa nytt!! men prioriterar lite andra saker nu eftersom vi ändå har så pass mycket pulver hemma.
just nu - ligger i sängen och har precis ätit kvarg. kollar på one tree hill men ska alldeles strax försöka sova.
imorgon - ska till a6 direkt när det öppnar och kolla om jag kan hitta shorts och bikini. måste ha lite nytt till grekland och börjar få lite panik hehe... förhoppningsvis så följer emma med också och då åker vi nog hem till mig tillsammans efter och solar!
men nu ska jag avsluta detta inlägget, jag hoppas iallafall att ni har haft en lika bra dag som jag!! puss /A.

16:45

ÄLSKAR solen. eller hatälskar egentligen... det är väldigt skönt att få en grundbränna innan grekland så jag slipper smörja in mig så mycket där! dock tycker jag det är sjukt jobbigt att sola haha. men vad gör man inte för att bli brun?
dock får jag typ panik för att det är såhär varmt när man inte kan bada... visst vättern finns ju alltid men dels orkar jag inte gå ner dit hehe oså är det så jäävla kallt. men jag solade någon timma innan iallafall!

nu är jag påväg till jobbet. ska förbi ica innan också så jag kan köpa kvarg! slutar klockan nio ikväll och då är det gymmet som gäller. puss /A

MINI-PW OCH LYXFRUKOST


har precis fått i mig denna goda frukosten efter en liten mini-pw! det blev inte långt men en liten sväng iallafall, gick och handlade lite i samma veva med!
frukosten består av gröt med hallon och kvarg+fun light, smoothie gjord på mjölk, hallon, ananas, mango och fun light (pineapple papaya) samt lite jordgubbar. det var jättegott och nu är jag riktigt mätt!
strax ska jag städa mitt rum och sen ska jag inte göra så mycket mer idag innan jag ska till jobbet. gymma kommer jag göra när jag har slutat och då blir det nog lite rumpa tror jag!

LÄNGTAR SÅ MYCKET


alltså längtar sååå mycket till grekland när jag ser dom här härliga bilderna!! ska bli så himla härligt att bara koppla bort allt här hemma för att umgås med familjen en vecka på fina kreta! äta gott och sola och bada. ska verkligen bli superskönt!
men just nu sitter jag på jobbet. det går riktigt bra faktiskt. jag slutar om en timma och då ska jag direkt till emelie och umgås med henne någon timma bara. det är så tråkigt att vi jobbar på helt olika tider så vi nästan bara hinner ses på helgerna... menmen! ska bli mysigt att träffa henne någon timma ikväll iallafall! hoppas att ni har en bra dag, puss /A

EN BRA DAG

hej!! imorse vid nio så drog jag och syrran ut på en morgon-pw. det gick jättebra, vi hade ett riktigt bra tempo och svettas som sjutton!! det var ganska kul också faktisk, alltid roligare att gå tillsammans med någon än själv.
när vi var klara så åt vi frukost och sen åkte vi ner till gymmet i stan. jag körde axlar och det gick jättebra. höjde i vissa övningar vilket var svinjobbigt men såå gött!! när jag var klar så körde jag och ebba mage tillsammans med en app jag har som heter "ab workout". den tycker jag ni ska ladda ner om ni vill!


svettades som sjutton under hela passet i mitt favolinne, älskar det! när vi var klara så duschade jag oså på gymmet sen mötte jag upp sophie!
vi satt först på bryggan i en timma ungefär, det var så JÄVLA VARMT. höll på att dö i min svarta klänning haha... sen gick vi till honeycomb och köpte lite frozen yoghurt. så satt vi där en stund och bara pratade innan våra bussar gick.
nu har jag precis kommit hem och ska snart äta lunch sen ska jag bara ta det lugnt innan jag börjar jobba klockan fem!

LEGDAY

hej på er!! fick sluta tre timmar tidigare idag för att det blev strömavbrott... ganska tråkigt men ändå skönt på det sättet att jag var på gymmet redan vid halv sju. blev ben idag med ganska mycket fokus på rumpan! när jag var klar runt åtta så övningskörde jag en stund med pappa och nu har jag precis ätit kvarg!

tänkte lägga mig i sängen och fixa lite inlägg till er strax så ni har något att läsa när jag är i grekland. men är väldigt trött så får se om jag gör det en annan dag istället! ska planera lite inför helgen också, den kommer bli såå jäkla bra!
om det är något särskilt ni vill läsa om under veckan jag är bortrest så är det bara att kommentera så snart som ni kan så ska jag fixa det!
hoppas att ni har haft en bra dag, puss /A

PÅ JOBBET

är på jobbet nu! har köpt sallad på alcamo som jag sitter och äter, börjar om en kvart. när jag har slutat klockan 21 ska jag som sagt till gymmet och köra antingen ben eller axlar och mage.


Q/A - GREKLAND

Q: när åker du till Grekland och vart i grekland ska ni? är det 1 eller 2 veckor ni ska vara där?
A:
 vi ska till kreta! åker dit om en månad ungefär och stannar en vecka.

bilder från weheartit

SOLAR

hej på er!! vaknade vid tjugo i tio imorse och sen dess har jag bara ätit frukost och legat i solen. dricker just nu fun light och tänkte lyssna på någon pod innan jag ska göra lunch. blir nog kyckling och sallad eller något! sen ska jag gymma precis innan jobbet tror jag, annars blir det ikväll när jag har slutat.


KVÄLLSPROMENAD

hejsan! hemma från jobb, gym och kvällspromenad nu. gick som sagt direkt till gymmet direkt när jag hade slutat jobba vid nio. gick pw på löpbandet i 40 minuter bara och sen duschade jag även oså på gymmet. sen tog jag en lugn och mysig kvällspromenad hem genom stan och så mötte min syster mig halvvägs med. det var jättemysigt att gå och prata lite med henne. nu har vi precis ätit lite och jag ska nog gå och lägga mig alldeles strax för är ganska slut! men hoppas att ni har haft en bra dag, puss /A


OUTFIT

hej på er! skulle bloggat imorse egentligen men sen blev det inte så eftersom att jag la mig i solen direkt efter frukosten. därför har det inte blivit någon träning än heller men ska till gymmet ikväll när jag har slutat så det blir av iallafall!
låg och solade med min syster i någon timma i förmiddags och sen åt vi lunch tillsammans också. nu har jag gjort iordning mig för att åka till jobbet. men först ska jag till weber en stund så jag hinner umgås lite med henne innan hon åker bort imorgon.

här har ni tre bilder på min outfit:



solglasögon - min systers, armband - thomas sabo, kofta - H&M, byxdress - H&M. till detta har jag mina palladium!

PLANER FÖR IMORGON

nu ligger jag i sängen efter typ världens minst händelserika dag haha. usch har varit så jävla uttråkad ikväll... men har lyssnat på lite poddar och sånt så det får la duga! har planerat morgondagen också. ska bland annat gymma med weber, det blir roligt med tanke på att det var ett tag sen! sen ska jag jobba fyra timmar vilket också ska bli väldigt roligt faktiskt. resten av dagen kommer nog med bli bra förhoppningsvis! men nu ska jag försöka få lite sömn, om det ens är möjligt med tanke på att det är 100+°C i mitt rum hehe


-

 

Q/A - OM PROTEINPANNKAKORNA

Q: tycker du de är goda? eller smakar de typ som vanliga pannkakor?
 
A: jag tycker dom är godare än vanliga pannkakor! kommer inte på vad de smakar nu haha men något speciellt är det, så tycker absolut ni ska testa det om ni aldrig gjort det!

6 av 33

nu har det gått sex dagar, av 33, på mina "halv"nyttiga dagar, eller vad man ska säga haha. och det har gått bra faktiskt! inte ätit chips, lösgodis, pizza osv och inte druckit läsk! och då har jag ju liksom följt mina regler. har dock varit sugen på MAX-mat i typ två veckor haha men inte ätit det på typ ett halvår... och ska försöka att inte äta det även när mina nyttiga dagar är slut innan vi åker till grekland. inte pizza heller helst, isåfall bara när jag verkligen verkligen är sugen på det. oftast äter jag bara det för att jag vet att det är gott liksom, för att det är gott. men det är så jävla ovärt efter. men tänkte bara skriva att det har gått braaa iallafall! och jag hoppas att det har gått bra för er andra med som valt att också köra 33 dagar utan godis osv! kämpa på!
för er som har missat detta så hittar ni inlägget här!

pappa kom hem med detta goda till mig innan (<33) så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på greys eller one tree hill.
förresten, är det någon som vet en sida man kan kolla på säsong 10 av greys med svensk text? finns inte på swefilmer? hehe TACKSAM FÖR HJÄLP/SVAR

DAGS FÖR PW

ska ta en powerwalk nu!! får se vilken runda jag tar men blir nog inte samma som igår utan går nog en lite kortare sträcka idag!


Q/A - BODY RADIO

Q: vad är body radio för något? vad pratar dom om tex? skulle du kunna berätta lite om det?

A:
body radio är då en pod som jag brukar lyssna på, eller jag "brukar" väl inte lyssna på poddar men gör det lite då och då när jag känner för det typ och då lyssnar jag gärna på body radio! det är två killar som "äger" podden eller hur man ska säga, dom heter alex och andreas. de har ofta en gäst i sina avsnitt, till exempel han som slog rekord i 400kg i bänk, det lyssnade jag på för någon vecka sen och det var jätteintressant faktiskt!
de svarar på frågor om kost och träning och dom är ganska roliga att lyssna på med! så om ni inte har lyssnat på deras pod tycker jag absolut att ni ska göra det!
 några av avsnittet dom har heter "det perfekta träningsprogrammet", "chinskungen på body radio", "crossfit baby", "vilket proteinpulver är bäst?" mm... har laddat ner dom, bland annat! men inte hunnit lyssna än så tänkte lyssna på någon av dom när jag är ute på min powerwalk sen!

<3

Åh snälla!! är själv en som älskar och träna och tar med mig egna matlådor till skolan för vill veta vad jag äter och hålla mig till en bra kost.. 
Alice har kommit långt med sin träning när man sett före/efter bilder och hon äter nyttigt och lägger ner flera timmar på träning och äter nyttig mat och hon äter kanske något onyttigt på helgen men det är hon fan värd efter alla timmar hon tillbringar på gym och hon har haft flera veckor då hon knappt ätit en enda godisbit och att hon lyckas hålla sig i sina rutiner på sommarlovet är big creeeed to you!! 
och du är bara så jävla avundsjuk på att alice faktiskt kommer någonstans i sin träning och ser resultat och hon tränar för hon mår så sjukt bra av det och älska och dela med sin träning till sina läsare och att tycka det är barnsligt med matlådor i skolan !? hon är inte den enda , jag tar med mig egna matlådor för jag äter hellre min egen mat som jag vet vad det innehåller än skolans lasange som är typ drunknad i fett eller potatisgratängen och om du stör dig på att alice ha matlådor i skolan , Sluta förhelvete titta då!! -.- 
fast man vet alltid att haters är avundsjuka ;*

fick denna kommentaren häromdagen som "svar" till den människan som hade massa konstiga åsikter om att jag hade matlådor med mig o skit, haha love to you linnea vem du än är!!

SÖNDAG

hej på er! vaknade upp hos linn vid halv ett ungefär och så åt vi frukost oså, sen en timma senare tog jag och emelie bussen hem tillsammans. nu sitter jag och äter kvarg men ska snart lägga mig i sängen och kolla på serier resten av dagen. ska svara på en kommentar som jag har fått också och ikväll ska jag nog ta en powerwalk tror jag. blir inget gym idag utan kör det passet imorgon istället!


03:14



två bilder från kvällen haha! var på alcamo och åt sallad med linn och emelie. sen åkte vi till en fest på stensholm! eller först var det lite kaos haha så vi gick i massa uppförsbackar genom typ hela huskvarna. men till slut så kom vi fram. först var det lite lamt men nu har vi dansat med massa goa killar hela natten. såå himla kul! nu är vi tre tjejer hemma hos linn och ska snart sova. imorgon har jag inga planer förutom att gymma! och SOVA UT<3

ALLTSÅ SKRATTAR ÅT SÅNA SOM DU

fick denna kommentaren tidigare idag:
senast igår sa du att du skulle vara nyttig, men nu köper du naturgodis som är i stort sett lika onyttigt som vanligt godis ;)

hahahaha asså jag började skratta när jag såg denna innan... att folk orkar sitta och skriva sånt här ens? men aja jag får väl förklara detta ÄNNU EN JÄVLA GÅNG, eftersom att vissa inte fattar ;))))
jag köpte naturgodis, JA. men det får jag äta. har sagt att jag inte ska dricka läsk, äta chips eller lösgodis! såå, nu fattar ni det.
i vissa naturgodisbitar eller vad man ska säga, så är det ju choklad. typ nötter med choklad osv! men det jag åt var naturella nötter, torkad frukt med yoghurt och typ nötter med yoghurt! och ja, jag vet att det anagligen är tillsatt socker och sånt i naturgodis. men jag får fortfarande äta det.
fattar alla nu? :D bra!

Q/A - BILDER PÅ ÖVNINGAR

fick en fråga förra veckan om ifall jag inte kunde visa mer övningar som jag gör på gymmet. har fått den frågan ett antal gånger och det är väldigt ofta jag glömmer, eller inte orkar ta bilder hehe... men ska verkligen försöka börja med det nästa vecka tänkte jag! så kanske jag gör någon ny kategori eller så också så det alltid är lätt att hitta om man vill prova någon ny övning eller så!
det är dock väldigt ofta jag tränar själv och då är det svårt att ta bilder men kommer nog träna med ebba eller någon nästa vecka!

ÄNTLIGEN SOL

ligger just nu ute i solen och jobbar på brännan lite haha kommer inte synas ett skit menmen! det är skönt iallafall! typ första soldagen på sommarlovet haha

PROTEINPANNKAKOR

godmorgon! vaknade för en halvtimma sen ungefär och har precis ätit frukost, blev proteinpannkakor med pulvret som pappa köpte till mig igår från XXL! glömde skriva om det igår och hann inte riktigt heller men nu vet ni det hehe.
ska lägga mig och sola nu och i eftermiddag ska jag gymma och träffa emelie! kommer bli en braaa dag, puss /A



SÄNGEN




precis hemkommen från emelie! blev inte så sent eftersom att hon ska upp tidigt och jobba imorgon. men det är alltid kul att träffa henne nu när det bara blir på helgerna eftersom båda jobbar på dagarna. då saknar man varandra extra mycket så lite skitsnack och one tree hill dög gott och väl! nu ska jag sova, slänger eventuellt in ett extra träningpass imorgon så vill vara pigg. godnatt /A

KYCKLING



åt denna goda middagen med mamma och pappa för en liten stund sen! nu ska jag cykla till emelie och så ska vi ta bussen ner till stan för att köp lite gott. sen åker vi hem till henne igen och kollar på någon film!

POWERWALK I SOLEN

något vettigt jag har gjort idag förutom att städa hela huset var att ta en powerwalk. gick i en timma ungefär och blev såå jävla svettig. det var soligt och typ 20 grader så höll på att dö av värmeslag typ hehe men det var ändå gött!! hade på mig mitt nya rosa linne och min nya sport-bh vilket jag trivs mycket bra i! som ni ser så älskar jag rosa hihi.
medans jag gick så lyssnade jag på en pod av body radio!! inte lyssnat färdigt på den än så ska göra det nu tänkte jag. senare ikväll ska jag, mamma och pappa äta kyckling (<333), annars ska jag nog inte göra något speciellt!

FRUKOST



äter just nu detta till frukost! müslin är jättegod verkligen så testa den om ni inte har gjort det! ni behöver ingredienserna som ni ser här ovan. blanda bara ihop allt i en stor bunke och sen fördelar ni ut det på en bakplåt med bakplåtspapper. och så in i ugnen i 30 minuter i 200°C! och rör om efter fem minuter.
när jag har ätit upp så ska jag dammsuga och sen ta mig ut på en powerwalk!

GODMORGON

godmorgon! iallafall för min del, hehe. vaknade halv ett och det var sååå himla skönt! har städat lite här hemma bara och dricker just nu denna godingen medans jag väntar på att min müsli ska bli färdig i ugnen så jag kan äta frukost sen!
1 ägg
1 skopa chokladproteinpulver
2 dl lättmjölk
1/2 banan
1/2 dl havregryn
1 msk kvarg

01:27

HATAR HATAR HATAR sena kvällar och nätter för börjar alltid tänka så jävla mycket på allt och alla då. usch så himla jobbigt. som tur är så har jag alltid weber som skriver massa bäst saker


HAHAHAHHA

fick denna kommentaren för några dagar sen hahahah asså seriöst det är fan skrattretande

du säger hela tiden att det bara är att bestämma sig men varför gör inte du det då? haha du klarar inte av det och du kommer inte lyckas någonstans med träningen om du äter som du gör, och alla totalt as garvar åt dig när du sitter med dina matlådor i matsalen för att du tror du är något träningsproffs

ursäkta men när jag får en sån här dryg jävla kommentar så har jag ingen lust att låtsas vara trevlig tillbaka såå:)
men okeeeej så jag har inte sett några resultat på min träning då? du har nog inte följt min blogg så länge eller så har du bara missat inläggen när jag har lagt upp "progress-bilder", eller? jag antar det! för man ser skillnad, det är inget jag bara säger utan man gör det! sen är det klart att det har kunnat gå betydligt mycket snabbare men jag har inte bråttom med att komma i typ någon bikini fitness-form direkt så därför har jag inte kört så jävla strikt i flera mååånader liksom:)
för jag har sett skillnad på min kropp och jag har haft 100+ nyttiga dagar innan då jag har klarat mig utan chips, godis, läsk osv. det var förra våren! såå antingen skriver du detta för att du är avundsjuk? eller för att du helt enkelt inte känner mig? jag vet inte? man kan inte alltid lyckas och man måste ha upp- och nergångar. det kan inte alltid gå bra liksom. men nu har jag bara 30 dagar kvar tills jag får äta godis igen om jag vill och denna gången vet jag att jag kommer klara det eftersom att jag har slarvat så himla mycket på sommarlovet. och jag vet själv att min kropp inte mår bra av det så därför har jag bestämt mig nu för att jag SKA KLARA DET. och då vet jag att jag kommer göra det!
och det här med att jag har med mig matlådor till skolan, NEJ jag tror inte att jag är något träningsproffs hahahaha vad fan, jag vet la för sjutton att jag inte är det. visst jag är ganska duktig ju, med tanke på att jag har gymmat länge och läst mycket andra bloggar om träning, vad man ska äta osv. men något proffs, nej det är jag verkligen inte och det är jag medveten om ;) jag äter min egna mat eftersom jag vet precis vad den innehåller och då vet jag hur mycket jag får i mig. som jag har skrivit innan så vill jag helst inte äta skolans potatisgratäng som är dränkt i grädde eller deras feta falukorv som är stenkt i 365 gram smör :-)
så ursäkta om jag tänker på vad jag stoppar i mig och faktiskt bryr mig om vad jag stoppar i mig. och ursäkta mig för att jag unnar mig ibland. bara för att jag tränar mycket så ska jag inte få det eller? haha jag om någon borde fan få det gumman :-) 

Q/A - CARAMEL SYRUP

Q: "VAR HAR DU KÖPT WALDEN FARM CARAMEL SYRUP säger du typ usa så lipar jag"
A:
 hahahah den är från gymgrossisten<333

22:41

hejhej!! är hemma från jobbet nu och har även hunnit övningsköra lite med mamma ikväll. det går bättre och bättre vilket är jätteskönt! på jobbet gick det också ganska bra, hade iallafall jävligt roligt. har verkligen världens roligaste arbetskamrater, så himla goa allihopa! det är iallafall väldigt skönt med helg nu.
ska strax lägga mig i min nybäddade säng och kolla någon film. imorgon ska jag sova ut och sen gymmar jag nog lite senare på eftermiddagen beroende på när jag vaknar! ska inte ställa något alarm iallafall och det ska bli så jäkla skönt! hoppas att ni har haft en bra dag, puss /A.

MITT RUM

här har ni bilder på mitt rum som jag lovade att visa er! jag tog dom igår och som vissa av er kanske kommer ihåg så skulle jag ha köpt en ny sminkhylla där mina två ljusstakar (de som står i fönstret nu) skulle få plats, men det har jag inte orkat än... och har heller inte städat i bokhyllan eller på sminkhyllan än hehe men rensade iallafall hela garderoben och även på skrivbordet.












NYA LAKAN

detta är vad jag fick med mig hem från IKEA! ett överkast/en filt och ett påslakan. tyckte dom var jättefina!





GROW GROW GROW

armpasset gick bra!! trots att jag varken hade vatten eller aminosyror så överlevde jag hehe. körde 8x4 och rätt tungt!

nu ska jag till IKEA wohooo

FRUKOST

PROTEINGRÖT
1 skopa vaniljpulver
1 dl havregryn
2,5 dl vatten

PROTEINDRINK
2,5 dl lättmjölk
1 skopa vaniljpulver
2-4 isbitar



åt detta goda till frukost och nu är jag påväg till gymmet för ett biceps+triceps-pass! kör själv ida för ida är sjuk, men det går oftast snabbare när man är själv! och ska till IKEA efteråt så vill köra så effektivt som möjligt! puss /A

23:20 - GODNATT

oj hehe som ni märkte så kom det inte upp några bilder på mitt rum. men jag fick stressa på bussen och på jobbet hann jag inte! men det är en dag imorgon med så då LOVAR jag att ni ska få se bilder på mitt rum hihi, för nu ska jag faktiskt sova alldeles strax!
drack favoritdrickan på jobbet innan och fick såå mycket energi efter det för var gansa trött och seg innan. dels för att jag gick upp ganska tidigt men även för att det inte gick så bra på jobbet. men fick iallafall massa energi av min celsius. och trots att det inte gick mycket bättre efter det så var det ändå roligare trots allt haha! bara att ta nya tag imorgon då jag jobbar sista gången innan det är heeeelg igen<3
godnatt /A

SALLAD

kyckling, ananas och paprika. perfekt kombo JAPP


MIN GODA LUNCH IDAG

till lunch idag gjorde jag bananpannkakor, det var längesen jag åt det så idag var det extra gott!!

1 msk kokos

1 banan
3 ägg
blanda ihop och stek i kokosolja!




annars idag så har jag städat mitt rum samt tagit bilder på det som jag ska lägga upp på bloggen om en stund. dock blir det tidsinställt så det kommer upp senare ikväll när jag är på jobbet, för att inte inlägget ska komma för tätt inpå varandra hehe.
nu ska jag byta om och göra iordning mig för att åka till jobbet. innan det ska jag hinna köpa en sallad också som jag kan äta där! puss /A.

Q/A - MITT RUM

Q: alice! kan du ta kort på ditt rum? hur det ser ut asså, det verkar så himla fint!

A:
jo visst kan jag göra det hehe men är inte så jättenöjd med det precis... men ska städa det idag så kanske kan passa på att ändå ta lite bilder då!

JUST NU

sitter just nu på gymmet och väntar på att min buss ska gå. har kört ben (lår, rumpa, vader) med ida. ska hem och duscha nu sen tänkte jag måla naglarna, städa mitt rum och lite sånt! ska jobba ikväll igen men ska försöka ta en powernap innan det också för är ganska trött!

HELT SLUT

blev inget med matmarknaden idag på grund av vädret... regnet bara öste ner så jag stannade i webers soffa tills jag skulle gå till jobbet som ligger jättenära där hon bor! nu är jag hemkommen och ligger i sängen och kollar på film. ska nog strax sova dock för är riktigt trött och har sååån himla huvudvärk. plus att jag ska upp tidigt och gymma med ida imorgon! godnatt /A


SHOPPING





detta är vad jag har köpt det senaste! orkade inte ta kort på mjukiskläderna dock men dom kanske ni får se en annan dag.
allt utom blusen, som är från lager157, är från H&M. har på mig blusen nu och tycker om den jättemycket, jättefin färg och perfekt till vita jeans!

GYM OCH LITE KAOS

fyfaaaaan vilken förmiddag jag har haft asså... tar det bara lite kort men börjar från början haha.
gick upp ganska tidigt imorse och åt frukost - proteingröt med banan, kvarg och kanel. 

sen åkte jag och ebba till gymmet tillsammans, men jag körde rygg med weber. trots att vi pratade en hel del för att vi inte setts på ett tag så gick passet jättebra faktiskt! invigde även mitt nya linne som jag köpte igår!
när vi var klara så gick jag och ebba till H&M där jag köpte ett träningslinne och en sport-bh. men visar er allt lite senare i eftermiddag!
sen åkte vi till lager157. och då började kaoset hahaha... vi tog fel buss, eller vi trodde det. så vi bytte buss tre gånger innan vi kom fram:-) inte jättekul haha. men vi kom fram till slut efter typ 40 minuter... och som tur är, eller det är ett minus att jag är inne i min shoppingperiod igen för pengarna hinner inte komma in på kortet innan dom försvinner igen. MEN nu blev jag glad över att jag hittade en jättesöt blus där!! annars hade allt kaos varit jävligt onögigt.
är dock glad att jag inte var själv haha för det var faktiskt ändå ganska kul. eller komiskt och ironiskt rättare sagt... IALLAFALL, nu är vi påväg hem igen och jag kommer typ bara hinna äta och packa om innan jag ska på matmarknaden med weber och sen direkt till jobbet!