Skriv din beskrivning här!

Fokusera inte på sådant ni inte kan förändra - gjort är gjort

Skämde du ut dig framför din crush i matsalen? Drack du lite för mycket på den där festen? Skrattade folk åt dig? Kysste du skolans drygaste kille mitt i natten i någon främlings kök? Och är rädd för att han ska berätta för sina snygga kompisar vilken dålig kyssare du är? Råkade du skicka iväg en snap till en person, som den absolut inte fick komma till? Råkade du skriva en pinsam tweet? Råkade du göra något fel eller pinsamt överhuvudtaget? Okej. Vad fan spelar det för roll då? Säg mig vad fan det gör. Ingenting tycker jag. Absolut ingenting. För, kan du göra något åt det? Kan du spola tillbaka tiden och göra det ogjort? Nej, precis. Så älta inte det.
   Du kanske skämde ut dig i matsalen. Kanske framför din crush till och med. Och nu skäms du ihjäl så fort ni möts i korridoren och tjejkompisarna retar dig (på skoj såklart). So what? Normala människor skämmer ut sig, alla skämmer ut sig. Alla gör fel någon gång. Om denna killen, din crush alltså, tycker att du är dum i huvudet och pinsam för att du snubblade eller något i matsalen, så är han nog inget att ha en crush på.
Ja, han är skitsnygg och du vill hångla med honom. Men om han tycker du är ful och cp för att du typ snubblar så är det nog inte värt det där hånglet, trots allt. Och att du drack för mycket på en fest och alla tyckte att du var jobbig och du vaknar med världens ångest nästa dag och hittar massa pinsamma bilder i din mobil, vad gör det? Vem gör inte det någon gång? Sånt händer alla och alla tänker likadant. Visst, det är inte så himla kul att ha ångest dagen efter och vill ligga under täcket hela veckan och vill spy på måndagen efter för att man måste till skolan. Men skitsamma. Sånt händer alla, iallafall väldigt många, någon gång i livet. Så glöm det och gå vidare för sjutton!
   Vad jag vill med denna texten är att förklara för er att ÄLTA INTE NÅGOT. Tänk inte på något som redan är gjort. Gjort är gjort som man brukar säga. Och det stämmer ju faktiskt ganska så bra, på allt egentligen. Visst, det är la inte så jävla kul att skämma ut sig framför skolans snyggaste kille, när han ser, och alla skrattar åt en. Men vad ska du göra åt det då? Det bästa du kan göra är egentligen att också skratta åt det. För då får du i alla fall folk att tro att du inte skäms. Att du istället tyckte det var roligt. Så då skrattar de med dig och inte åt dig. Det värsta du kan göra är att tänka på det i evigheter och tro att alla tycker du är helt knäpp. För då blir det bara jobbigare. Och hur kul är det? Det är ju bättre att låtsas att man inte bryr sig för då tycker inte folk det är kul att snacka om längre. Så bär du på något pinsamt nu som du tycker är jobbigt, försök att glömma det. Radera minnen du har av händelsen och bara forget it. Oftast är det bara en själv som tycker det är pinsamt ändå!
YOLO SKITSAMMA K BRY INGEN BRYR SIG. För vad gör det egentligen om 100 år? N a d a nämligen.

Detta var riktat åt tjejer för jag själv är tjej och jag tänker därför som en tjej och det är därför lättare att srkriva ur en tjejs perspektiv. Men det händer väl självklart killar med, dock tror jag tjejer tycker det är värre än killar? Men vet inte! Iallafall, undra ens om någon orkade läsa...?



TACK detta var precis va jag behövde just nu! du gjorde verkligen min dag!!

Svar: Ååh va roligt!! Kram!
Alice Bomberg

2014-04-22 · 14:36:48

du är så grym på att blogga! sluta aldrig!!

Svar: Tack!!!
Alice Bomberg

2014-04-22 · 17:39:48

ALICE!!! Vet du hur fucking GRYM du är? Du är inte bara största inspirationen du är så himla cool och så sjukt fin! Har följt din blogg ett bra tag nu och läser den varje dag, blir aldrig besviken. Dina inlägg är ju såå bra och motiverande och asså din kropp och din träning, vart ska man börja? Sån hiimla bra tjej är du, vet du det? Du är verkligen min förebild! Sjukt peppande och bra inlägg! Alice, ta åt dig detta nu! du verkar så himla go, Alla världens pussar och kramar till starkaste, finaste, grymmaste och bästa du! ❤️

Svar: Ååh gud tack så jättemycket!!! Blir så himla glad av sånt här!! Kram på dig finis!
Alice Bomberg

2014-04-22 · 20:12:14

Detta fick en verkligen att tänka lite! Grym text och tack för att du är sån inspiration

Svar: Ååh tack så mycket, va kul att höra!!
Alice Bomberg

2014-04-22 · 23:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback