SÄMSTA DAGEN

denna dagen kan gärna dra åt skogen helt ärligt. den var dålig redan när jag vaknade för vaknade med enorm huvudvärk, idag igen... så min dag har varit så sålig verkligen. la mig i soffan direkt när jag kom hem och bara pustade ut typ. sen hämtade p mig och vi köpte celsius och pluggade hos honom. nu kollar vi film och ska snart sova! puss /A ♡


TRÄNINGEN IGÅR

nuu har jag tid att skriva om träningen igår! så här kommer fyra bilder och lite kort om passet samt kvällen:
körde rygg med min syster vilket var jätteroligt, det var längesen vi tränade tillsammans! vi körde breda lats drag, smala lats drag, lats drag bakom huvudet, dubbla drag i cable och korsryggsmaskinen! det blev 8-12 repetitioner med 4 set på varje övning utom den sista då vi körde 10x3! när vi var klara med ryggpasset som faktiskt gick väldigt snabbt så körde hon axlar och jag cardio. gick i högsta lutning och på hastighet 6 ungefär, sen de sista fem minuterna så gjorde jag utfallssteg med kickbacks och då var lutningen samma men hastigheten var bara 1,1 och det är precis perfekt! kan visa er video på det när jag gör nästa gång om ni vill!
iallafall så hämtade p oss på gymmet när vi var klara och sen sov vi hos mig.

LEVERANS FRÅN FITNESSGURU


mamma kom hem med denna kartongen och jag blev överlycklig!! 
• casein med cookie dough-smak
• shaker
• jordnötssmör
• portionspåse med ananaspulver
• portionspåse med kiwi-yoghurtpulver
och så följde det även med en bar och ett paket med nudlar!!

blir aldrig besviken när jag beställer från fitnessguru, det är bra priser, smidigtatt  beställa och så går det snabbt att få hem också!

MELLANMÅL


detta efter skolan satt perfektooo!! i skålen är det naturell lättyoghurt med hallon och min müsli som jag gjorde innan. här har ni receptet på den:

5 dl havregryn
5 dl rågflingor
1 dl rörsocker
2 dl solrosfrön
2 dl kokosflingor
1 dl linfrö
1 dl nötter (valfritt)
1 dl matolja
2 dl vatten
2 msk honung

rosta i ugnen på 200° på bakplåtspapper
rör om efter 5 min
stäng av efter 30 min och låt gärna stå på eftervärme i 30 min

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

då var det måndag igen. jag var inte supertaggad på en ny skolvecka när jag vaknade oså försov jag mig också... men kom på att jag har massa roliga saker att se fram emot i helgen så ska nog klara av denna veckan trots allt!

fick även ett sms innan om att min beställning från fitnessguru har kommit så mamma ska hämta den sen. ska även träna ikväll förhoppningsvis så ser fram emot det!! sen kanske jag sover hos emelie men det beror på om jag ska träna imorgon på morgonen eller inte. vi får se sen helt enkelt! men ni får ha en bra måndag, puss /A ♡

23:47

med tanke på vad klockan är så blir inte detta ett jättefint och planerat inlägg. men tänkte bara skriva att jag körde mage och cardio med elina och även testade denna drickan:
den var god, smakar typ exakt som celsius lime!! men träningen gick sådär, magövningarna var jobbiga men vi orkade inte göra så många så vi gick på cardion ganska snabbt! 30 minuter på löpbandet och 10 minuter på crossen innan jag var tvungen att ta bussen hem!
ikväll har jag bara städat iordning lite på mitt rum, ätit och läst bloggar! har även pratat med elina om allt möjligt i en timma drygt, så braaa är den tjejen!!
men nu måste jag sova för börjar tjugo över åtta imorgon. godnatt, puss /A ♡

här kommer en bättre bild på naglarna som snälla sandy gjorde på mig innan:
blev nude-färgade med glittertippar!!

SUNDAY

heej finisar! tänkte berätta lite snabbt om gårkvällen och även dagens planer, eller det som är kvar av dagen haha... igår kväll var vi iallafal på en fest på torpa! det var helt okej tills de flesta skulle ut på krogen så vi under 18 visste inte riktigr vad vi skulle göra haha. men jag och emelie blev hämtad oså åkte vi till j där även m och p var. vi spenderade natten med dom ute på landet haha. vi somnade inte förrens tidigt imorse och sen fick vi skjuts hem till emelie vid elva ungefär.
vi har bara legat i sängen och myst, snackat, kollat oth och ätit typ. men just nu sitter jag på bussen och är påväg till sandy som ska fixa mina naglar! sen måste jag till torpa och hämta min laddare som jag glömde på festen igår haha och ikväll ska jag till gymmet med elina! vi hörs då, puss /A ♡

haha usch jag bara äter och äter. men från och med imorgon ska jag försöka att bara ha en cheat day i veckan, alltså då jag får äta vad jag vill. men har verkligen varit sugen på ALLT nu efter min diet, så jävla jobbigt... jaja det bränner jag bort sen!

TRE FRÅN DAGEN


från gymmet imorse när jag körde cardio, blev 30 minuter cross och 15 minuter på löpbandet innan jag var tvungen att möta upp emelie // denna gosiga koftan köpte jag på stan med emelie, den är från gina // tacos som jag nyss har ätit med linn, emelie och elina

väntar just nu på bussen med tjejerna, vi ska på fest och efter det sover emelie hos mig!

GÅRKVÄLLEN


godmorgon!! jag tänkte bara berätta lite om gårkvällen. jag körde ju som sagt ett TRX-pass med mamma, det var riktigt jävla jobbigt haha! efter det så duschade vi osv på gymmet och sen mötte vi upp pappa och ebba. vi fyra åkte till en italienare och en grek och åt mat. jag åt planka och det var jättegott! efter det så var tanken att jag skulle fika med emelie och elina men sen blev det inte så så jag åkte hem med familjen igen oså kollade jag på film med mamma och pappa. vi såg filmen non stop med liam neeson och den var svinbra faktiskt!!
testade förresten baren ni ser på bild här uppe med. är inte så förtjust i dahlblads swebars egentligen för tycker de smakar så sött??? eller något är det iallafall jag inte gillar, men denna med kanelbullesmak var ganska god ändå!
iallafall så somnade jag vid ett ungefär och nu har jag precis vaknat. planerna för idag är att plugga och träna och sen träffa några utav tjejerna ikväll! kommer bli en bra dag!! puss /A ♡

EN BÄTTRE FREDAG

hej på er! jag hoppas att allt är bra med er. med mig är det jättebra faktiskt förutom att jag är väldigt trött... men så är det nästan varje fredag efter veckan som gått. denna veckan har varit ganska intensiv och jobbig men ändå väldigt bra eftersom att jag bara har haft två vanliga skoldagar. idag fick jag även väldigt bra besked vilket jag tyvärr väljer att inte skriva ut här på bloggen (inte än iallafall). så jag är glad över det och så är det ju såklart väldigt skönt att det är fredag och helg nu också!
bilden ni ser ovan är från tidigare i skolan idag. emelie och jag gick och köpte lite gott till naturen och så var vi lite hungriga med. egentligen ville vi ha en macka eller någon fralla men det fanns inte, så då tog vi en sandwich-glass istället haha för det var det närmsta vi kunde komma macka... det var så himla gott och ett perfekt avslut på skoldagen.

jag slutade runt ett ungefär och direkt när jag kom hem så fixade jag lite mellanmål (vaniljkvarg med hallon och en smoothie gjord på vatten, banan, havregryn och chokladproteinpulver)och sen slängde jag mig i sängen direkt. har legat här sen dess. funderar på att gå upp till willys och köpa en celsius så jag får lite mer energi till TRX-passet jag ska köra med mamma sen. men det lär jag väl inte orka så ska la fortsätta ligga här i två timmar ungefär innan vi ska cykla ner till stan. efter träningspasset ska jag, mamma, pappa och ebba äta på restaurang och ikväll ska jag vara med emelie och elina! blir nog en jättebra fredag detta tror jag, hoppas ni får det med! puss /A. 

FRUKOST


godmorgon! detta goda åt jag till frukost idag! proteingröt med chokladproteinpulver (blandade i det efter att jag hade lagt upp gröten) toppat med vaniljkvarg och hallon. äter inte vaniljkvarg så ofta med tanke på sockerhalten eller vad man säger hehe, så det var riktigt gott idag!!
nu ska jag göra mig iordning, börjar skolan klockan åtta och slutar halv två. då ska jag hem och plugga sen träna med mamma! ikväll ska jag nog vara med emelie och elina. blir nog en bra fredag! puss /A ♡

ENDORFINER



ÅÅÅH är så glad!! gympasset idag gick JÄTTEbra verkligen!! ryggen fick köra riktigt hårt och det var så himla roligt! avslutade med 30 minuter på hög lutning och lite lägre hastighet på löpbandet. sen hämtade pappa mig och så åkte vi och köpte sallad. nu ikväll har jag bara pluggat och tagit det lugnt. somnar inte ensam ikväll iallafall vilket ÄGER. puss på er /A ♡

PLUGG OCH SMOOTHIE



BLÅBÄRSGRÖT

godmorgon! vaknade innan alarmet idag vid nio ungefär, så jag gick upp och duschade håret så jag slipper göra det i eftermiddag/ikväll. nu har jag precis ätit frukost och det blev havregrynsgröt med blåbär och banan! om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt saknat gröten lite. tycker det är ganska gott och framför allt så mättar det bra och man kan ju toppa med massa olika grejer!
(blåbären la jag i när gröten hade kokat upp lite och så mosade jag bara dom)

nu ska jag föna håret och sminka mig osv, sen går jag till emelie! puss /A ♡

GODNATT


ligger äntligen i sängen, såå skönt. sen jag kom hem från "skolan" har jag bara tagit det lugnt, läst lite i min engelskabok och lyssnat på musik typ! emelie skulle ju sovit här men vi bestämde att jag går till henne tidigt imorgon istället för en pluggdejt. så nu ska jag sova så jag kan sova måååånga timmar. har ställt alarm på halv tio ungefär för vill sova ut, så efter våran pluggdejt ska jag till gymmet. ÄNTLIGEN. sen ska jag äta sallad och pussas. längtar!! blir nog en bra torsdag trots en del plugg. men nu är det läggis, puss på er /A ♡

17:32


HERREGUD vad lång denna dagen känns... vaknade hos farfar och farmor och tyvärr så blev det ingen pw. det regnade och hade varit jättegeggigt och svårt att gå i skogen så bestämde mig för att köra det cardiopasset på gymmet imorgon istället! sen började skolan klockan ett och vi har bara haft massa föreläsningar. sitter på den sista nu och efter denna är det en basketmatch vi ska gå på av någon anledning haha innan vi slutar klockan nio ikväll...
efter lunchen innan på peset så var jag, ida, wilma, linn och emelie i idrottshuset och åt godis och kollade på film haha, men sen fick vi lite bråttom... jaja ha en bra kväll! puss /A ♡

MELLANMÅLET TIDIGARE IDAG


smoothie - hallon, blåbär, banan, mjölk och havregryn + hallonkvarg med blåbär
åt detta goda idag efter skolan!! och nu är jag hos farfar och farmor och är proooppmätt efte smörgåstårta och varm choklad haha. typiskt att man alltid ska äta så jävla mycket när man är hahaha... jaja. är supertrött så kommer somna tidigt ikväll, så mysigt att sova här!! ska gå ut på en pw imorgon (om det inte regnar) på morgonen och sen tar jag bussen in till stan där vi ska vara med skolan från kl. 13-21. efter det följer emelie med mig hem oså sover vi hos mig och på torsdag har vi studiedag! kommer bli supeeeer.
hoppas att ni har haft en bra tisdag, puss /A 

TEORI


(bild från engelskan imorse)

sitter just nu på idrotten, vi har teori så det är ganska chill!! när jag kommer hem ska jag äta mellanmål och packa bara sen kör pappa mig till farfar och farmor där jag ska sova inatt. blir jättemysigt! imorgon har vi skola 13-21 då vi ska på lite föreläsningar och kolla på en basketmatch så blir en väldigt lugn dag och får även en lång sovmorgon. dock lär jag vakna ganska tidigt ändå haha... jaja ni får ha en bra tisdag, pus /A ♡

TISDAG


godmorgon! sorry att jag inte bloggade så mycket igår hehe men var hemma hela dagen bara och vilade och pluggade, sen på kvällen fick jag sovsällskap. 
nu har jag gjort mig iordning men ska inte gå till skolan förrens om en halvtimma så tänkte plugga lite innan. ha en bra tisdag, puss /A ♡

Q/A - MIN ÖVERKROPP

Q: skulle du kunna lägga upp en före och efter bild på din överkropps-progress?
A: eftersom att det har gått sådär på gymmet de senaste veckorna och jag inte har tagit bilder på min kropp på ett ganska bra tag så har jag inga direkta "progress-bilder". men om man går in på min fitnessinsta (fitness_alice) så finns det lite såna bilder där!

Q/A - MITT KOSTSCHEMA

Q: jag har kanske missat det,men har du slutat med ditt kostschema? eller tar du en paus?
A: eftersom att min bloggdesign är lite knäpp så kan jag inte länka till inlägget, men skrev ett låååångt inlägg om detta den 17e september! om du läser det får du svar på din fråga. kram!

MONDAY MORNING

godmorgon finisar! idag vaknade jag upp med huvudvärk och halsont, därför blir det varken skola eller träning för min del idag utan ska vila upp mig! med serier och te så är jag nog på banan snart igen. tänkte även att jag ska beta av lite plugg, boka tid för att fixa mina naglar och städa rummet lite (dammsuga och tömma min papperskorg typ). men innan allt detta ska jag gå ner och duscha, måste verkligen tvätta håret!! hoppas att ni får en bra måndag i detta äckelvädret hehe. puss /A 
 
JUSTE, en liten bara: vet att det bara är tråkiga mobilbilder på bloggen nu, men hittar inte laddaren till systemkameran. ska försöka leta efter den någon dag så lovar jag er finare bilder!

SÖNDAGSÅNGEST


one tree hill räddar kvällen /A

SÖNDAGAR SOM DESSA


ätit kebab och firat min kusin där vi också fick massa fika. inte världens nyttigaste helg precis men typ världens godaste. det var roligt att träffa ida idag med som växer massor, min lilla prinsessa ♡♡
det var mysigt att träffa farfar och farmor med. gillar såna här söndagar!!

LUNCH


kyckling, ris och ketchup<3333 haha älskar ketchup. och sallad<3

BANANPANNKAKOR


godmorgon! började denna söndagen med att fixa pannkaksfrukost till mig och pappa. det blev bananpannkakor som vi toppade med blåbär, kokos och kvarg blandat med fun light! gjorde även en smoothie på mjölk, stevia, hallon, banan och havregryn. jättegott verkligen och perfekt start på dagen!
nu sitter jag på bussen påväg till jobbet. jobbar till fyra och efter det blir det lite kalas och plugg! hoppas att ni får en bra söndag, puss /A ♡

GODNATT


nu ligger jag äntligen i sängen efter en riktigt lång dag!! det har varit en väldigt bra dag dock, en av de bästa på länge faktiskt, så jag klagar inte!! men nu ska jag försöka få lite sömn så jag är pigg på att jobba imorgon. efter jobbet ska vi fira min kusin och sen på kvällen ska jag plugga. tänkte även försöka svara på era bloggkommentarer men allt kommer lite i efterhand nu när vi har en hel del i skolan... jaja nu ska jag sova!! puss natti /A ♡

Q/A - MINA JEANS


har fått massa frågor om vart mina jeans är ifrån och dom är från BIK BOK! supersköna är dom!!

HEMMAKVÄLL

blev ändrade planer ikväll så jag kommer bara stanna hemma! lite tråkigt men ändå ganska skönt för är jättetrött, som vanligt på kvällarna haha. men våra grannar kommer över så vi ska äta god mat, kan vara kul att umgås med dom lite också!

de här jeansen och denna berlocken köpte jag på stan idag! fick även med mig ett par svarta jeans hem och tre bh:ar. har på mig detta ikväll och trivs faktiskt jättebra i jeansen! dom är jättesköna och passar perfekt till ett enkelt, vitt linne! använder alltid svarta jeans annars med så är ju kul med någon annan färg!
nu ska jag duka haha, puss /A ♡

JUST NU


har äntligenprickat av alla mina måsten för denna dagen, det vill säga måla naglarna, bädda nya lakan, göra ansiktsmask och plugga. inte jättejobbiga grejer hehe men det ska ändå göras. nu ska jag läsa och äta naturgodis och om en timma ungefär kommer moa hit för lite senare ikväll ska vi iväg! det har varit en jättebra lördag hittils och kvällen blir nog minst lika bra! puss /A ♡

STAN



godmorgon! vaknade jämte emelie imorse oså gick vi upp ganska tidigt för att äta frukost och göra oss iordning.
åkte hemifrån vid nio och nu är jag på torget  med mamma. vi har precis fikat lite och nu ska vi lägga blommor på mormors grav och även gå på stan lite. jag behöver nya underkläder oså tänkte jag även försöka hitta en mössa och någon mysig kofta! puss /A ♡

FREDAGSMYS MED EMELIE



tacos, kladdkaka och filmmys med min fina emelie. perfekt avslut på denna fredagen och en bra början på en bra helg!! puss /A ♡

Q/A - TRÄNING DENNA VECKAN

Q: har du vilat från gymmet denna veckan? har inte sett att du skrivit att du tränat
A: ja det har jag tyvärr! med tanke på att jag inte har mått så bra och sen haft väldigt mycket plugg att prioritera så har jag helt enkelt inte hunnit det. det enda jag har hunnit med är typ en löprunda tror jag? skulle kört rygg och axlar igår men det hann jag inte. skulle blivit för sent att komma i säng vid halv tolv med tanke på att jag började åtta idag. men förhoppningsvis så ska jag köra ett TRX-pass på gymmet med min syster idag. men innan det måste jag vila så huvudvärken går över och så ska jag även hinna plugga lite innan emelie kommer ikväll...

ÄNTLIGEN HELG


äntligen är denna jobbiga dagen över. usch, min huvudvärk har varit värre än någonsin men fick sluta tidigare iallafall så det var skönt! köpte även en vitamin well innan sista lektionen så det blev lite lättare att överleva. nu är jag hemma och har precis ätit fruktsallad. ska lägga mig i sängen en liten stund och bara vila. sen är min huvudvärk förhoppningsvis borta så jag kan gymma innan det är tacomys med emelie ikväll! puss /A ♡

FRUKOST


åt detta till frukost imorse! i glaset är det havregryn, proteinpulver och vatten.
nu sitter jag på tyskan och vill bara HEM. har sån himla huvudvärk och är såå trött trots att jag somnade i hyfsad tid igår. jaja ska kämpa på till halv två och sen är det äntligen helg. puss /A ♡

22:05


kvargdip med morötter och gurka fick bli det sista lilla målet för idag! blev inget oth utan skrev lite dagbok istället och nu ligger jag i sängen och ska kolla tumblr och lyssna på lite musik innan det ÄNTLIGEN är dags för sömn.

SISTA FÖR IDAG


efter att ha pluggat hela eftermiddagen/kvällen fram tills nu (förutom en dusch- och matpaus) så ska jag lägga mig i sängen framför one tree hill! sen ska jag försöka att somna tidigt ikväll för imorgon börjar jag åtta. puss /A ♡

GAMLA MEN BRA

beautiful day - u2
mr. brightside - the killers
save tonight - eagle-eye cherry
solider - gavin degraw
what's the point - johnossi
skinny love - bon iver
push play - miriam bryant
gubben i lådan - daniel adams-ray
pyro - kings of leon
breakfast at tiffany's - deep blue something

MELLIS EFTER EN LÅNG SKOLDAG



detta har jag precis tryckt i mig efter en lång dag i skolan. efter lunch hade vi fyra lektioner och det är så himla segt, men det gick ändå hyffsat snabbt idag!
jaja, tanken var att jag skulle göra proteinbollar när jag kom hem för var så sjukt sugen på det. men smeten blev för kladdig så jag la upp det i en skål och toppade med blåbär istället. det mixade gojset är kvarg, kakao, proteinpulver, jordnötssmör och rågflingor! jättegott faktiskt! nu hade jag mest velat ligga i sängen resten av dagen men idag fick vi ännu mer plugg... och jag vill helst ha så mycket som möjligt gjort innan helgen så ska sätta igång med allt nu! puss /A ♡

VAD VILL NI LÄSA OM?

statistiken har höjts en del de senaste veckorna vilket jag tycker är jätteroligt! så antagligen gillar ni det jag skriver om? men jag tänkte ändå fråga om ni har något särskilt som ni vill att jag ska skriva om? något speciellt ämne, ett speciellt inlägg eller VAD som helst. för jag har ju inget speciellt ämne på själva bloggen. vissa kanske har att dom skriver om bara mode, bara mat, bara träning osv. men jag har ju lite av varje, vilket jag själv tycker är kul eftersom att det inte är alltid jag hinner ta outfitbilder, gå till gymmet osv.
så kommentera gärna om det är något särskilt ni vill att jag ska skriva om så ska jag fixa det!! skulle vara jätteroligt!

MATBILDER

ja eftersom att jag inte äter efter något strikt kostschema längre så täntke jag dela med mig utav vad jag ätit de sista dagarna! dels för att vissa av er kanske vill veta och dels för att ni kanske får lite inspiration! kram kram


smoothie: havregryn, proteinpulver och vatten, ett ägg och två finn crisp med skinka och paprika.

primörsallad med rucolakräm och kyckling
så här gör du:

1. koka quinoan enligt anvisningen på förpackningen och låt svalna
2. rucolakräm: mixa rucolan med créme fraiche, ost och mjölk till en slät kräm. smaka av med peppar.
3. primörsallad: strilma sockerärterna på längden. skala kålrabbin, skär den och löken i tunna skivor eller strimlor.
4. blanda quinoan med grönsakerna och smaka av med salt och peppar. ringla över olivoljan.
5. dela kycklingfiléerna på längden och krydda med salt och peppar. stek dom runt om i matfettet 5-6 minuter.
6. servera salladen med kyckling och rucolakräm

(jag vet att ingredienserna inte syns så väl på bilden och jag kanske har stavat fel eller något haha, men här - http://www.ica.se/recept/primorsallad-med-rucolakram-och-kyckling-716630/ - har ni receptet från ica's hemsida så ni kan kolla där!




caseinkaka
detta receptet har jag lagt upp innan, för jag har gjort kakan till min familj, men lägger upp den igen. åt ju ingenting av den förra gången men var tvungen att testa nu ju för den verkade SÅ GOD, och min famij tyckte ju det med så!! prova denna!!

- blanda 40 g chokladcasein och 2 tsk bakpulver i en skål
- vispa i en annan skål: 3 ägg och 1 dl stevia pösigt
- tillsätt 100 g kvarg och en skvätt vaniljarom/steviadroppar med vaniljsmak/vaniljpulver (vi hade inte det hemma så jag tog vanligt proteinpulver) och fortästt vispa
- häll sedan ner de torra ingredienserna, rör om hela tiden för att undvika klumpar
- rör till sist ner ½ dl mjölk
- häll smeten i en springform
grädda sedan i ugnen på 175 grader i 20 minuter

man kan även tillsätta bär på kakan innan man sätter in den i ugnen (som jag gjorde förra gången) men denna gången valde jag att toppa den med blåbär och kvarg blandat med fun light (smak: pineapple/papaya) EFTER att den hade varit inne i ugnen. den var supergod verkligen och om man vill kan man ju göra halva satsen och äta som mellanmål till exempel! weber gjorde det när jag var hemma hos henne och då hade hon, hallon, cashewnötter och jordnötssmör till. det såg supergott ut också så tror jag ska prova det nästa gång!



naturell kvarg blandat med kakao (ville ha choklod-proteinpulver egentligen och pappa har beställt det, men det har inte kommit än!). sen hade jag hallon, banan och cashewnötter i!! snabbt, enkelt, gott och mättande mellis.




två knäckebröd med banan och en smoothie gjord på hallon, banan, mjölk och is. TROR jag iallafall. hade skrivit upp receptet i mobilen men nu när jag skulle kolla så hade jag visst tagit bort det... kan ha haft proteinpulver och/eller havregryn i också! åt detta till frukost men blev såklart inte så värst på bara det så åt lite caseinkaka efteråt också som hade blivit över sen dagen innan hehe.


naturell kvarg med kakao, blåbär och havregryn

DAGENS OUTFIT


armband - thomas sabo, tröja - elinas från bik bok, väst - hollister, jeans - bik bok, och mina johnny bulls till detta!

slutar fyra idag och då ska jag hem och plugga hela eftermiddagen, men förhoppningsvis hinner jag med ett gympass ikväll! blir isåfall överkropp av något slag. men uppdateringen på bloggen kanske inte blir jättebra idag så ni får ha en bra torsdag! puss /A 

PANNKAKSFRUKOST EFTER LÖPRUNDA

hej på er, hoppas att ni har/har haft en bra morgon!! jag gick upp vid tjugo i åtta ungefär och tanken då var att jag skulle ta en powerwalk, men när jag kom utanför dörren så ändrade jag mig. så jag tog faktiskt en löprunda istället! jag har inte sprungit på flera månader så det blev ingen lång runda men det gick ändå bättre än jag trott så jag är nöjd ändå! när jag kom tillbaka hem igen så duschade jag och sen fixade jag frukost. det blev pannkakor och smothie, recepten hittar ni under bilderna nedan:




smoothie
mjölk
is
havregryn
proteinpulver (smak - stracciatella)
kokos
äggvita

bananpannkakor
1 banan
4 ägg
stek i plättlagg i kokosolja på medelvärme

EN VÄLDIGT BRA DAG


hej på er!! tänkte bara skriva att jag ligger i sängen nu efter en av de bästa dagarna på länge. är så himla glad just nu! men ska försöka sova så att jag kan gå ut på en pw innan skolan imorgon. förhoppningsvis är jag taggad på det. ska bara försöka klura ut någon god frukost först att äta efteråt så jag har något att se fram emot haha!
förresten - imorgon tänkte jag försöka lägga upp lite bilder och recept på vad jag ätit de senaste dagarna. men först har jag en inlämning och en läxa som måste bli färdig! puss /A ♡

ETT SVÅRT MEN BEHÖVLIGT BESLUT

okej jag vet inte riktigt hur jag ska börja. men jag ska försöka förklara så bra som möjligt så det inte blir fel... detta är inte lätt att skriva, men jag känner ändå att jag vill göra det eftersom att ni är några stycken som läser min blogg och om jag inte förklarar så kommer jag antagligen att få en hel del frågor och "kritik" osv kring detta. så jag ska som sagt försöka att formulera det så bra som möjligt och sen är jag tacksam över om jag inte får påhopp eller något. för jag kommer inte orka läsa det och jag kommer inte ta åt mig. men läs detta inlägget och ställ era frågor efteråt isåfall!
som ni vet så har jag gått på ett speciellt kostschema i drygt en månad och det har gått bra, jag har följt precis allt till 100% och det fick jag även bekräftat när jag var på återbesök hos min kostrådgivare i fredags. MEN sen ungefär en vecka tillbaka har jag inte mått alls bra. jag har somnat sent några kvällar i rad (sent för mig är efter 23:20 typ...) som ni kanske har märkt, jag har inte lagt upp några bilder från gymmet. utan endast några på typ celsius, kvarg, kyckling, men annars mest på mig själv liksom. och anledningen till detta är för att jag inte kommer att fortsätta med kostschemat. om jag hade följt det till punkt och pricka hade jag kunnat tävla redan i vår/sommar, faktiskt. jag blev självklart jättetaggad och glad när jag fick höra det, men inget är värt det om man inte är lycklig. och jag verkligen inte mått bra det senaste. jag har varit ledsen och nere varje dag. och det har inte hänt något personligt, alltså har inte bråkat med någon, inte förlorat någon nära vän eller något sånt. utan det har varit på grund av stress. jag har verkligen bara velat ligga i sängen hela dagarna. och förutom att gå i skolan så har jag inte gjort mycket mer.
som ni såg i måndags till exempel - jag hade en hel lista (det jag printade var ungefär en tredjedel, ni fattar om ni ser inlägget) på massa saker jag skulle hinna göra igår. och så har nästan varje dag varit för mig. visst, inte på helgerna, men det är också för att det är enda gången jag verkligen har kunnat koppla av, därför har jag inte heller orkat göra något med några kompisar. jag var varit jättesliten och helt utslagen. jag har varit så himla låst vid detta kostschemat, att när jag åt ett äpple i lördags på morgonen (ska inte gör det då egentligen) kände jag mig så himla dålig, eftersom att det inte ingick i mitt kostschema att äta ett äpple på förmiddagen.
och så ska man verkligen INTE känna. mina föräldrar blev oroliga när de hörde detta och därför har jag pratat med dom om detta och de tyckte också att detta var ett bra beslut, för de vill såklart att jag ska må bra. och JAG VILL må bra!! jag har inte ens orkat träna för jag har inte haft någon motivation alls till det. jag har inte tyckt att något har varit roligt. i helgen tvingade jag mig själv till gymmet och det kändes väl lite bättre när jag väl var där men träning ska vara ROLIGT, man ska träna för att man VILL det, och inte något annat. därför har jag inte tränat måndag, tisdag eller onsdag (alltså idag) denna veckan. jag har inte hunnit helt enkelt med tanke på att mina dagar oftast börjar intensivt vid sju på morgonen och inte förrens tio, halv elva kan jag lägga mig i sängen på kvällen och koppla av några minuter.
sen jag började med mitt kostschema har mina dagar varit nästan exakt likadana, från dag till dag, varje vecka. jag går upp tidigt för att antingen träna eller plugga innan skolan. sen går jag kanske i skolan till fyra och efter det ska jag plugga, duscha, träna, kanske fixa matlådor, plugga mer, planera morgondagen, packa upp, packa ner, äta osv. listan kan göras låååång. och de första veckorna med nya kostschemat, då hade jag inte alls så mycket i skolan som vi har nu, men vi har flera prov och även några inlämningar nu. och jag känner att - jag kan inte lägga såhär jävla stor press på mig själv som jag har gjort de senaste veckorna, för det funkar inte i längden. jag ska göra mig själv stolt, jag ska må bra, jag ska vara glad. har jag varit det? NEJ. jag har gråtit varje dag nästan, inte orkat göra något, varit arg och tjurig, börjat gråta över massa småsaker. jag har helt enkelt lagt FÖR MYCKET fokus på kosten. och ska man prestera bra på både gymmet och i skolan, samt hålla humöret uppe, då funkar inte det. så jag har funderat några dagar och igår bestämde jag mig för att jag ska skjuta fram tävlingen. jag ger alltså INTE upp. jag kommer fortfarande äta nyttigt men ändå äta sådant som jag är sugen på. jag kommer äta när jag är hungrig, istället för att jag måste tänka "nej jag får inte äta förrens om en timma". är jag sugen på godis en fredagkväll så kommer jag äta det. dock ska jag ju självklart försöka att bara äta det en gång i veckan. pizza och annan snabbmat då? kommer jag troligen inte äta så ofta med tanke på att de andra i min familj aldrig gör det heller. det är väl typ om ingen orkar laga mat, men det händer i stort sett aldrig.
men jag har ju hållt mig från godis, pizza, chips, läsk, fika osv i snart en och en halv månad, så jag känner att jag ska försöka att inte äta det på ett tag heller. alltså ha typ som "nyttiga" dagar. men jag kommer nog inte sätta något mål på när jag får äta godis igen. utan är jag sugen på det en fredagkväll, då får jag äta det, till en måttlig mängd.
jag kommer även ta med matlådor till skolan de dagar då jag VET att det är äcklig mat eller mat som jag av någon anledning helt enkelt inte vill äta. då ska jag försöka att ta med mig till exempel nötfärs/lax/kyckling och ris istället! för annars blir det att jag inte äter någonting och det är verkligen inte bra. sen äter våran familj väldigt bra mat hemma. vi har aldrig chips, godis eller glass hemma i köksskåpen, om det inte är för att vi har haft gäster kanske eller något sånt. men det är inte så att mamma köper hem det varje fredag liksom eftersom att ingen knappt äter det! isåfall går jag och köper det själv om jag blir sugen. jag kommer även ha mer tid till träning, om det inte kommer plugg före såklart, för skolan måste gå först. men jag kommer inte behöva lägga ner tid på att stå och fixa mat i flera timmar på söndagen. för dom timmarna kommer att gå åt plugg och att träna på gymmet istället.
när jag tog detta beslutet, så kände jag att klumpen i magen lättade lite och jag bär nu inte heller en lika tung börda på mina axlar. så det känns skönt, jag känner mig faktiskt lite gladare. och jag har absolut inget behov av att få äta godis osv. jag kommer fortfarande använda en del kosttillskott, som till exempel casein och proteinpulver. och någon gång kanske jag äter nötfärs och ris till middag, eller kyckling och ris till lunch! ni fattar?
men det jag känner främst är att - jag är 17 år, nu har jag testat att börja dieta inför att kunna börja tävlingsdieta, eller hur man ska säga? så jag vet att jag kommer klara det MEN det får bli när jag har flyttat hemifrån och har ett jobb, inte går i skolan osv. för jag tänker absolut INTE ge upp min dröm. det vägrar jag att göra. men jag känner att resan mot målet ska vara rolig så man känner att man är stolt och nöjd och kanske vill göra det flera gånger liksom. det ska vara något man ser tillbaka på och tänker "gud vad roligt jag hade, skulle vilja göra det igen någon gång", inte "usch vad jobbigt det var, vad dåligt jag mådde".

EN LÅNG DAG


hej på er! hoppas att allt är bra med er! jag mår bra men är ganska trött och sliten, det har varit en lååång dag idag. åkte som sagt till weber efter skolan. pluggade och fick faktiskt lite gjort. vi hade inte setts på ett tag heller så var ju tvugna att snacka lite hehe. sen åkte jag med pappa hem vid halv sju ungefär. åt middag precis när jag kom hem och sen har jag bara pluggat resten av kvällen. därför har det inte blivit någon bloggning, hoppas att ni förståe det! måste prioritera skolan först eftersom att den är viktigast just nu.
nu är det tisdagkväll iallafall och soom jag har längtat tills imorgon!! det är en helt okej skoldag. eller det är bara tråkiga lektioner haha men vi går 9:50-14:30 bara så det funkar! innan skolan ska jag träna hemma lite med några appar och efter skolan ska jag plugga men även göra två andra roliga grejer! vill dock inte skriva något om de grejerna på bloggen än. men jag tror inte att det blir så mycket bloggning iallafall, men det märker vi imorgon! ska försöka att uppdatera innan skolan iallafall. men nu ska jag äntligen inta sängen, puss /A ♡

NY VÄST


denna västen från hollister köpte jag utav min fina vän tea på hennes bloppis! tänkte att ni kanske vill veta vad mina inköp kommer ifrån haha. hon och nellie har iallafall ett instagramkonto där de säljer lite kläder! så kolla in där och se om ni hittar något som passar, vissa grejer är helt nya!! teanellie_bloppis
heter deras instakonto!
tea gör även gélenaglar till ett bra pris. har gjort hos henne en gång, eller om det är två kanske? aa två tror jag! iallafall, det var precis när hon var nybörjare och jag blev supernöjd! så ni som är intresserade av det kan ju kolla in hennes blogg: teaspjuths.blogg.se så kan ni ta kontakt med henne där!

annars är jag iallafall jättenöjd med västen! den är skön, den är fodrad inuti, snygg och sitter perfekt på mig! plus att det är ju en bra färg för man kan ha vad för tröja som helst under i stort sätt! så denna kommer användas flitigt i höst! 

på lördag ska jag nog till stan med mamma med för båda behöver kolla på lite grejer. ska försöka hitta en ny mössa bland annat, så om ni vet någon bra affär som har mössor få ni gärna tipsa, eller hemsida eller vad som helst! letar efter en sån där vanlig beige eller svart mössa med en tofs på haha, tofs-bulle-klump typ, jag tror att ni fattar??

GODMORGON

godmorgon! jag vaknade för en liten stund sen men ligger fortfarande i sängen, har bara läst bloggar och kollat twitter osv. tänkte bara berätta lite om hur min dag ser ut! börjar halv elva och innan det ska jag duscha håret och plugga lite. när jag har slutat vid fyra så går jag hem och bara äter lite mellis och duschar kroppen (pga sista lektionen är idrott) innan jag åker till weber. ska bara plugga och hänga typ! sen om jag hinner ikväll (för jag vill verkligen få så mycket plugg som möjligt gjort så jag kommer att prioritera det nu) så kanske jag kör mage och rumpa samt lite cardio med elina. annars kanske jag bara tar en promenad eller något men det beror på som sagt vad jag hinner! har en hel lista på massa småsaker jag ska hinna med idag också, bland annat fixa lite blogginlägg.
men nu vet ni hur min dag ser ut och därför kanske det inte blir jätteroliga blogginlägg idag, men det märker vi! ha en bra tisdag, puss /A ♡




ÄNNU EN SEN KVÄLL


fick smset ovan av emelie innan och blev jätteglad verkligen! sånt värmer i hjärtat och behövde få höra det ikväll!

om ni kanske undrar varför det är lite dåligt med bloggning och inte så roliga inlägg, så lovar jag er en bättre förklaring snart men inte ikväll för ska sova nu. och det har varit en dag full av massa plugg och även matlagning. lär inte hinna de närmaste dagarna heller. men har inte bloggpaus bara för det, utan fortsätter att uppdatera när jag känner för det! så blir ganska mycket som vanligt iallafall. ville bara skriva det. ni äger!! puss

MELLIS


mellanmål är typ det godaste som finns<333 nu ska det pluggas i några timmar och ikväll ska jag laga jättegod middag till familjen! puss /A ♡

(i kvargburken är det naturell kvarg blandat med lite persika/passion)

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

blus från lager157 och skinnjackan är emelies

idag är det måndag, ny vecka och nya möjligheter! igår var inte en jättebra kväll men jag somnade till slut, ganska sent men hade inställd yoga imorse så började elva istället för åtta vilket var väldigt skönt. sitter på religionen nu och har även matte sen innan jag slutar vid fyra. då ska jag hem och plugga ännu mer så blir inget gym idag troligtvis. puss /A.

Q/A - VAR JAG JOBBAR

Q: vart jobbar du nånstans och hur fick du det jobbet?
A:
jag jobbar som telefonförsäljare på ett företag som heter wecall! min kompis emma jobbade där innan så hon gav mig chefens nummer så ringde jag honom och bokade en intervju. sen gick jag en utbildning på några timmar och efter det fick jag börja jobba! trivs riktigt bra på jobbet med mina jobbarkompisar osv. det är inte lika roligt när man inte säljer något såklart, men när man skickar iväg massa sälj så är det såklart jätteroligt och man lär sig något nytt varje dag!

Q/A - OM NI FÅR ÄTA SYLT

Q: är det okej att äta sylt nu under utmaningen (ex. sylt på gröten)?
A: ja det är det!

20:29


hej på er! idag har varit en ganska bra dag!! på jobbet och gymmet gick det bra och sen hade vi det jättemysigt hos farfar och farmor. nu är vi hemma igen och jag ska äta lite och även plugga en stund.
kommer nog somna ganska tidigt idag för är jättetrött och imorgon är det skola 8-16 som gäller innan jag ska hem och plugga ännu mer... ska även laga mat till familjen imorgon så blir nog inget gym för min del. men nu ska jag ta tag i plugget en stund! hoppas att ni har haft en bra söndag, puss /A ♡

DAGENS LUNCH


jag brukar inte lägga upp snapchat-bilder på bloggen haha för tycker det är ganska fult men var så hungrig så orkade inte ta någon vanlig bild efter denna heheh... iallafall så är det kyckling med currykrydda och ris och grönsaker! det var sjukt gott faktiskt trots att jag äter samma sak varje dag haha. men älskar kyckling så klagar ju inte!
nu är min lunch iallafall slut så ska återgå till jobbet. är väldigt taggad på att gymma så jag hoppas att de här två sista timmarna går fort. vad gör ni idag? puss /A ♡

SÖNDAG


godmorgon! idag gick jag upp tidigt för att duscha håret och städa rummet lite innan jobbet. har ätit frukost och gjort mig iordning nu och har lite dötid innan jag måste gå till bussen, så ligger i sängen och dricker celsius och kollar på one tree hill. jobbar till fyra och efter det ska jag till gymmet och sen åker jag till farfar och farmor med pappa och ebba en liten sväng! ha en bra söndag, puss /A ♡

Q/A - VAD JAG ÄTER TILL FRUKOST

Q: vad brukar du äta till frukost?
A: ett ägg och så mixar jag havregryn och proteinpulver med vatten och dricker!

JUST NU


sitter just nu i soffan och äter kvarg och äpple. läste precis ut en bok, som jag också började på idag haha... vilket tyder på att jag inte gjort särskilt mycket vettigt idag. efter gympasset imorse så la jag mig i soffan och somnade framför one tree hill i typ en timma. sen åt jag mat och övningskörde med mamma! men nu ska jag plugga en stund innan jag lägger mig i soffan igen för resten av kvällen hehe. en lugn och skön lördag var precis vad jag behövde! puss /A ♡

BRÖST OCH TRICEPS PÅ RACKETCENTRUM

godmorgon! idag vaknade jag strax innan åtta vilket faktiskt var väldigt skönt! jag gick upp och åt frukost och chillade lite innan jag tog cykeln till racketcentrum för ett gympass. egentligen vilar jag ju från gymmet på både lördagar och söndagar men eftersom att jag inte tränade varken i onadags eller torsdags så får jag ta igen de passen nu! så idag är det bröst och triceps på schemat.


jag har precis blivit färdig med styrkan och här är de övningarna jag körde:
bröst:
bänkpress
bröstpress
armadduktion i cable
peck deck

triceps:
drag med rep över huvudet i cable
press ner med rep i cable
armsträckning (maskin)
lyft med hantel bakom huvudet

sedan avslutade jag med vanliga breda armhävningar och tricepsarmhävningar! det brände rejält men gud vad bra det gick!!



just nu står jag på löpbandet. går i jättehög lutning på låg fart. har inte cardio på schemat idag men går bara för att jag tänkte blogga och så dricker jag även mitt BCAA och glutamine som jag alltid gör efter varje gympass. så ska cykla hem när jag har druckit upp det tänkte jag!
då ska jag först bädda nya lakan och städa sedan duscha och fixa mig lite. efter det tar jag tag i plugget och sedan i eftermiddag ska jag hinna övningsköra lite med mamma med! ha en fin lördag, puss /A ♡

PLANER FÖR MORGONDAGEN

imorgon är det lördag och det jag hade tänkt att försöka hinna/orka är:
- plugga
- bädda nya lakan
- städa mitt rum
- gymma
- göra ansiktsmask (kanske, gör det på söndag annars)
- kolla på one tree hill (vill bli färdig med den, för tredje gången hehe)



struntade i att kolla på beck för blev så himla trött så ska faktiskt sova nu. vill försöka att inte sova allt för länge imorgon så jag kan få så mycket som möjligt gjort! så med detta inlägget säger jag godnatt. puss /A ♡

SOFFAN


har fixat matlådor hela kvällen. innan hämtade jag också ut min mjukisdress från cubus som äntligen kommit, den på bildera här ovan! färgerna ser lite olika ut pga olika ljus men den är rosa iallafall och inte lila.
nu ligger jag i soffan och kollar på criminal minds med pappa, om en halvtimma börjar beck och då ska vi kolla på det! hoppas att ni har haft en bra fredagkväll. puss /A ♡

TVÅ PÅ MAT



bild på middagen jag åt idag i sängen framför one tree hill // lite av det jag köpte på willys med pappa

FEMTIO FRÅGOR OM MIG

1. vad är ditt fullständiga namn? alice viktoria karlsson bomberg
2. hur gammal är du? 17
3. vart bor du? jönköping
4. din naturliga hårfärg? den jag har nu, aldrig färgat/tonat/slingat
5. ögonfärg? blå
6. hur lång är du? längesen jag mätte mig men antar att jag inte har växt så typ 175 cm
7. kär? nej
8. singel eller upptagen? singel
9. när och vem kysste du senast? en kille vars namn jag inte tänker nämna hahah men för typ en och en halv månad sen eller något var det väl
10. vem delade du senast säng med? minns inte men säkert emelie eller weber haha
11. när hade du ditt senaste förhållade? i våras
12. har du haft något seriöst förhållande? ja det jag hade då var väldigt seriöst
13. när träffade du senast en kille seriöst? hehe jaadu
14. dumpat någon? aaa
15. blivit dumpad? ja fyfan
17. vad var dina två senaste skickade sms och till vilka? "mamma när kommer du hem för vill att du ska värma min mat ♡♡♡♡" till mamma (låg i sängen och orkade inte gå ut i köket haha) och "eller vad har du och g bestämt?" till elina
18. dina två senaste inkomna? "aa bra! ♡" från elina och "lugnt ♡" från denise
19. senaste bilden du skickade på sms? en bild på emelie - till emelie hahahah
20. senaste bilden du fick? screenshot på en konversation av weber hahahah typiskt tjejer
21. favoritfärg? rosa, vitt, svart och grått. men beror på vad! på inredning är det typ vitt och silver, på kläder är det svart och på lakan, mobilskal, nagellack osv är det rosa hehe så liiite olika
22. favoritfilm? love and other drugs tror jag!
23. vad gillar du mest med dig själv? att jag har lätt för att förlåta folk, vilket kan vara dåligt ibland, men oftast har det varit bra
24. vad gillar du minst med dig själv? att jag har kort stubin så får damp hela tiden, så tänk när jag och elina är tillsammans... hahahah oherregud alltså
25. nämn en person som du aldrig skulle klara dig utan? skitsvårt att välja bara en såklart men måste nog säga min kära lillasyster
26. en person du älskar? min saknade lilla mormor
27. en person du hatar? jag skulle nog inte säga att jag hatar den personen, men ogillar den starkt. skulle dock aldrig skriva vem haha
28. fest eller myskväll? det beror på vilket humör jag är på och om det är fredag eller lördag med tanke på att jag jobbar på söndagarna haha och vem jag isåfall skulle vara med
29. när kramade du någon senast? igår tror jag? eller minns fan inte? fan va synd
30. skostorlek? 39/40 haha alla blir helt chockade när jag säger det för dom tycker det är skitstort
31. har du någon gång busringt någon? JAAA askul när man har liten ju hahah
32. vad tänker du på just nu? om jag ska plugga ikväll eller kolla film med mamma haha borde jag ens fundera på det??
33. vem tänker du på just nu? började tänka på emelie haha
34. har du några tatueringar? nej men ska verkligen skaffa!!! redan planerat tre stycken haha
35. piercingar? tre i högerörat och ett i vänster, ska nog ta ett till i det vänstra inom en snar framtid
36. vem är mest lik dig? till utseendet så är det min syster och till beteendet så är jag verkligen en blandning av mamma och pappa haha
37. vad gjorde du senast? handlade mat med pappa, BÄSTA vardagssysslan, love it
38. vad ska du göra idag? äta (snart<3), plugga (kanske), kolla film och baaara chilla, så skönt
39. vad har du på dig nu? linne och trosor
40. hur har du ditt hår just nu? utsläppt
41. vad åt du senast? nötsfärs, ris och grönsaker
42. vad vill du ha just nu? pussar, pommes och körkort hahahah
43. vad köpte du senast? kvarg, kyckling, köttbullar, celsius, digestivekex, proteinbars, majs och tomater, inte allt till mig dock haha, tyvärr
44. namnen på de 3 senaste inkomna på din snapchat? skoldenjaoo, albineklof, ebbabomberg
45. namnen på de 3 senaste du skickat till på din snapchat? skoldenjaoo, ebbabomberg, tidqvist9
46. tränar du ibland? sju pass i veckan
47. när går du och lägger dig? runt nio, tio, på helgen någon timma senare
48. vad är klockan? 19:18
49. gillar du lukten av bensin? NEJ, får huvudvärk av det fyfan
50. hur bra är ditt liv från 1-10? en 8a tror jag

UPDATE: JUST NU


ligger i sängen och kollar på remember me, så fin film!! jag önskar dock att jag hade lite motivation till att plugga men har världens huvudvärk och ingen ork alls. så får helt enkelt ta tag i det när jag orkar! det är ingen brådska ändå, skulle bara vara skönt att bli färdig så har man det gjort sen! men jag klagar inte över att kolla på film så tänker nog fortsätta med det resten av kvällen. jag hoppas att huvudvärken släpper snart iallafall! ha en fin fredag, puss /A ♡

GLAD OCH NÖJD

nu är jag hemma igen! eller har varit hemma i en timma ungefär men inte orkat blogga förrens nu hehe. iallafall så gick det jättebra hos min kostrådgivare. oså tog det inte mer än fem minuter vilket var skönt för har haft huvudvärk hela dagen så ville mest bara hem hehe...
iallafall så ska jag fortsätta med samma mat nu en månad till (då jag ska till honom igen), just för att det ska hinna bli en bra balans eller hur man ska säga! jag tycker det är väldigt skönt faktiskt för nu har jag kommit in i detta. jag vet exakt utantill hur mycket allt ska väga, jag behöver inte kolla på pappret längre som han gav mig första gången likom. det var väldigt stressande, svårt och jobbigt med allt sånt typ första veckan. så det är skönt att slippa börja med något nytt nu. jag är glad och nöjd över att han tyckte att jag hade gjort ett bra jobb, vilket jag vet att jag har gjort eftersom att jag verkligen har skött kosten. så det är jag stolt över! det känns också sjukt att det redan har gått en månad men även roligt för jag har sett resultat och ärligt talat så trodde jag inte det skulle vara såhär lätt som det är att sköta ett så strikt kostschema. det är klart att jag är sötsugen och så ibland, mest uttråkad egentligen kanske haha och då vill jag äta. MEN jag har ett mål och det ska jag fan nå, det har jag bestämt mig för!
det ska bli riktigt roligt att se hur resultaten är efter en månad framåt, alltså i oktober! och även hur vi kommer fortsätta då. är så nyfiken på hur jag ser ut i kroppen om ett halvår. detta är så himla spännande!


HELG


äntligen är det helg igen och det har nog aldrig varit så skönt som nu. gick upp tjugo över fem imorse för att gå på indoor walking på gymmet. det var riktigt svettigt och BRÄNDE verkligen i benen. sen började skolan vid åtta och så slutade jag kvart i ett! har bara varit hemma och ätit mellanmål och packat upp lite snabbt. är påväg till stan nu för att träffa min kostrådgivare igen. efter det ska jag till weber och bara chilla lite med henne. puss /A ♡

22:01



blir ett snabbt litet inlägg nu för ligger i sängen redo att sova! men idag har jag iallafall legat i sängen nästan hela kvällen. har mest pluggat och typ kollat en halv film. bokade även in ett pass på gymmet. sååå ska sova nu för imorgon ringer klockan 05:20 för ett indoor walking-pass! får hoppas att jag kommer upp hehe men det ska nog gå bra. det har ju gått innan så! jaja, ska sova nu och drömma om att det äntligen är helg imorgon<333 puss /A ♡

TUMBLR

sadnlucky.tumblr.com

LUGN SKOLDAG



två bilder från min morgon-pw!

hej på er! började som sagt dagen med en morgon-pw uppe vid elmia. det blev en runda på drygt 35 minuter. efter det gjorde jag mig iordning och sen pluggade jag en stund innan jag cyklade till skolan. vi hade bara svenska och sen har vi varit och lyssnat på olika partier. ganska intressant faktiskt! men nu sitter vi och lyssnar på en politisk debatt, vilket inte är lika kul... men hellre detta än vanliga lektioner antar jag.
är trött och hungrig så ska äta så fort jag kommer hem! sen ska jag till gymmet, förhoppningsvis med min syster. annars tränar jag själv. men är riktigt pepp på att gymma faktiskt, längtar!! puss /A ♡

INNAN MORGONCARDION

dricker celsius och kollar på one tree hill innan jag ska gå ut på en pw. det ser ut att vara jävligt kallt ute hehe så skulle hellre gå inomhus egentligen men ändå inte. det var längesen jag gick ute och det är ganska skönt att göra det! puss /A ♡

Q/A - VAD MIN SYSTER HAR FÖR GYMKORT

Q: vad har din syster för typ av kort på nordic wellness?
A:
 mamma är medlem på groupon och där får hon erbjudande ibland. en gång från NW, så då passade hon på att köpa gymkort till mig och ebba på det här erbjudandet! jag tror att ebba har samma som mig. årskort, då man får träna på alla klubbar, gå på pass, träna i gymmet osv!

LOCKIGT HÅR

kom precis hem från en mysig eftermiddag/kväll hos emelie! plugget gick bra men vi hann även prata, mysa och prova massa kläder haha? hon lockade även mitt hår precis innan jag gick hem!



vet inte om jag trivs i det men hon är duktig på att locka iallafall! får se om det håller sig under natten och morgoncardion imorgon, annars plattar jag nog det innan skolan.
nu har jag iallafall precis ätit. ska koka ägg, svara på en bloggkommentar, planera morgondagen lite och sen sooooova. puss /A ♡

HOS EMELIE



efter skolan åkte jag till a6 med emelie, vi skulle åkt till stan också men det orkade jag inte. fick med mig en topp hem bland annat som jag kan visa sen! nu är vi hos emelie och pluggar. ska hem om en timma och äta mat, ska nog plugga lite tyskaglosor med för här har jag bara hållt på med en inlämning! sen tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen. puss /A ♡

DAGENS: OUTFIT OCH PLANER


t-shirt - lager 157, väska - tessie, jeans - bik bok och till detta en svart skinnjacka!

började 9:50 och slutar 14:30. ska till a6 och stan då med emelie och kolla på lite grejer, måste bland annat köpa nya jeans! när jag kommer hem ska jag plugga resten av kvällen! ha en bra onsdag, puss /A ♡

ÖVERLEVDE

japp. jag överlevde denna dagen med. den började SKIT verkligen. men cyklade upp till willys innan skolan och köpte en celsius som jag drack på första lektionen. och första lektionen (som brukar vara ganska tråkig...) var knappt jobbig! och på engelskalektionen började vi med en inlämning som gick jättebra faktiskt. sen hade vi matte och det var kul för alla hade damp på läraren haha.. avslutade dagen med orientering på idrotten. var tillsammans med ida då och vi var ett bra team så även den lektionen gick snabbt! hon följde med mig hem en snabbis sen innan hon skulle iväg och jag skulle gymma.
körde ben, rumpa och vader med min syster. det gick mycket bättre än jag trott faktiskt! taggade till med bra musik på gymmet och gjorde alla övningar som vi tänkt. vi stretchade till och med efter. brukar alltid slarva med det men idag gick det bra och jag gjorde lite olika övningar som kändes super! tyvärr så tog vi inga bilder under passet, vilket jag ångrar lite nu... men det får bli några på fredag när jag kör ben med elina! ska försöka filma lite då för tror aldrig jag har gjort det på något benpass? IALLAFALL. var helt slut efter benpasset idag. kände mig som en tomat verkligen, dock syntes det inte lika mycket på bild som jag trodde haha...
 
 
kom hem för lite mer än en timma sen. käkade och duschade direkt och FAN va gott det är med mat efter att man har gymmat alltså. slängde nästan i mig allt hehe, var så grymt hungrig! när jag hade duschat så tog jag på mig mjukis och nu ligger jag i sängen. har tänt ljus och ligger under täcket och lyssnar på musik. men nu ska jag plugga och även hjälpa en tjej med ett kostschema! det är så kul att ni frågar mig om sånt trots att jag verkligen inte är något proffs. men är det något ni undrar över, så tveka inte att fråga!
nu ska jag ta tag i livet lite innan det är läggdags. puss /A 

LITE PEPP TILL DENNA DAGEN

"'cause sometimes you just feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
but you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse."

detta är början på eminem's låt 'till I collapse och jag tänkte tipsa er om den, ni som inte hört den, eller hört den men inte tänkt på texten, för detta är faktiskt en svinbra låt att lyssna på för att bli lite extra taggad till gymmet. eller skolan, eller jobbet, eller vad som helst! jag hade en skitmorgon men lyssnade på denna låten påväg till skolan och jag fick faktiskt rysningar. tycker denna läten är svinbra, om inte minst texten, speciellt i början!
så lyssna på den när ni vill bli lite extra taggade till erat gympass, en lång skoldag, ett segt arbetspass, en hög full av plugg eller vad som helst. för en sak som är värre än att ge upp är fan att inte ens försöka. kom ihåg det!


ha en bra tisdag nu! försök att göra denna dagen så bra som möjligt trots att ni kanske bara vill gå hem och lägga er i sängen (som jag hehe...). men tänk vad skönt när ni lägger er i sängen ikväll och faktiskt ska sova, att känna att ni klarade av denna jobbiga dagen! 

SKIT-TISDAG


morgoncardio på racketcentrum imorse och nu skola. är tjurig och trött så ska dricka en celsius så fort jag kommer till skolan för att inte somna. självklart slutar vi fyra idag också och med orientering. som jag hatar mest av allt<33 men får väl se fram emot gympasset sen med min syster! puss /A ♡

FRÅN DÅLIG DAG TILL BRA KVÄLL



med bästa uppladdningen, alltså grönsaker, ris och nötfärs (<33), så åkte jag till gymmet trots allt! blev piggare efter middagen och kände att jag alltid kan åka till gymmet och så märker jag då hur det känns. och nu är jag färdig! körde ett bra axelpass samt en magövning efteråt för ville med min buss hehe... passet var inte perfekt men absolut inte dåligt. det blev bra tryck i axlarna och körde med de vikterna jag brukar köra med! köra även side raise i cable som jag inte gjort på såå länge. fick ju ont av den så har inte kört den på jättelänge. men idag gick det bra faktiskt och tycker att den tar så himla bra med så ville prova! ska försöka att lägga upp video på den sen på min instagram för filmade faktiskt.
men nu ska jag hem och äta (igen<3), tvätta bort sminket (duscha gjorde jag på gymmet!), svara på ett mejl, plugga och sen äntligen sova efter denna otroligt långa dagen! hoppas att ni har haft en bra måndag, puss /A ♡

HEMMA



kom hem från skolan för en timma sen ungefär! ligger just nu i sängen och har precis ätit mellanmål. blev inget gym för min del. känner att jag måste vila för både kroppen och hjärnan säger emot. ska iallafall ligga i sängen en stund till så får jag se om jag åker till gymmet lite senare. det är ju trots mitt favoritpass jag kör på måndagar! så kanske åker ner och kör lite axlar iallafall. men vi får se sen. puss /A ♡

MÅNDAG



idag var det inte lätt att gå upp. var så jäävla trött och att det regnade gjorde ju inte saken bättre... men kom upp i tid ändå och hade till och med lite dötid hemma, så skönt! har även skönaste kläderna på mig så ska nog överleva denna månaden med.
jag började dagen med yoga (som är mitt individuella val) i en timma och nu har vi håltimma till 11:10. har tre lektioner då och så lunch emellan med såklart!
slutar vid fyra och då ska jag bara hem och äta innan jag åker ner till gymmet. skulle tränat själv först egentligen men kommer köra med weber så ska försöka fota några övningar och kanske filma till och med. men mycket av mina axel- och magpass har ni sett så jag får se hur det blir med det!
jaja nu ska jag fortsätta plugga, försöker ta vara på håltimman hehe. puss /A ♡

BUSY DAY

hej på er!! min kväll har varit fullsmäckad verkligen. inte så stressig men har gjort saker hela tiden typ. blev dock färdig med allt på min att göra-lista för idag innan kl 21. så kunde koppla av i soffan en liten stund!

såhär ser mina kycklinglådor ut! gjorde såklart fler än två men dom fick inte vara med på bild. stekte även maaassa nötfärs samt kokade flera portioner ris. frös in allt i lådor så att det bara är att ta fram att värma sen. tror jag har till hela veckan nu faktiskt, iallafall fram till fredag, så skönt! så nu de kommande dagarna slipper jag att tänka på att laga mat. kycklingen gör jag i ugnen och så kryddar jag den med curry, för er som undrar!

nu ligger jag i sängen. lyssnar på mysig sovmusik och har faktiskt kollat alla sociala medier och sagt godnatt till de jag smsat med så ska strax sova! imorgon väntas en lång skoldag 8:20-16:00, men det ska jag nog orka om jag bara somnar ganska snart! får väl se fram emot favoritpasset sen på gymmet på eftermiddagen. puss /A ♡

MITT TRÄNINGSSCHEMA

jag har fått mejl och även kommenterarer av er ifall jag inte kan visa mitt träningsschema! och självklart kan jag det, dock skriver jag inte upp hur passen brukar se ut eller liknande. utan helt enkelt bara hur en vanlig träningsvecka ser ut för mig nu för tiden!
 
måndag: axlar och mage (nästan alltid på eftermiddagen)
tisdag: morgoncardio i form av pw 45 minuter och ben (lår och vader alltså) och rumpa (på eftermiddagen)
onsdag: bröst och triceps (helst på morgonen så att jag kan göra annat än att träna efter skolan, t.ex. plugga)
torsdag: morgoncardio i form av pw 45 minuter och rygg och biceps (på eftermiddagen)
fredag: ben (lår och vader alltså), rumpa och mage (direkt efter skolan eller senare på eftermiddagen)
lördag: vila
söndag: vila/pw
 
anders (han som jag fick mitt kostschema av) rekommenderade 1-2 vilodagar i veckan och då tog jag både lördag och söndag. jag kände att det kan vara ganska välbehövligt. på lördagarna pluggar jag oftast på dagarna och så kanske man vill träffa någon kompis också. och på söndagarna jobbar jag ju 11-16 och då vill jag också hinna plugga, fixa matlådor, städa osv! så jag tycker det är perfekt att vara ledig från gymmet på helgen. visst, det är klart att det känns tomt haha, men samtidigt så blir jag ännu mer taggad inför gymmet veckan som kommer eftersom att jag inte varit där på två dagar. och sen är det väldigt skönt att vila kroppen med! är heelt slut på fredagkvällarna verkligen!

EN FJÄRDEDEL KLART

detta inlägget är riktat främst till de som är med i min och elinas utmaning:
 
idag är det söndag - vilket innebär att ni som är med i utmaningen har (förhoppningsvis) klarat en vecka utan onyttigheter, eller med någon cheat day kanske. jag hoppas att det har gått bra för er och att ni har kunnat ersätta godiset/läsken/chipsen nu i helgen med något annat!
jag tycker iallafall att ni är jätteduktiga som ens försöker, för det är inte många som tror att dom kan klara sig utan godis, chips osv i en månad. men en månad är ju faktiskt inte så himla mycket om man tänker efter. fyra veckor liksom, inte ens ett halvt sommarlov om man ser det på det sättet! och nu har det redan gått en fjärdedel och det har ändå gått ganska snabbt, eller hur?
jag hoppas att ni är taggade inför en ny vecka nu för det är jag! står just i köket efter några timmars jobb och håller på att fixa massa matlådor inför kommande vecka (kan lägga upp bild på allt sen när det är färdigt). jag hoppas att ni klarar den kommande också. men det vet jag att ni gör om ni bara har lite vilja och disciplin. på de bilderna som vissa av er skickar in så ser det iallafall superbra ut! det är så kul att ni skickar in bilder också, eller taggar era bilder med våran hashtag #workoutwithea. så hoppas att ni är peppade och laddade inför en ny vecka!

tre bilder från våran hashtag!

DAGENS


skjorta från H&M och mina johnny bulls till! så sköönt att slippa jacka. än är inte sommarem över! 

GODMORGON


godmorgon! vaknade för ett tag sen och då gick jag och elina upp och fixade frukost som vi åt i soffan, emelie ligger kvar i sängen. nu dricker vi celsius och kollar på one tree hill. har enorm huvudvärk men ska ändå ta mig till jobbet sen för att jobba 11-16. efter det ska jag till weber och plugga och chilla lite. ikväll måste jag fixa matlådor, ska även försöka svara på era kommentarer och ett mejl som jag har fått! så håll utkik efter det idag. tills dess: ha en bra söndag. puss /A ♡

MYSKVÄLL



mötte upp emelie på willys vid fyra ungefär och så handlade vi lite, sen kom elina vid sex ungefär så gjorde vi jättegod mat! ikväll har vi bara pratat och kollat på film. ska snart sova för imorgon ska jag jobba och sen plugga resten av dagen. puss /A ♡

LÖRDAG


vaknade för en timma sen och nu ligger jag i soffan, har precis ätit frukost och kollar på one tree hill! lär inte bli mycket gjort idag hehe men ska ändå försöka plugga och städa lite innan emelie och elina kommer hit ikväll! puss /A ♡

ALLTID EN AV DE BÄSTA




22:09


god kväll! tänkte bara ge er en liten update om min kväll, som har varit väldigt lugn! förutom att baka så har jag rensat bilder i min mobil (SÅ skönt haha), umgåtts med familjen, ätit mat, kollat på one tree hill och planerat lördagkvällen lite som jag ska spendera med mina två favorittjejer!
ligger just nu i sängen, har precis ätit casein och äggvita. kollar på one tree hill och det tänkte jag göra en stund till tills jag somnar. ställer inget alarm imorgon vilket ska bli såå skönt. ska inte göra mer än att plugga imorgon och kanske städa om jag orkar hehe.
hoppas iallafall att ni har haft en bra fredag och att den fortsätter lika bra! puss /A ♡

CASEIN-KAKA

denna goda kakan bakade jag ikväll! åt inget själv eftersom att jag inte får det men bjöd min familj och den uppskattades verkligen! fick receptet från myjagborn.myshowroom.se och tänkte dela med mig av det till er!

- blanda 40 g chokladcasein och 2 tsk bakpulver i en skål

- vispa i en annan skål: 3 ägg och 1 dl stevia pösigt

- tillsätt 100 g kvarg och en skvätt vaniljarom/steviadroppar med vaniljsmak/vaniljpulver (vi hade inte det hemma så jag tog bara lite vanligt proteinpulver!) och fortästt vispa

- häll sedan ner de torra ingredienserna, rör om hela tiden för att undvika klumpar

- rör till sist ner ½ dl mjölk

- häll smeten i en springform

- tillsätt 100 g hallon (jag mätte inte upp utan hällde bara över lite på ena halvan, på den andra halvan blev det blåbär) och grädda sedan i ugnen på 175 grader i 20 minuter


FREDAG


benpasset innan gick bra!! vi körde en hel del squats, lite supersets och riktigt tung vikt i benpressen med få reps bland annat! känner redan i baksida lår, såå gött!
nu är jag hos weber, vi gör ingenting alls, ligger i hennes soffa bara, pratar och tar det lugnt! senare kanske jag ska träffa emelie men beror på om jag orkar för är väldigt trött. annars ska jag nog bara vara hemma. kanske kolla film eller bada eller något! får se helt enkelt. hoppas att ni har en grym fredag iallafall, puss /A 

BARBENT I SEPTEMBER

godmorgon! eller jag har varit vaken i snart tre timmar MEN det är en god morgon iallafall. eller sådär om jag ska vara ärlig hehe, är väldigt trött och hade svårt för att somna igår men slutar om en kvart och då tar jag heeelg. alltså drömmen att sluta halv tio en fredag!! händer dock bara idag för vi har inställda lektioner sen så ska njuta idag haha. plus att det är så pass bra väder att ja har shorts, så himla skönt!
när vi slutar åker jag till gymmet med elina direkt för att köra ben och rumpa. både jag och elina har varit lite low denna morgonen, jag har varit det i typ tre dagar, men det ska det nog bli ändring på snart! hoppas verkligen att gympasset går bra idag. men det blir vad man gör det till antar jag? så ska försöka ge 110% även detta passet så jag kan ta helg "på riktigt" sen med stolthet. ha en bra fredag, puss /A ♡



tröja - H&M, shorts - under armour

ATT HA MED SIG MATLÅDOR TILL SKOLAN

vissa i skolan är väldigt mycket emot att jag och elina har med oss matlådor till skolan vilket jag inte riktigt fattar. folk borde få göra som dom vill utan att någon ska hacka på en och hålla på. MENMEN, jag antar att det alltid kommer finnas folk som stör sig, är avundsjuka osv. så elina och jag diskuterade detta lite i skolan efter att vi sett en tweet som vi tyckte var ganska löjlig och onödig. sen skrev elina ett inlägg om det på sin blogg som jag tänkte publicera här med. så SNÄLLA LÄS, särskilt ni som är emot att vi har med oss matlådor. ni kanske förstår lite mer varför efter att ni läst detta! och vi menar absolut inte att vara elaka, bitchiga eller liknande. vi är bara lite trötta på allt gnäll. vi blir inte arga men det är så jävla skrattretande att folk inte fattar och låter alla köra sitt eget race liksom.
så här kommer det som elina skrev:


"Detta med att folk tar med sig matlådor till skolan har blivit väldigt stort, och jag vill inte förstora det men tänkte bara skriva mina egna åsikter kring det så att folk kanske fattar lite mer 
varför.

EN sak som folk inte riktigt fattar är detta med skillnaden mellan fitness/hälsosamt. Fitness är en sport som man tävlar i och som man lägger ner hela sitt liv på för att vinna. Om vi tar min kompis Alice som exempel har hon som mål att tävla bikinifitness. Hon har fått ett skräddarsytt kostschema utav en coach som hon måste följa till 110 % för att nå sina mål. Fitness är ingen lätt sport, enligt mig är den nog en utav de tuffaste. Det är inte alls samma sak som att försöka vara hälsosam och leva ett hälsosamt liv. En bra balans av olika sorters mat där du får i dig alla olika näringsämnen är det optimala då, och visst, då funkar det att äta skolmaten. Men när du har ett mål med din träning och faktiskt har tänkt att tävla i det så kommer det förstöra för dig och du kommer inte nå ditt mål.
Fitnessvärlden är TUFF. Man kämpar med att föreberda matlådor en vecka i förväg för att få ihop sin vardag, tränar en timma varje morgon och säkert två timmar varje kväll. Ska man då mitt i mellan av allt detta behöva ta skit för det man gör, älskar och kämpar för varje dag?

Att klanka ner på en person (med mål att tävla i någon form av fitness) som har med sig matlåda till skolan varje dag är ungefär det samma som att ifrågasätta en hockeyspelare varför han har med sig sin klubba till en träning? Alltså på riiiktig lugna ner er snälla!!

Vill inte låta dryg eller arg på något sätt men förstår bara inte varför ni gör detta så stort. Dessutom vet jag folk som tar med sig matlåda till skolan för att de inte gillar skolmaten. Vad är felet med det? Det är väll jättebra att man har med sig egen mat då så att man slipper sitta hungrig i skolan hela dagen sen och inte orkar vara med på lektionerna..?

Att folk säger att man är överdriven och går in för det tooo much när man tar med sig en matlåda med ris och kyckling till skolan förstår jag faktiskt inte. Ni som har något emot det får jättegärna berätta VAD ni tycker är fel med det istället för att bara klanka ner på oss?  

Och snälla ni, låt folk göra vad dom vill. Låt folk lyssna på vilken musik dom vill, låt folk ha på sig vilka kläder de vill, låt folk ligga med vem dom vill, låt folk umgås med vilka kompisar dom vill, låt folk äta va de vill och låt folk hålla på med vilken sport dom vill. 
Okej?"

EN LÅNG DAG



heeeej på er! förlåt för att jag inte har bloggat något idag förrens nu men har faktiskt inte orkat och inte riktigt hunnit heller. men nu har jag lite tid, lite hehe... började iallafall dagen med att köra mage och vader på gymmet samt lite cardio efteråt. hade väldigt lite motivation men kämpade mig igenom hela passet ändå som trots omständigheterna blev väldigt bra till slut! började skolan vid halv elva och fick även där enda till fyra kämpa för att orka. var så trött och vi har så många och såå sega lektioner på torsdagar... usch. men när jag hade slutat så cyklade jag raka vägen hem och la mig i sängen!


jag satte igång med plugget direkt samtidigt som jag laddade upp inför ett gympass med kvarg (hallon och naturell), en celsius och ett äpple! såå jäkla gott och perfekt mellanmål enligt mig! när mamma kom hem så åkte jag med henne ner till gymmet för hon skulle på ett pass. i bilen drack jag mitt BCAA, arginin och glutamine. sen körde jag rygg och biceps i ungefär 50 minuter och trots att jag inte var helt på hugget efter denna långa dagen så gick det förvånansvärt bra! är glad över att den jobbigaste skoldagen på veckan är över, plus att det är fredag och helg imorgon!



direkt när vi kom hem från gymmet efter att ha handlat lite så duschade jag och fixade mat (dvs tog fram matlådan och värmde den hehe). så åt ganska nyss denna smaskiga middagen. tänkte fortsätta med plugget en liten stund nu innan jag ska packa inför imorgon och planera sista skoldagen (som inte är alls lång<33) så att jag har koll på allt!
iallafall så hoppas jag att ni har haft en bra torsdag och att ni får en bra kväll, puss /A 

PLUGG


detta är precis vad man behöver för att orka plugga någon timma. har gjort färdigt matten och ska strax plugga tyska! när pappa kommer hem åker vi kanske och kollar på nya träningsskor till mig om jag orkar! tänkte köpa ett par liknande de grön-blåa jag har fast gula eller rosa. alla tips på såna med bra kvalité och bra pris är välkomna. hoppas att ni har en bra onsdag. min blev precis lite sämre meeen ska försöka att ta mig igenom kvällen ändå. det är en ny dag imorgon! puss /A ♡

PÅVÄG TILL SKOLAN

hej på er!! gympasset gick riktigt bra faktiskt. körde lite supersets också så att det skulle bli så effektivt som möjligt! och det brände verkligen, precis så det ska vara!


nu sitter jag på bussen påväg till skolan med elina. vi ska förbi emelie en snabbis med bara och sen går vi tre till skolan. puss /A ♡

FRUKOST INNAN GYM


för er som inte vet vad jag äter till frukost - här har ni en bild! nu på dieten, som man kan kalla det, så äter jag alltid detta till frukost. ett ägg, en "smoothie" gjord på vatten, havregryn och proteinpulver! tar alltid även en vitamin-tablett. sen ser ni ju att det ligger en till tablett bredvid och det är arginin, som jag alltid tar innan gymmet!
just nu är jag påväg till bussen. ska åka till gymmet för att köra bröst och triceps. kör ju ingen morgoncardio på onsdagar så tänkte att jag kör styrkan nu på morgonen så kan jag göra lite annat i eftermiddag. måste bland annat laga lite mat och fixa matlådor! jaja, uppdaterar mer när jag har gymmat. puss /A ♡

TISDAG 21:52


körde ett riktigt gött benpass med min syster innan! dock så fotade vi tyvärr inte någotoch jag filmade bara när hon körde squats. kanske lägger ut den på instagram imorgon men annars ska jag försöka fota och filma mer nästa benpass!
när jag kom hem så åt jag mat, duschade och packade inför morgondagen. har även pluggat en stund och var färdig med allt detta innan halv tio. så himla skönt! har precis ätit casein och äggvita. ska tvätta bort sminket och borsta tänderna innan jag kollar klart på ett oth-avsnitt. sen är det sängen som gäller.
puss /A ♡

#WORKOUTWITHEA



denna bilden tog jag från elinas blogg (elinafront.blogg.se) men här är iallafall några bilder som folk har lagt upp med våran hashtag #workoutwithea på instagram! vi tycker det är jätteroligt verkligen att folk använder tagen och så är det också så himla kul att ser hur alla verkligen kämpar och engagerar sig! alla frukostar som ni äter ser jättegoda ut verkligen och ni är så duktiga när ni tränar vad man ser på era printscreens/bilder! jag hoppas att första dagen igår gick bra för er och att det går lika bra idag! kämpa på, snart är 2/30 dagar klart! 
ni kommer vara så nöjda och stolta över er själva när denna månaden är över!! puss och kram! 

JUST NU

slutade två timmar tidigare<333 så är redan klar med alla mina måsten idag, såå skönt! har chillat lite framför oth och om en timma ska jag till gymmet med ebba och kötta sönder ben och rumpa! puss /A ♡

TISDAG



linne - lager 157, kofta - lager 157, armband - thomas sabo

har en lång dag i skolan idag med, går enda till fyra. fast började visserligen halv elva och sista lektionen är idrott så det är en helt okej dag ändå! när jag har slutat ska jag hem och äta och så hinner jag nog plugga lite. sen åker jag till gymmet med min syster för att köra ben och rumpa! puss /A ♡

Q/A - VILKEN LINJE JAG GÅR

Q: vilken linje går du på gymnasiet?
A:
jag går samhällslinjen med inriktning beteende på sandagymnasiet!

CARDIO OCH NYTT BCAA

godmorgon! började dagen med att cykla upp till racketcentrum för ett cardiopass. det var riktigt längesen jag var där och tränade eftersom att jag alltid är i stan nu för tiden. men det var kul och skönt att det är så himla nära med! tar bara fem minuter att cykla dit. så när jag var färdig cyklade jag hem igen och gjorde iordning mig hemma, så skönt!! hann även måla naglarna, plugga och städa lite hemma. när jag var färdig med allt så hade jag lite dötid så passade på att prova mitt ny BCAA som jag köpte på body nutrition igår! tog dock för mycket vatten för det smakade inte så mycket men själva smaken i sig var go annars - äpple!



gick på löpbandet i 40 minuter imorse och la upp passet såhär:
40-30 minuter (satte tiden på löpbandet på 40 minuter så detta var alltså de 10 första minuterna): hastighet: 6,2, lutning: 3
30-20 minuter: hastighet: 5,8, lutning: 6
20-10 minuter: hastighet 7,0, lutning: 2
10-0 minuter (de 10 sista minuterna): hastighet 5,5, lutning: 7

GRYMT GYMPASS IKVÄLL

hej på er!! ikväll har jag verkligen haft lite fullt upp. är inte ens klar med allt jag skulle göra ikväll men får kanske fixa det imorgon annárs... aja det löser sig alltid, inte något som måste bli färdigt NU så det är ingen fara! fick iallafall till ett riktigt bra axel- och magpass med ebba innan! filmade lite också så ska försöka lägga upp videosarna antingen ikväll eller imorgon, på min instagram så håll utkik där!

vi körde iallafall såhär:
axlar:
militärpress med hantlar (kommer upp video)
baksida axlar i cable med rep (kommer upp video)
baksida axlar i cable ståendes (kommer upp video)
dropset - side raise med hantlar
baksida axlar-maskin (den jag la upp bild på typ förra eller förr-förragången jag körde axlar som jag inte vet vad den heter hehe...)
axellyft i maskin

mage:
sidocrunches med boll 
crunches med benen i luften
drag in benen i TRX
plankan i TRX
det kommer komma upp video på alla magövningar så att ni får se dom! det är ungefär samma som jag körde i fredags då jag inte filmade! men filmade ebba idag när hon gjorde alla så! håll utkik på instagram som sagt (fitness_alice heter jag där om ni missat det hehe)
  


nu ska jag fixa casein och äggvita och kolla ett avsnitt av oth tror jag för jag är verkligen DÖD efter denna dagen. måste koppla av lite nu innan jag ska sova också för är typ uppe i varv fortfarande... men hoppas iallafall att eran måndag har varit bra, min har varit suverän faktiskt!! puss /A 

DAGENS TRÄNINGSOUTFIT





shaker (som jag har glutamine, glutamine och arginin i) - fitnessguru, träningstights - min systers från gymgrossisten, tröja - H&M, sport-bh - nike, träningsskor - min systers från nike

hade på mig samma kläder i skolan så man kan väl skriva bara "dagens outfit" egentligen. men jaja haha! skönaste kläderna iallafall, särskilt när man går länge i skolan! våga vägra jeans<33

BEROENDE AV CELSIUS


dessa himla bilder på celsius haha... jag som skulle dra ner på dom hehe det går ju sådär. men var tvungen att testa denna för har aldrig gjort det innan! den var faktiskt riktigt god. är inte jätteförtjust i fanta, som denna är väldigt lik, men den får ändå 4/5 toast (haha?). så prova den om ni inte gjort det!
för övrigt så har jag haft en väldigt bra måndag hittills! jag och elina har fått in flera bilder till våran utmaning, både på mejlen och så är det även en del som har lagt upp bilder på sin egna instagram med våran hashtag #workoutwithea! gick dock 8-16 i skolan och det var ju lite segt men ändå ganska skönt att börja dagen med lite yoga faktiskt!
nu är jag iallafall påväg till gymmet med min syster. tänkte tagit lite bilder med kameran innan på min träningsoutfit men så dog batteriet och jag hittade inte laddaren... men tog några med mobilen iallafall som kommer upp snart!! puss /A ♡

MÅNDAG



FÖRSTA SEPTEMBER

idag är det första september. jag vet inte riktigt vad jag tycker om det faktiskt... det känns inte särskilt roligt att veta att den sista sommarmånaden faktiskt är slut nu, men samtidigt så vet jag att september månad kommer bli grym! dels för att jag snart ska till BN igen och se vad det har blivit för förändringar osv på min kropp med det kostschemat jag går efter, och även för att utmaningen börjar idag! det ska bli så kul att få se era bilder och det är ju riktigt kul att det är så många som runt 40 stycken som är med! sen är det skönt att det börjar en ny månad på en måndag tycker jag. det blir liksom som en riktigt ny rivstart, så det är skönt!
förra veckan var sådär för mig, jag var trött, lite stressad och hade inte alls mycket motivation till gymmet... men jag försöker att varje dag vakna upp med tanken "idag är en bra dag", och det blir faktiskt oftast bra dagar då, om inte något kommer senare under dagen och förstör det... men idag är en bra dag, hoppas att det är det för er med! jag ska försöka att göra denna veckan så bra som möjligt. bra och hårda träningspass med vänner, bra blogginlägg, positivt tänkande, mycket sömn osv. jag hoppas att ni också tänker så, för när man tänker positivt så blir det oftast bra!! lite senare under dagen tänkte jag eventuellt lägga upp ett peppinlägg inför hösten, men får se när och om jag hinner det! nu måste jag gå till skolan. börjar 08:20 med yoga haha! puss /A