Senaste från min Tumblr


Onsdag



Såhär ser jag ut idag! Jeansjackan är från H&M och t-shirten är från aéropostale, lånat båda av min syster. Hade min solglasögon också fast det inte var så nödvändigt haha... :( Till detta min svarta jeans och mina svarta ballerinaskor!
Har överlevt en jävligt seg tyskalektion, sen matte och samhäll. Nu sitter jag med Sophie, Linn, Elina +hennes utbytesstudent från Frankrike haha... Vi väntar på att historian ska börja. När den är slut tänkte jag dra till gymmet igen för ett bicepspass som sagt. Känner inte för det alls egentligen. Eller jag är riktigt taggad och så, men är vääldigt trött och sängen lockar faktiskt mer än gymmet just nu. Menmen, det är bara åka dit och göra det jag ska sen åka hem när jag är färdig! Har verkligen längtar efter att köra biceps igen efter detta långa uppehållet så det ska bli roligt!

06:10

Godmorgon! Det är väl få av er som är vakna nu kanske men jag är iallafall det och inte såå trött faktiskt! Ska åka ner till gymmet och köra en timma cross och kanske lite mage om jag hinner innan My kommer och vi ska köra rygg. Kommer bli ett grymt pass, jag är taggad och redo! Ska försöka ta lite bilder med för det är dåligt med träningsbilder på bloggen nu... Men nu ska jag gå till bussen! Puss /A


Roligaste på länge


Påväg hem nu efter ett jobbigt pass! Körde på jättehög styrka på crossen i en timma och försökte köra i ganska högt tempo med! Sen körde jag lite axlar innan jag åkte hem. Träffade Wilma på gymmet så blev mer prat än gym haha men är ändå nöjd faktiskt för det var så himla roligt att träna idag! Alltså var så taggad på crossen så körde gärnet!!
Nu har jag precis ätit mat och ska duscha och sen plugga resten av kvällen. Kanske bloggar sen om jag har något att säga, puusss /A

13:05



Hade klänning på mig idag vilket typ aldrig händer för trivs inte i det men skönt i denna värmen! Började dagen med nationella då vi skrev en uppsats på engelska! Sen hade vi håltimma i två timmar och åkte jag ner till stan och käkade lunch på Waynes med fina Linn och Sophie! Vid tolv hade vi tyska en timma och nu är jag påväg hem för vi fick sluta! Ingen svenska eller historia<333
Sååå skönt! När jag kommer hem kommer Ebba till mig och då ska vi sola och äta kyckling. Mmhhh såå gott!!

Mitt horoskop idag




Lunch i solen på altanen




Racketcentrum

Hej på er!! Är på racketcentrum nu för första gången på evigheter. Gillar inte det här egentligen för det är så himla litet men det är närmare hemifrån än i stan så lite smidigare ändå! Har precis kört rygg och axlar med sis. Guud va jobbigt! Svetten rinner som sköen!! Nu står jag på crossen med Emma, 50 minuter återstår! Sen ska vi köra rumpa med och jag ska hjälpa henne med lite magövningar med! Hörs latero puusss


Fredag

Träningen gick riktigt bra!! Svettades grymt mycket under hela passet så det var gött! Körde dessutom det magpasset jag och Elina har kört. Trodde aldrig jag skulle orka det själv men allt som krävs är verkligen viljan. Skam den som ger sig alltså! Träffade My och Wilma med, riktigt grymma tjejer det där!! Bästa inspirationerna båda två!!
När styrkan var färdig körde jag ju en timma cross. Ringde Emma efter typ halva tiden och pratade ett bra tag. Det behövdes! Men tappadelite fokus på träningen dock så hade inte så mycket koll på tiden och kalorierna. Därför brände jag inte sä mycket som jag önskat. Men körde på motstånd 80 under hela timmen så röven fick jobba rejält iallafall!
När jag kom hem så åt jag kebabsallad med pappa och Ebba och pratade lite med dom. Nu ligger jag i sängen med massa gott och ska plugga en stund innan jag somnar tänkte jag!


Kellogg's-chips är det bästa typ!! Ni måste testa om ni inte har gjort det!
Ska försöka att inte ligga uppe hela natten framför Greys Anatomy. Blir nog inte jättesvårt då jag är väldigt trött. Ska träna tidigt imorgon med, dubbelpass dessutom! Så måste vara utvilad.
Nu: äter till plugget.
Om jag ska vara ärlig så känns det typ nästan som att det blir mer gjort än på vardagarna. Fråga mig inte varför... Haha

USA del 2

Här kommer andra och sista delen av USA-bilderna!




























USA del 1

Tänkte ge er en bildbomb från USA som jag fick en kommentar om! Det är inte så varierande bilder men här kommer de iallafall! Del 2 kommer imorgon så håll utkik! Och för dig som undrade så är den blommiga bikinin ifrån Cubus!
Kommer inte skriva något här om bilderna nu för orkar/hinner inte det, så ni får som sagt bara en bildbomb!



























Fina kommentarer






TACK SÅ HIMLA MYCKET!! Gud vad fina ni är, blir så himla glad ska ni veta. Detta får mig bara ännu mer motiverad, och det är kul att jag motiverar/inspirerar så många andra med! Puss på er

Just nu - 22:10




Tisdag kväll

Hej på er godingar! Först och främst: tack så himla mycket för alla fina kommentarer och allt fint pepp! Blir så himla glad verkligen och det får mig bara att vilja kämpa ännu hårdare och blogga ännu mer och allt vad . kommentarera nu handlar om. Men blir jätteglad verkligen! Har dock inte hunnit svara på någon än men tro inte att jag struntar i dom, absolut inte! Ska försöka svara på dom imorgon om jag hinner det och orkar osv.
Idag var det ju iallafall skola igen efter två veckors ledighet och semester. Det är skönt att vara tillbaka i vardagsrutinerna, vara tillbaka på gymmet (!!!!!!), träffa alla kompisar osv, men gud vad jag saknar Miami. Menmen, inte många dagar kvar i skolan nu innan sommarlovet så det är bara att kämpa på!
Åkte till gymmet med Elina efter skolan, först körde vi lite själva och då körde jag bröst, det gick jättebra faktiskt!! Sen körde jag och Elina triceps (som jag skitbra också!) och mage tillsammans. Magträningen, alltså, har insett att jag hatar att träna magen. Vilket är synd för ska köra det mycket och fokusera på den extra mycket nu innan sommaren... Men alltså, idag var det INTE roligt. Till exempel när vi stod plankan, klarade knappt det för fick så ont i axlarna pga min träningsvärk i dom!! Så det var en del andra grejer som påverkade magstykran idag. Men vi gjorde ändå det vi skulle så jag är mer än nöjd, absolut! Och Elina är bästa peppen och motivationen, ger sig aldrig, precis som jag! Plus att hon peppar en tills man är HELT DÖD. När vi var klara med styrkan så gick jag tjugo minuter på löpbandet i snabbt tempo innan jag åkte hem med min mamma och min syster. Har fixat lite lax och annat som jag ska ha med mig till skolan och skrivit dagbok och mest myst. Inte hunnit med allt på min att göra-lista, men kände att jag inte orkade städa rummet eller byta lakan eller duscha håret eller raka benen idag haha... Tur att det kommer andra dagar! Har mest slappat ikväll...
Imorgon är det tyska nationella klockan åtta, vilket suger för jag börjar egentligen elva, menmen... Det är la i fyra timmar eller något sådant och hoppas det går hyffsat iallafall! Har kämpat som fan med den där himla tyskan i snart fyra år, eller tre? Fyra? Haha aja, ska bli jävligt skönt att slippa den efter gymnasiet!! Eftersom att jag börjar åtta och inte är skitsugen på att gymma vid sex imorgon så ska jag till gymmet efter skolan. Ska köra en timma cross, axlar och rumpa. Hatar egentligen att skriva på bloggen vad jag ska träna för orkar jag typ inte köra en timma cross imorgon så känner jag mig så dålig när jag skriver att jag inte gjorde det sen... Men får väl vända det till det positiva och använda det som pepp och motivation till mig själv!! Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag mysa framför Greys Anatomy. Puss /A.

Fokusera inte på sådant ni inte kan förändra - gjort är gjort

Skämde du ut dig framför din crush i matsalen? Drack du lite för mycket på den där festen? Skrattade folk åt dig? Kysste du skolans drygaste kille mitt i natten i någon främlings kök? Och är rädd för att han ska berätta för sina snygga kompisar vilken dålig kyssare du är? Råkade du skicka iväg en snap till en person, som den absolut inte fick komma till? Råkade du skriva en pinsam tweet? Råkade du göra något fel eller pinsamt överhuvudtaget? Okej. Vad fan spelar det för roll då? Säg mig vad fan det gör. Ingenting tycker jag. Absolut ingenting. För, kan du göra något åt det? Kan du spola tillbaka tiden och göra det ogjort? Nej, precis. Så älta inte det.
   Du kanske skämde ut dig i matsalen. Kanske framför din crush till och med. Och nu skäms du ihjäl så fort ni möts i korridoren och tjejkompisarna retar dig (på skoj såklart). So what? Normala människor skämmer ut sig, alla skämmer ut sig. Alla gör fel någon gång. Om denna killen, din crush alltså, tycker att du är dum i huvudet och pinsam för att du snubblade eller något i matsalen, så är han nog inget att ha en crush på.
Ja, han är skitsnygg och du vill hångla med honom. Men om han tycker du är ful och cp för att du typ snubblar så är det nog inte värt det där hånglet, trots allt. Och att du drack för mycket på en fest och alla tyckte att du var jobbig och du vaknar med världens ångest nästa dag och hittar massa pinsamma bilder i din mobil, vad gör det? Vem gör inte det någon gång? Sånt händer alla och alla tänker likadant. Visst, det är inte så himla kul att ha ångest dagen efter och vill ligga under täcket hela veckan och vill spy på måndagen efter för att man måste till skolan. Men skitsamma. Sånt händer alla, iallafall väldigt många, någon gång i livet. Så glöm det och gå vidare för sjutton!
   Vad jag vill med denna texten är att förklara för er att ÄLTA INTE NÅGOT. Tänk inte på något som redan är gjort. Gjort är gjort som man brukar säga. Och det stämmer ju faktiskt ganska så bra, på allt egentligen. Visst, det är la inte så jävla kul att skämma ut sig framför skolans snyggaste kille, när han ser, och alla skrattar åt en. Men vad ska du göra åt det då? Det bästa du kan göra är egentligen att också skratta åt det. För då får du i alla fall folk att tro att du inte skäms. Att du istället tyckte det var roligt. Så då skrattar de med dig och inte åt dig. Det värsta du kan göra är att tänka på det i evigheter och tro att alla tycker du är helt knäpp. För då blir det bara jobbigare. Och hur kul är det? Det är ju bättre att låtsas att man inte bryr sig för då tycker inte folk det är kul att snacka om längre. Så bär du på något pinsamt nu som du tycker är jobbigt, försök att glömma det. Radera minnen du har av händelsen och bara forget it. Oftast är det bara en själv som tycker det är pinsamt ändå!
YOLO SKITSAMMA K BRY INGEN BRYR SIG. För vad gör det egentligen om 100 år? N a d a nämligen.

Detta var riktat åt tjejer för jag själv är tjej och jag tänker därför som en tjej och det är därför lättare att srkriva ur en tjejs perspektiv. Men det händer väl självklart killar med, dock tror jag tjejer tycker det är värre än killar? Men vet inte! Iallafall, undra ens om någon orkade läsa...?


Dagens PW + min diet

Jag var väldigt trött imorse som ni nog märkte hehe... Men jag tog mig ut på en PW ändå! Jag gick tydligen saktare än jag brukar (average pace 08:51 min/k) men ändå tog det 34:55 minuter? Det brukar ta 40 min? Minns la fel men blev lite chockad hehe... Aja, har iallafall hunnit duscha, fixa mig, plugga, packat och fixat matlådor! Vet inte om jag har berättat om min lilla diet de kommande veckorna eller bara rensningen...? Men under bilderna här så skriver jag lite om min diet så läs ni som vill!
Ska kolla ett avsnitt av Greys nu sen äta sen gå till skolan. Tillbaka till vardagsrutinerna!
Jag ska alltså köra på en diet nu fram till sommaren, som jag hoppas (måste måste måste) kunna hålla! Kanske kommer ha max tre cheetdays, men förhoppningsvis så överlever jag utan dom. Och jag vet att jag kan klara det utan, det är bara viljan som behövs. Men har två kompisar som inte heller äter godis och sånt så då blir det lite lättare ju! Sen köper aldrig mina föräldrar något och min syrra äter knappt heller något sånt så det kommer inte finnas något sånt onyttigt hemma. Om jag vill ha något måste jag alltså köpa det själv. Och är det något jag alltid lägger pengar på så är det typ mat osv, men måste spara pengar nu!! Så hoppas att jag ska kunna hoppa över skräpmat, godis osv.
Först och främst så har jag ändrat mig angående den där rensingen jag tänkte köra nästa vecka. Har funderat lite på det och även snackat med en kompis. Hon sa att hon inte hade någon energi till något så hon fick avbryta efter fyra dagar för hon var tvungen att äta normalt liksom. Och jag känner att om jag inte kan ens gå pw:s men framför allt inte orkar plugga, så ska jag nog inte köra denna rensingen. Så tänkte lite och kom fram till att jag inte ska köra på den. Utan kör den i sommar istället, när man kan vara hemma och sola och typ sova hela dagarna haha! För vill såklart testa den någon gång för att se hur min kropp reagerar på den. Kanske inte alls blir samma för mig som min kompis, men det vet man ju inte förrens man provat! Men känner att jag inte vill vara dödstrött hela dagarna och somna efter skolan nu när det är massa nationella prov framåt osv. Så den skiter jag i haha!
Däremot så ska jag äta annorlunda, köra en slags diet alltså. Och det är inte för att banta, men för att få en mer slimmad kropp typ. Min mage måste bli snyggare till sommaren har jag bestämt, vill få synliga magmuskler och vill även känna mig fräshare och verkligen ha koll på vad jag får i mig för mat! Vill även få tightare lår så kommer köra stenhårt med konditionen nu! Speciellt mina powerwalks. Men min diet ser ut såhär:
Jag kommer att fixa egna matlådor att äta i skolan (har redan börjat lite), fast på tisdagar och onsdagar äter jag hemma efter gymmet, innan skolan, eftersom att jag börjar sent då! Men på måndagar, torsdagar och fredagar blir det matlådor. Matlådorna, alltså min lunch, kommer bestå av sallad + nötfärs, lax, eller kyckling. Det är vad jag har tänkt hittills. Har inte fixat matvete än men det kommer jag nog äta någon dag till laxen isåfall. Om jag ska ha någon "sås" till laxen och kycklingen så kommer jag blanda naturell kvarg med sötsur sås. Till nötfärsen kanske jag bara äter kvarg isåfall. Och jag kanske inte vill äta nötfärs, lax och kyckling i en och en halv månad, så det kan bli typ torsk eller någon annan fisk också! Till frukost ska jag försöka att bara äta gröt, ska jag gymma på morgonen kanske jag gör en smoothie innan också. Till mellanmål efter skolan eller på förmiddagen kommer jag äta en frukt, banan eller äpple tror jag! Och så kanske jag dricker en proteinshake också. Kommer fortfarande fortsätta med dom och mina aminosyror.
På kvällarna kommer jag äta den maten som resten av min familj äter. Och eftersom att det är viktväktar-mat så kommer den också vara nyttig! Efter skolan kanske jag äter kvarg med frukt, eller müsli eller liknande. På helgerna, om jag vill lyxa till det typ haha, så kommer jag äta vaniljkvarg med hallon (det är som godis för mig!!), kellogg's-chips, ananas, mango osv. För jag äter gärna det istället för godis, alltså tycker nästan det är godare än godis. Och det kan jag äta hur mycket som helst av utan att på ångest liksom!
Börjar på min diet idag, så ska äta nötfärs och sallad om en halvtimma. Sen kommer jag ta med ett äpple att äta sista lektionen i skolan för jag slutar fyra. Sen ska jag direkt till gymmet där jag kommer dricka mina aminosyror. Efter gymmet så dricker jag proteinpulver och ikväll äter jag viktväktar-mat tillsammans med min familj! Ska även steka laxen och fixa den så jag kan äta den i helgen. Ska försöka lägga upp matschemat lite bättre, för har inte jättemycket koll när jag ska äta kycklingen och laxen. Ska även försöka skriva upp hela mitt veckoschema, alltså mat-tider (när jag kommer äta vad), träningsschema och pluggschema. Ska försöka göra det nu eller ikväll så jag kan visa er också!
Är det någon som är på mig med denna dieten? Kommentera gärna isåfall så jag kan skriva peppande inlägg och veta att någon tar åt sig typ haha.. Ska fan kämpa för min drömkropp nu! Är nöjd över hur långt jag har kommit men det är en lååång väg kvar. Men ska inte fokusera på hur lång resan är, utan hur långt jag har kommit, på mitt mål, på hur mycket jag ska kämpa och på hur nöjd jag ska vara när jag är "färdig". Fram till sommaren ska jag göra mitt bästa verkligen och köra STENHÅRT. Vet hur nöjd jag kommer vara om jag klarar det!! Hoppas ni kämpar också, vi klarar detta, kom igen nu!!

Smoothie



Gjorde en smoothie på hallon, vaniljkvarg, mjölk och naturell lättyoghurt! Och min nya "mugg" funkar perfekt, älskar den haha!

Mår bäst


Guuuud va skönt det är att vara tillbaka på gymmet igen! Blev ett riktigt mördarpass!! Känns i axlar och rygg nu, är helt mör. Tråkigt att jag känner mig svagare än svagast dock, men det syns inte på musklerna iallafall. Dom är kvar som tur är haha!! Nu ska jag hem och duscha och städa sen invänta Victoria och vad vi gör ikväll återstå att se. Inga planer än så länge iallafall!

Älskade gym



Axlar och rygg med Ebba Spjuth. Är död och har sex övningar kvar, en rygg och fem axlar. Inviger självklart mina nya kläder hihi!
Ska avsluta med drop set på båda så kommer vara dööööd efteråt. Men det är så det ska va!! Sen ska jag hem och äta lax oså kommer Weber och sover hos mig med, blir mysigt!

Världens bästa lillasyster




Motivation på video

När jag var hos Weber en gång så visade hon mig några motivations-videos på internet. Jag blev verkligen HELT FAST. Har kollat upp några fler nu och här kommer mina favoriter! De två första är sådär egentligen för man hinner inte se så jättemycket, det går så fort mellan "bilderna" liksom, men de är verkligen motiverande så helt klart värda att kolla på!! Iallafall för mig. Mitt mål är kanske inte att bli så stor som vissa av de tjejerna är, men jag lipar nästan när jag kollar på sådana videos för jag blir så himla inspirerad och imponerad av de här tjejerna så det är helt sjukt asså! Tycker de är så grymma och vill bara sticka iväg till gymmet direkt när jag kollar på dom! ÅÅÅH JAG ÄR SÅ AVUNDSJUK PÅ DOM
Den sista videon är en kort reklam bara men väldigt inspirerande. Vissa känner nog igen sig själva lite med i det han säger, iallafall jag hehe...
http://www.youtube.com/watch?v=ptJWKnQmPWI
http://www.youtube.com/watch?v=I6ePL8OFb6M
http://www.youtube.com/watch?v=obdd31Q9PqA

Två olika listor

Ny vecka, nya möjligheter. Tror att många av er inte är jättekära i måndagar och därför tänkte jag ge er lite glädje kärlek leende osv typ hihi. Tänkte dela med mig av en utav mina spotifylistor som heter "glada låtar". Jag gjorde den en dag för inte alls längesen när jag var lite sur och arg och utmattad och trött och JA, inte glad helt enkelt. Då lyssnade jag igenom min ”vanliga” lista och märkte då vilka låtar som fick mig att le och bli lite gladare oså, så då la jag till de i "glada låtar"-listan direkt!
De här låtarna gör väl inte alla glada men tänkte att på vissa av er så kanske den gör det, så varför inte länka den? Så tryck HÄR så har ni den, PLUS att bilden nedan är på en liten lapp jag har på insidan av min garderobsdörr! Lyssna/läs och njut vänner!


Pluggtips

Tänkte ge er lite pluggtips till er som är i behov av det! Alla lär ju sig självklart olika men jag är iallafall en sån som gillar att ta tag i saker så fort det går. Att om man får en läxa, kanske glosor, så gör jag dom direkt, sen kan man bara repeter varje dag fram tills det ska vara klart eller så! Innan var jag aldrig sån men har lärt mig nu att det är mycket enklare! Så här kommer mina tips:

- Ta en liten paus, kanske gå en promenad, kolla Twitter eller vad ni nu vill göra med eran paus. Se bara till att ni återgår till pluggandet sen och inte typ blir liggandes i sängen.

- Sätt upp mål, jag brukar till exempel ha som mål att lära mig ett visst antal frågor, ett visst antar glosor, eller vad det nu är. Sen när jag har gjort det så kanske jag får blogga, ha den där lilla pausen, äta kvarg med hallon, haha ja men något sånt! Det blir man mer motiverad av tycker jag, om man nu kan hålla detta då och inte gå direkt på sin lilla belöning...

- Använd färgglada pennor när du pluggar. Det sägs att hjärnan reagerar på färger och på så sätt lär man sig/kommer man ihåg saker lättare. Jag använder alltid massa olika färgpennor, det blir lite roligare då dessutom!

- Om det är glosor du pluggar på, så ta några i taget. Börja med dom redan den dagen du får dom och har du en vecka på dig och kanske 20 glosor. Så ta fem om dagen i fyra dagar. Sen har du ytterligare tre dagar på dig att repetera alltid. Jag försöker att alltid göra så, det är ju inte alltid man känner att man orkar. Men det är mitt tips iallafall! Och jag skriver dom oftast för hand nu för tiden för jag lär mig mycket snabbare då!
Eller att man tar alla på samma dag, så kanske man först tar 5st och lär sig dom, sen när man kan dom 5 så tar man fem nya och samtidigt så repeterar man de första fem!

- Jag brukar aldrig äta eller dricka när jag pluggar, isåfall bara vatten då det är bra och man ska ju dricka mycket vatten! Det är väldigt många som säger "kan inte plugga utan att äta något", men för mig är det faktiskt tvärtom. Om jag äter medans jag pluggar så tappar jag fokus, kan inte skriva med båda händerna på datorn, inte läsa samtidigt som jag tar upp något med skeden. Haha såna saker stör mig väldigt mycket när jag pluggar faktiskt! Så jag har som sagt mål och belöningar istället!

- Det sista men "viktigaste" enligt mig när man pluggar är att koppla bort allt annat och bara fokusera på plugget. Lägg undan mobilen och datorn (om du inte använder den just då, vilket man ofta gör på gymnasiet). Jag har ganska lätt för att ignorera min mobil när jag pluggar, men ska jag göra något så blir det lätt att jag måste göra det direkt, även om det kan vänta. Eller om jag skriver en inlämning till exempel och sen tappar bort mig, eller inte kommer på vad jag ska skriva eller så, så blir det lätt att jag tar upp mobilen och kollar Twitter eller något bara för jag är uttråkad. Så jag brukar oftast lägga min mobil på laddning samtidigt som jag pluggar och sitta ensam. Inte i närheten av de andra familjemedlemmarna, jag tappar väldigt lätt koncentrationen då och vill vara med i deras samtal osv! Innan satt jag alltid i köket och pluggade men nu sitter jag alltid vid mitt skrivbord. Det är lugnt och skönt!

Om ni har några tips får ni gärna skriva det, kan aldrig bli för mycket pluggtips haha!
Kom igen nu sötisar! Fem dagar kvar och sen får ni också lov, ni som fortfarande går i skolan. KÄMPA PÅ, PUSS OCH KRAM /A.